Дяволското гърло - нов сериал по Нова ТВ

• 68 351
  • 754
  •   1
Отговори
# 660
Пускала съм сценаристите и преди, но да ги повторя - Творците на сценария -  Евтим Милошев - сам автор на голяма част от него, Иван Спасов, Александър Чобанов, Елена Ермова, Владислав Тинчев иииии....... Христина Апостолова.   

Христина Апостолова ми стана събирателен образ на безпомощността , ограничеността и некадърността на сценаристите , но така , както са изброени ... и на тях ....всичко най-хубаво ,  да вземат да правят нещо друго .

# 661
То всъщност, ние няма как да знаем тези хора на какво са способни и до колко добре си вършат работата, след като явно и тук всичко минава под ножа на Христина...

# 662
Христина Апостолова мога да опиша с една дума - посредствена - актриса, водеща, сценарист..Не блести с нищо и това е.
Единствено може би в ДЖ не мога да си изкривя душата добре се справи.

# 663
  • София
Гледам, че са почти същите сценаристи както на ОЖ. Тези хора доказаха, че могат да създадат нещо качествено, до момента, в който отговорната сценаристка не се намеси. Имаха страхотни отделни сцени, обаче цялостната история е пълна пародия. След като се е случвало режисьорите да оправят сценаристки недомислици, какво може повече да се каже.
Аз обаче имам надежда за ДГ и очаквам да е много добър продукт.  Първо не е работено на парче. После историята не се е сменяла в движение, а е била измислена преди да започнат да снимат. Това ме кара да мисля, че е смислена и логична, че недомислиците са отстранени.

# 664
  • Карнобат
Затова мразя бг сериали и филми,винаги залагат на тъпите секс сцени и копировката на известни сериали...Направо от сега развалиха сериала..Защо задълже трябва да си легнат,или да имат връзка..Направо помия става така,все пак това не е сапунка не им е ОЖ ...Може да изненадат и нищо да не стане...само да видим супер хорър филм,а не евтина копирана бг продукция.Жалко,че бг сериали и филми на това залагат..Дано четат да си вземат поука колко са евтини и копирането няма да им се отдаде..

# 665
Моето впечатление за сценаристите на ОЖ е, че им се получава да създават (копират Wink ) образи и истории. Проблемът възниква, когато стигнат до момента “ей, добре стана”.  Тогава тези образи и сюжетните им линии трябва да се развиват и “екипът” буквално затъва.
В този ред на мисли ДГ би трябвало да е доста добър продукт. Но стигне ли се до продължение - дръжте се 😆.

# 666
Тя и Откраднат живот и в Столичаните игра.

в Столичаните -македонката каратистка Simple Smile

# 667
  • Разпиляна във въображението
И моят оптимизъм е, че е сниман до край. Което не пречи да са омазали нещата по средата.

# 668
# 669
Много готини Владо и Валери 💗💗💗

# 670
Точно щях да питам как се казваше този Валери, че все му забравям името.

Много е готин.

# 671
Валери Йорданов и на мен ми е сред любимите бг актьори.

# 672
  • София
Леле, колко много харесвам Валери Йорданов. Направо нямам търпение.

# 673
  • in Wonderland
Леле, колко много харесвам Валери Йорданов. Направо нямам търпение.
И аз много го харесвам.
Само заради Валери гледах иначе доста странния, муден и безинтересен, поне за моя вкус, филм Воевода.
Във Връзки с Л.Маравиля бяха огън. За съцаление не съм го гледла в театъра, а много искам. 

# 674
  • София
Dee,  страхотен е и в театъра. А в ролята му на Бръчков в “Хъшове” на Народния е неотразим. Ако можеш, задължително гледай тази постановка.

Последна редакция: пт, 08 фев 2019, 20:13 от rosi_ta

Общи условия

Активация на акаунт