Avon IX

• 14 589
  • 297
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Nad tab, вчера ти пуснах по мейла снимки на нетната, но още не виждам да си ги сложила - дали въобще си ги получила?

Забравила съм  Embarassed
Добавих я към каталога...
Стр.1Стр.2

# 91
Аз си получих Би...спонтениус. Страшен е, направо върха! Не мога все още да преценя дали е траен newsm78
И един душ гел Манго и нещо си... си взех, нищо общо с миризмата в каталога, на живо е гаден Crossing Arms

# 92
Ах, а някоя от вас взе ли мостри на новия аромат - Blue RUsh за нея?
То се е видяло, че пак ще взимам парфюм, но ми се иска да взема единия само - колебая се между този, нищо че не го знам какъв е  Blush, и Би...Спонтeйниъс!  newsm78 newsm78 newsm78

А в следващата нетна има мусът-автобронзат! Супер!

# 93
  • София
Ах, а някоя от вас взе ли мостри на новия аромат - Blue RUsh за нея?
То се е видяло, че пак ще взимам парфюм, но ми се иска да взема единия само - колебая се между този, нищо че не го знам какъв е  Blush, и Би...Спонтeйниъс!  newsm78 newsm78 newsm78
Aко нямах 10ина парфюма в момента бих си взела Би...Спонтeйниъс.... много ми хареса...
Даже май ще си взема спрея, не е толкова спиртен като останалите, ще си пръскам тялото след баня... много е приятна, лека миризмата...
Блю Ръш има някаква странна нотка.... харесва ми, но не е моя аромат  Mr. Green

# 94
  • София
Днес си получих крема Summer Face Cream SPF 15 (от последната страница на каталог Sunglasses, но имам въпрос: не мога да разбера датата, която е написана отдолу на крема е дата на производство или годен до тази дата. Може ли някой да помогне? Не е ли редно това да бъде написано изрично?
Благодаря

# 95
дата на производство, спокойно Simple Smile

# 96

Забравила съм  Embarassed
Добавих я към каталога...
Стр.1Стр.2

Извинявайте много за тъпия въпрос, но тази нетна оферта до кога може да се поръчва по нея, че имам нужда от нещо.  Embarassed  Не знам какво правя с тези цитати,  ooooh!

# 97
  • София
дата на производство, спокойно Simple Smile

Благодаря.
Аз наистина се чудих дали да не го върна, защото датата е 30.05.2006.
Хубав ден

# 98
Искам да ви попитам,момичета-в новия каталог пише всеки два ролоона за 4,50-това означава ли,че ако взема един мъжки и един женски цената на двата ще бъде 4,50 или трябва и двата да са мъжки или и двата да са женски.

Аз да споделя-много ми харесва комплекта Литъл блак дресс.Само едно ме изнерви-в брошурата пише парфюм,а на опаковката парфюмна вода!
Поръчах си Сенки за очи ярки светлини-лила,и спирала -лила-много красиво стои на очите-аз съм със сини очи.Доволна съм.

# 99
.......Само едно ме изнерви-в брошурата пише парфюм,а на опаковката парфюмна вода!.........
Това е едно и също.

# 100
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Искам да ви попитам,момичета-в новия каталог пише всеки два ролоона за 4,50-това означава ли,че ако взема един мъжки и един женски цената на двата ще бъде 4,50 или трябва и двата да са мъжки или и двата да са женски.
...

Можеш да ги комбинираш естествено:
- 2 мъжки или
- 2 дамски или
- 1 мъжки + 1 дамски
 Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 101
А,аааааааааа- Rolling EyesБлагодаря!Аз го свързвам с тоалетната вода.

Значи ще се възползвам и от офертата за ролоните.

# 102
Аз не съм се включвала напоследък поради липса на време, но не мога да не похваля новата серия шампани - АДванс Техник - страшно добре ми се отрази на косата - моята е дълга под раменете и беше поизтощена, а сега е жива и лъскава  Flutter Не очаквах чак такъв резултат. ПОлзвах тъмно зелената серия , а и си насъбрах си четки вкъщи Grinning

# 103
Поръчах си Сенки за очи ярки светлини-лила,и спирала -лила-много красиво стои на очите-аз съм със сини очи.Доволна съм.

И на мен ми казаха, че са хубави.
Поръчах си розовите - ще се правя на тийнейджърка  Sunglasses

# 104
  • Варна, а по празниците в Ямбол

И на мен ми казаха, че са хубави.
Поръчах си розовите - ще се правя на тийнейджърка  Sunglasses

подсетете ме от коя марка са сенките, да не ровя... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт