Дяволското гърло - нов сериал по Нова ТВ

• 68 349
  • 754
  •   1
Отговори
# 675
  • in Wonderland
Ако гостуват в нашия град задължително 😀

Роси, ходи ли на София Оупън?

# 676
И аз много го харесвам. Cтоян Радев и Христо Петков също. Интересно ми е техните роли какви са.

# 677
  • София
Хаха, Dee,, ми не. Мъжът ми ходи с един приятел. Решиха да не хабят поканата за лаици като мен 😂. Даже и сега е там и ми писа, че било страхотен мач.
Аз съм се отдала на Друговремецът 😉

# 678
днес на обяд в рекламата  на новините по Нова , пак имаше анонс и казаха да очакваме ДГ... скоро Simple Smile
Всеки ден нови дати за началото на сериала  Stuck Out Tongue

# 679

Joy Ако  историята не е изпипана , поне ще са приятни за гледане .

# 680
То мина промо за новия сезон на „Женени от пръв поглед“ и то е скоро още, така че не е само ДГ.. Grinning Другата седмица, най-късно според мен вече трябва да обявят датата.

# 681
  • Mediterraneo
Много харесвам Валери, но има ужасяваща дикция! Сигурно голямо значение играе и озвучаването, което на българските филми и сериали сериозно куца, не съм го гледала в постановка.

# 682
Във "Връзки" беше много добър. И аз го харесвам.
Гледах Духовникова при Гала. Доста интересно беше. Особено докато описваше отношенията си с Карамазов...
Гала пък обяви, че сериалът щял да стартира със старта но новия ТВ сезон ( доколкото може да и се вярва).

# 683
Видях билборд, бяха Теодора и Владо, не пишеше нищо за дата. Пише “Никой не е готов за истината.” Това успях да снимам от колата.

# 684
Най-после и аз хванах някакво промо ,  стори ми се интересно , с удоволствие ще дам шанс на сериалчето  .

Последна редакция: нд, 10 фев 2019, 18:56 от Ели-ТАЛ

# 685
  • Берлин
И аз днес видях промото- професионално и интересно на пръв поглед. Дано и.... скоро хихихи

# 686
  • София
Всички други имст обявени дати. Според мен нарочно не я обявават, за да има мистерия и около това, нали ще е мистично-криминален уж

# 687
  • Карнобат
Забелязали,ли сте че винаги след промото на ОЖ давам промото.Може и улика да дават за дата.Възможно е след ОЖ да го дават.

# 688
Няма как да е след ОЖ, тъй като след тях е Хелс Китчън  от 21:00.

# 689
  • София
Аз все си мисля, че с оглед на спирането на онази помия "София ден и нощ", ДГ може да застъпи в 22 или 22,30ч

Общи условия

Активация на акаунт