Дяволското гърло - нов сериал по Нова ТВ

• 67 991
  • 754
  •   1
Отговори
# 705
И Карамазов едвам вече издържа... Grinning Grinning Grinning

# 706
И Карамазов едвам вече издържа... Grinning Grinning Grinning
Май той остана единственият ентусиазиран Joy

# 707
Тъкмо се зарадвах с новото промо (относително казано ново) и пак се започна старата песен с това скоро. Вече си го пускам покрай ушите и като обявят датата вероятно по инерция няма да забележа 😆.

# 708
# 709
Гледам го това промо постоянно и все “скоро“... Не мога да си обясня как е възможно още да няма дата при положение, че пролетния сезон започва не следващата, а по-следващата седмица... Grinning Grinning Grinning

# 710
Гала каза, че ще започне със старта на пролетния сезон. Може пък това да е ключа за бараката. Той кога стартира на 24 ли?

# 711
Гала каза, че ще започне със старта на пролетния сезон. Може пък това да е ключа за бараката. Той кога стартира на 24 ли?
Мисля, че от 25-ти! Нали тогава горе долу започва всичко:
Като Две Капки Вода - 25-ти (Понеделник), ОЖ - 26-ти (Вторник), Hell's Kitchen - 26-ти (Вторник), Господина - 1-ви Март (Петък) и т.н. Grinning

За това си мисля, че най-вероятно Гърлото ще го оставят за 3-ти Март (Неделя), но това е само мое предположение!

# 712
Аз пък си мислех дали с него няма да започнат в неделя на 24. Тогава не започва Гласът на България?

# 713
Аз пък си мислех дали с него няма да започнат в неделя на 24. Тогава не започва Гласът на България?

Напълно възможно е! Simple Smile Вярно, че Гласът на България започва на 24-ти, а Нова трябва да отвърнат на удара по някакъв начин! Simple Smile

# 714
  • София
Странно ще е да го пуснат в неделя, защото сериите са по 45-50 мин., а в неделя обикновено дават игрални филми. Тогава от 21:00 ще трябва да дават филм, а той ще се конкурира с тези по Кино Нова.
Аз все си мисля, че ще е в петък, след Господин Х.

# 715
Предполагам, че вместо филм може да пуснат някакъв чужд сериал, колкото за запълване на времето.

А това с булките казаха ли кога ще е?

# 716
От 27.03 май беше

# 717
Май не обявиха дата за него, сега погледнах - пише и на него “скоро“.. Grinning Значи не е само ДГ хахах Grinning

# 718
Вчера или онзи ден при Виктор Николаев бяха мачмейкърите и ми се стори , че казаха 27.03, ама може и да ми се е прочуло. Не ги слушах задълбочено, че  малкият мрънкаше.
Иначе съм се записала в темата и ще го гледам уж.

# 719
Предполагам, че вместо филм може да пуснат някакъв чужд сериал, колкото за запълване на времето.

А това с булките казаха ли кога ще е?

Никога не са процедирали така и не смятам, че и този път ще го направят.

Общи условия

Активация на акаунт