Avon IX

• 14 598
  • 297
  •   1
Отговори
# 75
  • София
nad_tab, а нетна има ли в кампания 9  newsm78
Няма нетна оферта  Sick

Казаха, че няма нетна...

# 76
  • София
nad_tab, а нетна има ли в кампания 9  newsm78
Няма нетна оферта  Sick

Казаха, че няма нетна...

Не четеш  Grinning  по напред писах, че ми пише във фактурата - в недостиг, на nad_tab също, затова моля който "случайно" я получи да я метне насам  Laughing

# 77
Днес взех поръчка, и аз нямам нетна...предполагам че ще я дават на втора поръчка, а който няма да пуска??? #Cussing out Добре че сте вие, надявам се все някой да получи.  Hug
Това червило от новите дето е подрък нещо хич не ми хареса....много ми е розово, а и е ОТВРАТИТЕЛНО на вкус, не че червилата са вкусни по принцип, ама това е ГАДНО. Веднага го подарих на една позната дето и хареса цвета и не и е гадно на вкус

# 78
# 79
  • София
Момичета, аз получих нетната оферта с поръчката си, но ако намеря начин да я снимам (нямам скенер, та трябва с цифровия) дайте мейл, на някой, на който да я изпратя за да якачи някъде - аз от този компютър не мога да качвам в БГ Фото, където имам регистрация...

# 80
  • София
Не мога да си променям старите мнения... явно е нова функция(или дизфункция  Mr. Green )на форума  newsm78

Момичета, аз получих нетната оферта с поръчката си, но ако намеря начин да я снимам (нямам скенер, та трябва с цифровия) дайте мейл, на някой, на който да я изпратя за да якачи някъде - аз от този компютър не мога да качвам в БГ Фото, където имам регистрация...
Снимай с цифровия, прати ми ги на nad_tab@abv.bg и ще ги кача

# 81
Наде, ако пишеш на Копче, дали тя ще може  newsm78

# 82
  • На погрешната планета
И аз получих днес нетната с поръчката, но за сметка на това ми го няма единия каталог (дето се води подарък) #Cussing out.
Иначе от поръчката съм доволна, заредих се здраво с ретроактивната серия, даже не 1, а 2 гела за перфектна кожа, подарък имам Laughing.И червилото, което е подарък, много ми харесва, пасна ми идеално!

# 83
  • София
И на мен чурвилото много ми харесва, а имам и един рол-он с много свежа миризма Wink. Всъщност тези подаръци за какво ги получаваме - че пускаме по интернет ли, защото отделно имам подаръци от мотивационната за нови представители. Други очакваме ли?

# 84
  • Бургас
Ами аз получих по един дезодоратнт Пур Бланка с всяка поръчка, досега са 2. Това е заради поръчките по интернет. Подаръците от Мотивационната за нови представители са отделно.
И по този повод имам въпрос. Кога се получават подаръците от серията Планет спа? Тези, за които трябва да имаш поръчки за поне 1000 лв. Когато получиш 6 поръчка или след това?

# 85
Ами аз получих по един дезодоратнт Пур Бланка с всяка поръчка, досега са 2. Това е заради поръчките по интернет. Подаръците от Мотивационната за нови представители са отделно.
И по този повод имам въпрос. Кога се получават подаръците от серията Планет спа? Тези, за които трябва да имаш поръчки за поне 1000 лв. Когато получиш 6 поръчка или след това?
Какви са тези подаръци, аз нищо не знам за тях Embarassed
Ей, имаме си тема само за представители, и пак разводняваме Embarassed Embarassed Embarassed

# 86
  • Бургас
да, по навик пишем и тук. Тези подаръци са от програмата за мотивация на нови представители, която влезе от 3 или четвърта кампания. Другото в другата тема  Wink

# 87
Някой има ли представа, какъв е принципа на използване на маската за очи Planet Spa от стр.3 на нетната оферта, а изобщо дали е хубава? Благодаря!
Днес получих маската за очи от нетната оферта - пробвах я и останах приятно изненадана от резултата - препоръчвам я!

# 88
  • София
Nad tab, вчера ти пуснах по мейла снимки на нетната, но още не виждам да си ги сложила - дали въобще си ги получила? Да пробвам пак да ги изпратя?

И все пак принципът на ползване на маската, Martikana, какъв е?

# 89
Nad tab, вчера ти пуснах по мейла снимки на нетната, но още не виждам да си ги сложила - дали въобще си ги получила? Да пробвам пак да ги изпратя?

И все пак принципът на ползване на маската, Martikana, какъв е?
Пълна е със зелено желе.Ако искаш охлаждаш ефект я държиш 20 минути в хладилник.Ако искаш да е затоплящ - самата маска се залива с топла вода.Изглежда точно като карнавална маска за очи.   

Общи условия

Активация на акаунт