Гинеколога ми потвърди, че не вижда ембрион, но ми стана странно, че измери сака с размер отговарящ на 5 седмица +1 ден, а преди няма 10 часа в спешния кабинет ми казаха, че е с размер отговарящ на бременността, но без ембрион. Той ми предписа ЦИТОТЕК и да чакаме дали ще се изчисти тялото без кюртаж. След този преглед започна много обилно кървене с остри болки два дни. След това нямах болки и кървенето намаля. Днес е 10 ден след прокървяването, имам много слабо зацапване. Имах един останал тест за бременност, който го направих преди малко и показа две ярки черти, отделно корема ми е много подут и след това прочистване на голямо количество кръв на кг не съм мръднала, даже съм качила още 1кг. ТОй ми предписа по телефона протичозачатъчни, коиъо пия вече 5 ден. Другата седмица ще ходя на преглед да видим какво е станало с изчистването, но ми е странно това с положителния тест + надутия ми корем и качването на кг. 

принципно на мен сака ми се вижда по-пълен от предният преглед. Можете ли да ми обясните повече за вашето мнение? И защо според вас тогава пада ЧХГ? Препоръчани теми