Дяволското гърло - нов сериал по Нова ТВ

• 68 332
  • 754
  •   1
Отговори
# 690
Аз все си мисля, че с оглед на спирането на онази помия "София ден и нощ", ДГ може да застъпи в 22 или 22,30ч 
Нищо чудно - по Фокс-овете  премиерните  сериали ги дават веднъж седмично от 22 ч.

# 691
Аз все си мисля, че с оглед на спирането на онази помия "София ден и нощ", ДГ може да застъпи в 22 или 22,30ч
Е, те нали до май имали епизоди?

Аз честно казано прегорях, гледа ми се разбира се, но ми омръзна да седя и да се чудя кога ще е. Яко се гъбаркаркат с публиката.

# 692
Да, дразнещо е вече и то при положение, че и на най-тъпите формати обявиха старт.

Вместо да поддържат интереса, ако това им е целта, постигат обратния ефект и на хората им е все тая кога ще почне.

# 693
# 694
 26 Февруари; 1 Март; СКОРООООООО
 Шъ умръ!  

JoyJoyJoy

# 695
  • София
Е, скоро де. За къде бързате. Crazy

# 696
Може би наистина още не са измислили къде да го сложат. Иначе нямаше да си развалят хубавата концепция с трите плаката 😀

# 697
Ако  в скоро време си харесам нещо друго , явно и ДГ ще го гледам на повторенията Confused /като резервно забавление  /.
Така  загледах една кримка по  БТВекшън от 20 ч. /руска?!?/ , хареса ми и  едва ли ще предпочета ОЖ , ще чакам на  линковете на Мари-Мар .

# 698
# 699
Ох, горкия Владо и той прегорял вече..

# 700
  • София
И Карамазов капитулира относно датата, считайте Joy

# 701
Е, те нали до май имали епизоди?

Аз честно казано прегорях, гледа ми се разбира се, но ми омръзна да седя и да се чудя кога ще е. Яко се гъбаркаркат с публиката.
На туй му викат тийзър някъде зад океана... държат те в напрежение

# 702
тийзър, тийзър, ама все си мисля, че ползата е по-голяма, когато зрителя има информация Simple Smile 

# 703
  • София
Това в потвърждение, че играта с датата е е тийзър.
С дата щеше да е по-добре!

# 704
  • Карнобат
Правят се на интересни това е.Сериала ще започне,когато свърши "Истински детектив"...хихи

Общи условия

Активация на акаунт