Сайтове за запознанства

• 137 544
  • 622
  •   2
Отговори
# 180
Не е много настоятелен в това, да иска да се видим, всъщност няма против, но аз се дърпам. Пише с мен за много неща, но не пропуска да говори и за секс/интимности.

В какъв смисъл не настоява и не иска нищо?
Не иска да се видите?
Ако е така - преминаваш към следващия. Такива типове има доста, които изглеждат интересни, но доста често се оказват малко хм...женени примерно.

# 181
Вероятно намира нещо възбуждащо в това не да ги прави тия неща, а да говори за тях. Пък и по-евтинко излиза, отколкото да си прави труда да излиза с теб. Не че няма вероятност в даден момент да се появи желание и да се видите, но ти вече си знаеш на теб самата колко и докога ще ти е приятно да си писателствате.

# 182
Не знам, хем ми е съмнителен, хем ми е интересен... постоянно имам чувството, че нещо не е точно... ама и аз като нямам опит с тия сайтове, а нали все се пише, че масово повечето търсели "секс за една вечер".

п.п. Аз не търся това Wink

Вероятно намира нещо възбуждащо в това не да ги прави тия неща, а да говори за тях. Пък и по-евтинко излиза, отколкото да си прави труда да излиза с теб. Не че няма вероятност в даден момент да се появи желание и да се видите, но ти вече си знаеш на теб самата колко и докога ще ти е приятно да си писателствате.

# 183
Не е много настоятелен в това,да иска да се видим, всъщност няма против,  но аз се дърпам. Пише с мен за много неща, но не пропуска да говори и за секс/интимности.

Е, ако е предложил един-два пъти и ти си го отрязала , няма да те моли до откат. Пак не става много ясно май, кой иска и кой не.

# 184
Не е много настоятелен в това, да иска да се видим, всъщност няма против, но аз се дърпам.
Ъъъ, добре де, аз не разбирам - ти се дърпаш, ама той бил странен?
Асексуалните или фенове на разказчета почти ги няма в тези сайтове. Човекът по всяка вероятност си пише с още няколко и има редовен секс. Пак по всяка вероятност скоро ще му писне да си играйка на иди ми - доди ми и ще спре да си говори с теб.

# 185
  • Пловдив
Както жените искат "доказателства" за намеренията на мъжа, така и мъжете искат да са сигурни, че жената насреща не ги разиграва само.
 Обратният момент (всъщност е често срещан и налице при почти всички жени и мъже, в които мъжът се опитва да опознае дадена жена) е, че повечето мъже не са наясно с истинските намерения на жената отсреща и това се дължи на огромната разлика между думите и действията на някои жени. Важи и за страниците за запознанства, и за запознанствата на живо. Безчет са съвременните жени, чиято основна цел е не сериозни взаимоотношения, а да получават признание от мъжката част; да чуват хубави думи (често престорени, с цел да впечатлят жената), които галят себелюбието им; да бъдат канени от мъже на вечери (някои жени са превърнали тази порочна практика в ежедневие); да получават подаръци; да държат в обкръжението си поне няколко "мъже за всеки случай" (докато търсят "идеалния")... Последното им дава увереност, че лесно могат да заменят сегашния мъж до себе си с някой "удобен временен заместник", поради което стават и по-нахални и изискващи, но по-малко даващи от себе си във връзката си със сегашния.

Интернет, обществените мрежи (Facebook, Instagram и други) и страниците за запознанства създадоха лесен начин да се подбира въз основа на снимки, заобикаляйки по този начин една съществена част от опознаването между двама души - тази на духовно равнище. Обаче страничният ефект от това е и създаването на зависимост към подобни места, като мнозина дори и във вече налични връзки не престават да ровичкат из чужди профили от срещуположния пол и да си търсят "нещо", вместо да се съсредоточат и наслаждават на човека, когото имат до себе си.

Ето тези две видеа на английски език онагледяват някои неща, които съм писал в тази и някои други теми тук преди месеци.

# 186
Точно, не ясно кой какво иска. От различни градове сме, макар и на 30-40 мин, но си имам и деца, т.е. ангажименти. Мен ме притеснява, прекалено многото включване на интимните теми, а това ме кара да се съмнявам, какво точно търси.... В следващия момент проявява някакъв вид "ревност", че ме видял на линия в един си кой сайт и едва ли не се засяга и ми пише "ти сериозно ли, ми пиши си с който искаш". Пък аз дори не съм във въпросния сайт. Е не знам...

Не е много настоятелен в това,да иска да се видим, всъщност няма против,  но аз се дърпам. Пише с мен за много неща, но не пропуска да говори и за секс/интимности.

Е, ако е предложил един-два пъти и ти си го отрязала , няма да те моли до откат. Пак не става много ясно май, кой иска и кой не.

# 187
Имаш деца, от друг град си, не искаш да се видите - аз лично се чудя този човек защо си губи времето с теб. В същото време ти се връзваш на сцени на ревност на някакъв ник, дето и ти не знаеш какво искаш от него.

# 188
Хах, ми може би си прав/а. Наистина не знам, какво точно искам, вероятно нещо дето ми е липсвало последните години - внимание, уважение и може би любов. Но вероятно ми е прекалено скоро....и може би не са сайтовете мястото да го намеря. А що си губи времето с мен и аз не знам, именно това ми е интересно, той точно какво иска....и пак наистина ли всички мъже и жени търсят само мимолетното в тези сайтове?

Имаш деца, от друг град си, не искаш да се видите - аз лично се чудя този човек защо си губи времето с теб. В същото време ти се връзваш на сцени на ревност на някакъв ник, дето и ти не знаеш какво искаш от него.

# 189
А защо не питаш него?

Това тук е малко... Чесане на езици в момента Simple Smile. С най-добри чувства го казвам. Аз също седя по разни сайтове и ако някой ме интересува, го питам какво търси или иска. Ако ме излъже, ще си проличи и ще прекратя контактите с въпросния човек. Ако не ме излъже и се разминаваме, пак. Ако не се разминаваме, може да продължим и т.н.

# 190
Хах, ми може би си прав/а. Наистина не знам, какво точно искам, вероятно нещо дето ми е липсвало последните години - внимание, уважение и може би любов. Но вероятно ми е прекалено скоро....и може би не са сайтовете мястото да го намеря. А що си губи времето с мен и аз не знам, именно това ми е интересно, той точно какво иска....и пак наистина ли всички мъже и жени търсят само мимолетното в тези сайтове?

Краткият отговор е ДА!

Чесно казано по-скоро бих повярвала в Йети или извънземните.

Всъщност познавам две семейства започнали от сайт, но и при двете жените бягаха от друго.

# 191
Благодаря за отговора. А как разбираш дали те лъже или не....аз това не мога да уловят?

А защо не питаш него?

Това тук е малко... Чесане на езици в момента Simple Smile. С най-добри чувства го казвам. Аз също седя по разни сайтове и ако някой ме интересува, го питам какво търси или иска. Ако ме излъже, ще си проличи и ще прекратя контактите с въпросния човек. Ако не ме излъже и се разминаваме, пак. Ако не се разминаваме, може да продължим и т.н.

# 192

Краткият отговор е ДА!

Чесно казано по-скоро бих повярвала в Йети или извънземните.

Всъщност познавам две семейства започнали от сайт, но и при двете жените бягаха от друго.
Не съм съгласна. Сестра ми и мъжът й се запознаха в такъв сайт и се ожениха преди 3 години.

Аз също съм имала няколко сериозни връзки с мъже точно от такива сайтове и все още се чуваме и сме в добри отношения.

Теди, то се усеща по някои неща. Аз лично с хора от сайтове съм настроена виновни до доказване на противното, а не обратното. Не давам тук доверие назаем и следя всичко. Разбира се, много лъжливи хора съм срещала, хващама съм ги в лъжи, мен също са ме проверявали. Най-много се забавлявах така с един, бяхме в някакви несериозни, клонящи към сериозни вече отношения и беше решил да ме проверява. Направил си нов профил, посменил малко данните, сложил някаква снимка, на която не му се виждаше лицето (знаеше, че на мъже без снимак не отговарям). Но сложил снимка, на която му се вижда мотора. Не, хич не го познах, неееееееее.....

# 193
Ей ще ме навиете да се регистрирам обаче.

# 194
Въщност е точно така "виновен до доказване на противното", обаче може би трябва да се мине към срещата, че поне малко да се открехне тази врата. Определено можеш да срещнеш интерсни хора по тези сайтове, малко са, но има и такива. Повечето, почти веднага засягат темата за секса, на мен определено не ми е приятно да се почва от там, то е ясно, че всеки си мисля за секс (е поне от време на време), обаче такива хора ме отказват. Както и разни дето пишат просто "zdr", също не ми вдъхват доверие.

А комуникацията с въпросния, продължава да си върви.... има и опознавателни приказки, има по горната тема... на няколко пъти имаше "ако се видим", "ако дойдеш до тук...", обаче не настоява. Не знам може би това му е достатъчно или пък, както някой по-горе беше написал, може и да излезе женен!

ЗЛОДЕИДА защо пък не, може пък да се намери нещо забавно или поне различен човек, от тези, с които обикновенно комуникираш.

Теди, то се усеща по някои неща. Аз лично с хора от сайтове съм настроена виновни до доказване на противното, а не обратното. Не давам тук доверие назаем и следя всичко. Разбира се, много лъжливи хора съм срещала, хващама съм ги в лъжи, мен също са ме проверявали. Най-много се забавлявах така с един, бяхме в някакви несериозни, клонящи към сериозни вече отношения и беше решил да ме проверява. Направил си нов профил, посменил малко данните, сложил някаква снимка, на която не му се виждаше лицето (знаеше, че на мъже без снимак не отговарям). Но сложил снимка, на която му се вижда мотора. Не, хич не го познах, неееееееее.....

Общи условия

Активация на акаунт