Откраднат живот • тема 72 • в очакване на сезон 7

• 33 436
  • 746
  •   1
Отговори
# 690
  • София

За Бакърджиева съм съгласна. Тя играе ли в театър и в кой?

Гледала съм я в Сатирата, но не знам дали е на щат някъде.

# 691
Шопов и гадже и мен ме дразнят (особено той), ама в случая момичето с нищо не виновно.

Предполагам всичко тръгна от една съвсем обикновена снимка в инстаграм, където Теа е с така модерните широки пуловери и някаква пикла й писа в коментар дали е бременна или е надебеляла, това за мен е пълна наглост и идотщина да задаваш такива въпроси публично. Теа й отговори просто Не и до там, а сега жълтурите кой знае какви филми са създали от това, защото и в други теми се коментираха слухове за нейна бременност.
Само, че тук се обяви не като клюка, а като нещо, проверено със сигурност.

# 692
Аз пък се чудя на този пост на Диана - https://www.instagram.com/p/Bsq3xWfjg_A/ какво има предвид?
Прилича ми на Кулагин.

# 693
Аз пък се чудя на този пост на Диана - https://www.instagram.com/p/Bsq3xWfjg_A/ какво има предвид?
Прилича ми на Кулагин.
Това е Илиян Любомиров, то си пише. Този младеж при Гала каза, че Диана го е рисувала, те почнаха да го питат дали е позирал гол, той каза, че не, но след това в една жълта медия излезе статия, че Илиян е замесен в секс скандал с Диана, която го снимала гол и тайнствено картината е останала в нея. Тя сложи снимка на картината като отговор на тези глупости.

# 694
  • Разпиляна във въображението
В Инстаграм Велислав се е похвалил, че е взел награда за актьор в кратък филм от някакъв фестивал.

# 695
Винаги съм се чудила защо хората следят постове на човек, който ги дразни или им е скучен. На мен някой ако не ми е интересен не го следвам и не се интересувам от личността му.

Ванилия, ние се шегуваме, че нашият анонсиращ приятел прави разкази по картинки, ама и жълтурите го правят, а много често са и пълни измишльотини и само името на човека/хората са правилни.
А във връзка с мнимата бременност на Теа, то пък жена да не облече някоя по-широка блузка и ще я обявят за дебела или бременна Grinning

# 696
Тъпотии! И, какво значи "секс скандал"? И да са правили секс, какво от това? На, кого пречат? Диана може би затова е гневна и пише яростни постове понякога. Жълтурите в повечето случай прекаляват, но и любопитните и търсещи клюката "читатели" не са малко.
Аз се тръшкам, но Велислав много добре действа - кротува си човека, не се афишира, работи тихо и няма простотии окола него, или не съм чула.

Мириел, сега видях. Писала си за Велислав.

# 697
И аз видях, че пише Илиян, но много ми заприлича на Кулагин. А като го знам какъв е интригант, си викам да не е захапал и Диана. Smile Мерси за разяснението. Relaxed
"Журналистите" правят от нищо нещо и ходи се обяснявай после.
Да ви питам за хубава бг страница в инстаграм на бг известните тип justjared, някой знае ли? Искам да следвам някаква обща страница, за да не следвам различни хора...

# 698
А кой е този Кулагин?

Ернестина за Стаменова:
https://nova.bg/accents/view/2019/01/22/238319/%D0%B5%D1%80%D0%B … MbWagMgeeQPLl-BHg

# 699
Виж в гугъл. Участваше в първия ББ тази година.

# 700
Няма ли вече да обявяват кои са новите, айде за Юруков разбрахме, ама за останалите Grinning

Щом е бил в ББ ще пропусна да се осведомя Grinning Благодаря все пак Simple Smile

# 701
А как сме сигурни за Юруков? Някой потвърди ли официално?

# 702
Перличке, ами някои от дамите тук го разпознаха, а Ирина и Марта вече го следват, а той последва освен тях и една от страниците в инста на ОЖ Grinning

# 703
Перличке, преди няколко дни го "разпознах".IllIll Никой не е потвърдил за съжаление. Чакаме включване.

# 704
Благодаря, момичета, разбрах. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт