Форумски липси - 7

• 42 124
  • 731
  •   1
Отговори
# 105
Чета ви и си мисля - тия, дето сме тук не ще да сме много щастливи май. За разлика от липсващите. Joy

Ами, така си е...

# 106
Чета ви и си мисля - тия, дето сме тук не ще да сме много щастливи май. За разлика от липсващите. Joy

Тук има едно такова разбиране, че щом спреш да пишеш във форума, значи изведнъж си станал много щастлив и живота ти направо се е изстрелял извън орбита. За това и много често оттеглянето е свързано с разни изказвания от рода на "Аз спирам да пиша!", "Беше ми много хубаво тук, но от утре ме няма." Един вид да разберем коя е станала по-щастлива и да завидим.

# 107
Хахахха, нещо като Терминал 2 - махаш на всички, нека си мислят колко нови съзможности има пред теб, после си траеш да не ги срещнеш, че да не разберат истинското положение. Шегувам се, разбира се, интересно ми е да ви чета.

# 108
  • София

Тук има едно такова разбиране, че щом спреш да пишеш във форума, значи изведнъж си станал много щастлив и живота ти направо се е изстрелял извън орбита. За това и много често оттеглянето е свързано с разни изказвания от рода на "Аз спирам да пиша!", "Беше ми много хубаво тук, но от утре ме няма." Един вид да разберем коя е станала по-щастлива и да завидим.
Аз бях спряла да пиша и чета около година и нещо. Не бях по-щастлива, не бях и по-нещастна, просто бях заета Simple Smile Форумът не ми влияе по никакъв начин на личните емоции.

# 109
Не се усети иронията. Понеже е много дразнещо това - едикой си е го няма щото е щастлив.
А също съм щастлива. Но си списвам тук и даже съм още по - щастлива, че имам удоволствието и времето да го споделя и с вас. За да сме взаимно щастливи. И така:" ако до всяко щастливо същество застане още едно..." ( Прегръдка)

Последна редакция: ср, 02 яну 2019, 14:13 от Билян@

# 110

Един вид да разберем коя е станала по-щастлива и да завидим.
😂😂😂
Аз им завиждам и без да казват нищо, особено като ги гледам с новите им акаунти, тогава вече се пръскам от завист, че и от смях.

# 111
Именно, Таис! Wink Ти ще ме разбереш от половин дума.

# 112
  • Другата България
Аз им завиждам и без да казват нищо, особено като ги гледам с новите им акаунти, тогава вече се пръскам от завист, че и от смях.
smile3521 Това с новите акаунти е вЕрно смешно - "пременил се Илия, па се огледал - пак в тия", та и с "щастливките" така.
Цитат
Аз не мога да не спомена пак потребителката с баниацата, Пържолан и постоянните семейни хранителни интриги, понеже снощи като се завъртя баницата... Я, познайте дали се паднаха точно две парчета пред мен и то с най-страшните късметчета, които предизвикват паника и стрес. Сега не знам какво да правя: да бягам ли, приятелят ми ли да бяга или да пусна тема в бг-мама?
Laughing Тази девойка явно си списва тук, но с друг ник, но сигурно е помъдряла /евентуално/ или пък се е усетила /да не вярваш/ какви смехории е творила, та затова няма сега теми с подобна тематика.
Но нали знаеш, няма как да се скриеш от "будното" форумско око, за което тайни няма..... Wink

Последна редакция: ср, 02 яну 2019, 13:12 от Merri_An

# 113
Какво стана сега? Голяма мъка по липсващите, а те повечето са си тук, така ли? В началото на темата да се закове списък с новите им никове и да се обновява своевременно!

# 114
  • Пловдив
Само четях форума няколко години. Регистрирах се, за да пиша за рядка диагноза, защото видях, че никой не отговаря. Сега тази диагноза, при наличие на толкова информация, Гугъл ще ти я разясни. С риск да бъда линчувана, Лиска я прескачах. Явно в момента, в който и други са започнали да я прескачат, тя изчезна. Сега разбирам колко уникална форумска легенда е. Astonished Днес е трудно да направиш впечатление. Днес Лиска, не би могла да впечатли почти никого. Всеки е герой на своето време. Сигурно ли е, че я няма с коренно различен образ. Rolling Eyes Надежда и Касита в периода на Мафани едвам я познах.

# 115
  • София
И аз първо само четях - най-много докато бременеех, от скука, че трябваше само да лежа. Тогава ми се набиваше в очите само Вилико и борбите й с Краси. Така и не разбрах обаче Вилико защо изчезна.

# 116
  • Пловдив
Оооо, Вилико....да. Епични битки бяха. На много фронтове. Сега не мога да се сетя за една потребителка в тема събуваме ли се като ходим на гости. Тя мина през няколко образа. Последно някакво огледало беше. И винаги оставаше интервал в началото.

# 117
  • Другата България
И аз първо само четях - най-много докато бременеех, от скука, че трябваше само да лежа. Тогава ми се набиваше в очите само Вилико и борбите й с Краси. Така и не разбрах обаче Вилико защо изчезна.
Франсоаз*. Wink

# 118
  • При децата ми
А , аз помня една епична битка между Вилико и Андариел, по темата за любовниците беше май! Голямо спорене - голямо чудо!

Последна редакция: ср, 02 яну 2019, 15:55 от Hrispa76

# 119
Имаше една Мария85 или нещо такова беше. Женена, но все попадаше в едни смешни ситуации. Нещо като Ша, ама в пъти по забавна. Спомням си една тема за секс с водолазен костюм.

Общи условия

Активация на акаунт