Бебешката количка - цяла наука за второ висше №41

• 61 820
  • 772
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте момичета! Някакво мнение за тази https://moebebe.com/bebeshka-kolichka-vogue-moonstone-nio?utm_so … 7grAoKm6TnPG4eqQs ? Или поне някакво мнение за характеристиките?
Струва ми се удобна, лека (най-тежкия вариант е под 12кг), а и пише че материалите са качествени и плата вътре е 100% памук.

Ще ставам мама в скоро време и бих искала да осигуря на бебо най-доброто, но нямам възможност за количка 1000+ лв. А втора употреба за новородено ми звучи като най-абсурдното нещо.

# 481
Quenny23 и аз се присъединявам към горните коментари, че прилича на Peg Perego. С много леки изменения в дизайна, (както да речем е моята Fiat на Peg Perego) и разбира се тук при Версаче е с по- луксозно изпълнение на тапицерията. Аз съм голям фен на Версаче, добре че го постна след като избрах количката, че и аз щях да се влюбя Wink
Ако ти се дават тези пари, си я вземи, ако не, Пег Перегото е алтернатива. Макар че пробването за мен е задължително, на всеки различни неща са му удобни.

# 482
Мен не ми харесва просто формата, а детайлите. Тя е от естествена кожа, има бродерии навсякъде, чантаъа е все едно е дамска и става за всякакво облекло, аз гледах бялата, а един път отдалеч видях черната и много ми се набиваше на очи. Просто исках някой, ако я има да каже нещо технически за нея, иначе визуално си ми се различава от другата Simple Smile . Благодаря ви все пак Simple Smile

# 483
  • София, България
Да, това си е чисто Peg Perego, просто изработено за конкретна фирма Simple Smile Някакво като "фейс лифт" на нормалното Перего Simple Smile  Но... мисля, че е по-стар модел отпреди 2 години.
Не знам дали точно тази лъскавата част няма да се напича много от слънцето, поне при черната Thinking Обмисли го хубаво и по-добре виж някое Peg Perego наживо преди да поръчваш Simple Smile
Технически Peg Perego-то е обсъждано много пъти, но предполагам искаш някой с абсолютно същата количка. Успех в търсенето Simple Smile

Ами става... Simple Smile  Само помисли ако имаш асансьор или по-малка кола дали ще можеш да я вкарваш. Аз лично в доста голяма кола (седан) преди време едва набутахме една Zippy . Не мога да разбера как могат да ги направят толкова обемни Grinning Така че при мен поне беше важно количката да е компактна сгъната.

Последна редакция: вт, 05 мар 2019, 12:11 от Purple_Peanut

# 484
Пристигна ми количката от Турция, много съм доволна от избора си 😊
Скрит текст:

Струва 130 лв и има покривало за крака.

# 485
Пристигна ми количката от Турция, много съм доволна от избора си 😊
Скрит текст:

Струва 130 лв и има покривало за крака.

Онлайн ли я поръчва или някой ти я донесе от Турция?

# 486
Донесоха ми я.

# 487
  • БУРГАС
Момичета, харесала съм Нуна Пеп, според вас става ли за новородено? Термина ми е в началото на юли? Чудя се да минавам ли без кош за новородено... А с кош ще ми дойде вече много скъпа.

# 488
Според мен си има нужда от кош за новородено, защото като дойде септември края, а ще го ползваш поне до декември, трябва детенцето дя е защитено и на удобно в закътан и равен кош с меко матраче вътре. Повечето колички са с доста твърди седалки и имат все лека чупка. Преградите на коша дават спокойствие, че детето е предпазено от течения. Поне аз така мисля. Освен ако не намериш седалка, която става абсолютно равна и ще слагаш чувал и детето в него, но не ми се струва удобно. Тази Nuna Pepp има адски малък сенник, някак не ми допада за новородено. Но пък си я виж на живо и си прецени. Няма и много място за одеалца и чували... твърде открита е и си представям едно падане и подръпване от страна на майката все да нагажда и поприбира. В Касида я видях и не виждам да има напълно легнало положение. Иба лека чупка. Сенвика е голям м легнало положение, но отстрани зее леко, повече стои надвесен отгоре и не знам колко ще спира вятър. Ще тресе яко много чалки гуми. Зя тази цена ича комбинирани колички.

Последна редакция: чт, 07 мар 2019, 10:29 от kiki99912

# 489
Момичета, ако сте си харесали Lorelli, до 17.03 имат 15% намаление във Вис Виталис.

# 490
Имам позната, която отгледа от новородено бебе в края на януари с Нуна Пеп. За мен това е количка за 6+м.
Няма легнало положение, слагаше един чувал и бебето вътре. По стълбите го смъкваше на гуми, не я носеше. А те са доста твърди и бебето се тресе. Не зная колко комфортно е било на бебето.

# 491
здравейте, дойде време и аз да търся количка и моля за съвет, тъй като нямам абсолютно никакъв опит с колички, няма къде да видя много модели изложени и ще трябва да поръчам на сляпо от интернет. Та критериите ми са:
1. Бюджетна количка под 1000 лв. Струва ми се абсурдно да се дадат повече пари и предпочитам нова евтина или пък по-висок клас втора употреба. Може и комбинация, примерно втора употреба шаси с нов кош за новородено, за перегото поне гледам понеже е популярно и се продават и на части
2. 3в1. Летните колички с напълно легнало положение не ми звучат много удобни, макар че може и да греша. А не ми се иска догодина да търся отново количка.
3. Задължително кошчето за кола да се монтира на шасито, живея в къща във вилна зона и не мога дори до магазина да отида без кола. Препоръчително и останалите части да са лесни за сгъване/разгъване/монтаж.
4. До паркинга имам около 50м черен път, така че или трябва да се справя с терена без да докарам мозъчно сътресение на бебето, или кошчето да е леко за носене, а шасито да си стои в багажника.
5. Задължително със стандартна цяла дръжка и 4 гуми. Триколките и тези с 2 дръжки никак не ми харесват.
6. Асансьори и стълби нямам, най-много като ходим някъде на гости, но това ще е от време на време и не ме притеснява.
7. Като цяло смятам да въртим голям километраж всеки ден с количката по разходки, защото не ме свърта вкъщи, особено като чакаме лятно бебе.

Засега съм харесала Peg Perego Book, втора ръка, но приемам и други предложения. Ако взема количка втора употреба дайте и съвет кои са слабите места на количките, че не знам на какво точно е хубаво да обърна внимание.
Много благодаря и се извинявам за дългия пост.

# 492
Привет, момичета. Така и не намерих отговор за евтина количка. Търся нещо до 250лв, като май опцията ми е 2ра ръка. Нова като гледам... Ще се класирам за Мони. Много ми хареса Чиполино Фюжън. Няма 11кг, с 4 гуми си е, на вди също ми хареса. Някой ползвал ли е, за да даде отзив? Мога да се класирам за ABC design 3 tec, Loreli (ама май са некачествени. Гледам, че има много от Луна), Хаук и Кенгуру. Те са малко по-тежки. Има тук-там и някоя полска, много ми харесват, но са твжки. В къща съм с външни стълби, които ще ползвам постоянмо и за това търся възможмо най-лека. Ще ми е 3то секцио, така че и това е повод за кг. Бебето се очаква началото на юни. Благодаря предварително.

# 493
Привет, момичета. Така и не намерих отговор за евтина количка. Търся нещо до 250лв, като май опцията ми е 2ра ръка. Нова като гледам... Ще се класирам за Мони. Много ми хареса Чиполино Фюжън. Няма 11кг, с 4 гуми си е, на вди също ми хареса. Някой ползвал ли е, за да даде отзив? Мога да се класирам за ABC design 3 tec, Loreli (ама май са некачествени. Гледам, че има много от Луна), Хаук и Кенгуру. Те са малко по-тежки. Има тук-там и някоя полска, много ми харесват, но са твжки. В къща съм с външни стълби, които ще ползвам постоянмо и за това търся възможмо най-лека. Ще ми е 3то секцио, така че и това е повод за кг. Бебето се очаква началото на юни. Благодаря предварително.
Ами за 250 лв , ако не искате да купувате количка след няколко месеца пак , по-добре си вземете 2ра ръка.

# 494
здравейте, дойде време и аз да търся количка и моля за съвет, тъй като нямам абсолютно никакъв опит с колички, няма къде да видя много модели изложени и ще трябва да поръчам на сляпо от интернет. Та критериите ми са:
1. Бюджетна количка под 1000 лв. Струва ми се абсурдно да се дадат повече пари и предпочитам нова евтина или пък по-висок клас втора употреба. Може и комбинация, примерно втора употреба шаси с нов кош за новородено, за перегото поне гледам понеже е популярно и се продават и на части
2. 3в1. Летните колички с напълно легнало положение не ми звучат много удобни, макар че може и да греша. А не ми се иска догодина да търся отново количка.
3. Задължително кошчето за кола да се монтира на шасито, живея в къща във вилна зона и не мога дори до магазина да отида без кола. Препоръчително и останалите части да са лесни за сгъване/разгъване/монтаж.
4. До паркинга имам около 50м черен път, така че или трябва да се справя с терена без да докарам мозъчно сътресение на бебето, или кошчето да е леко за носене, а шасито да си стои в багажника.
5. Задължително със стандартна цяла дръжка и 4 гуми. Триколките и тези с 2 дръжки никак не ми харесват.
6. Асансьори и стълби нямам, най-много като ходим някъде на гости, но това ще е от време на време и не ме притеснява.
7. Като цяло смятам да въртим голям километраж всеки ден с количката по разходки, защото не ме свърта вкъщи, особено като чакаме лятно бебе.

Засега съм харесала Peg Perego Book, втора ръка, но приемам и други предложения. Ако взема количка втора употреба дайте и съвет кои са слабите места на количките, че не знам на какво точно е хубаво да обърна внимание.
Много благодаря и се извинявам за дългия пост.

Виж ревю на Урбо 2- стилен дизайн, лека- 9 кг, практична- джобчета по бебешкия кош и комарника ти е вътре в коша в едно джобче, компактна- събира се и в малка кола като поло, удобни непомпащи гуми. Чисто нова е скъпа- над 2000 лв с всички принадлежности ( столче за кола, столче за новородено, столче за след 6м, комарник, дъждобран, одеалце, матрак, зимно чувалче, чашка и чанта), но вмомента са пуснали 2-3 в олх втора употреба доста запазени, като гледам по снимките за 700-800 лв комплект 3 в 1. Друг плюс е, че можеш да си купиш нови гуми от официалния вносител за бг. Аз лично направих така и съм много доволна, при положение, че единствените забележки по тази количка са свързани с гумите Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт