Откраднат живот • тема 72 • в очакване на сезон 7

• 33 816
  • 746
  •   1
Отговори
# 405
Няма да се разберем с вас Joy
Моски, този път си на другия фронт, ще кръстосваме шпаги Grinning

# 406
И мен бретонът не ме кефи. Grinning

# 407
  • София
Много ми харесва Ирина с бретон. 😂
Изглежда по зряла с него.

# 408
  • Разпиляна във въображението
И аз клоня по-скоро към "да" - допада ми.

# 409
Добре си е момичето. Без него беше като Мона Лиза, сега по́ ми харесва. Smile

# 410
  • София
Не съм видяла обявата за статисти за утре. Можех да се запиша.

# 411
В "Събуди се" Вергов ще говори за ОЖ и новата болница Simple Smile

# 412
Ванилия, точно този пост имах пред вид и най-вече заключителното  изречение: "Общо взето боли ме *УРА,но тази 2019 взе да става взето!"

# 413
И аз чух, че Вергов ще по Нова, но не успях да го гледам - каза ли нещо интересно?

# 414
Ванилия, разходи ни из болницата, изглежда много модерна и хубава.. Видяхме кабинета на Цонев, Вергов каза, че Банков е приключил с директорския пост. Имат фитнес зала, бъзикаше се, че там любовта ще ги лекува защото ще правят секс там. Щял да бъде много извратен, направо не знае как ще ги излъчват в 20ч. Лигавеше се, смятам.
Попитаха го любовта ще лекувс ли доцент Банков, той каза, че доцентът вече е излекуван и в този сезон ще се отдаде изцяло на любов.
Влязоха в една стая, където беше Диана с човек от екипа. Нищо не каза, освен че още не се ориентира кое къде е. Беше цивилна, с вдигната коса, Банков беше с униформа.

# 415
Репортажа:

Последна редакция: сб, 19 яну 2019, 15:04 от maichetoooo

# 416
Ау, Банков и Огнянова Simple Smile Марио да не е замине при Тони да лекува любовна рана?

# 417
Ау, Банков и Огнянова Simple Smile Марио да не е замине при Тони да лекува любовна рана?
Какво Банков и Огнянова? От думите на Вергов, че Банков вече е излекуван, не останах с впечатление, че тепърва ще търси любовта Grinning
Иначе според мен Марио ще бъде или заминал при Тони или останал в св. Кирил. Как ще го привлекат в новата болница остава мистерия за мен.

# 418
Дали са ги е един репортаж Simple Smile
Според мен Марио може да бъде привлечен като шеф на две отделения - Спешно и Детска хирургия. Предпочитам второто - ще има трогващи сцени и може хубава колежка.

# 419
Мириел, намекват ни, че ще бъдат заедно - първо косата, сега Вергов първо при нея ги заведе... Joy  (шегувам се само).

Новото отделение по неврохирургия го афишираха доста, за друго не е ставало дума. Или ще го пазят в тайна, или няма да има такова.

Общи условия

Активация на акаунт