Форумски липси - 7

• 42 154
  • 731
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Коя Мария - с изящното Вайо ли?  Mr. Green Добре, че беше тя, да ме открехне какво е това чудо. Много смях падаше с нея, въпреки че тя си беше фалшив герой.

# 121
Да, да, да същата.

# 122
  • София
И аз първо само четях - най-много докато бременеех, от скука, че трябваше само да лежа. Тогава ми се набиваше в очите само Вилико и борбите й с Краси. Така и не разбрах обаче Вилико защо изчезна.
Франсоаз*. Wink
Ох, пак ли смяна Smile

# 123
  • София
Именно, Таис! Wink Ти ще ме разбереш от половин дума.
Нищо не разбирате. И ти и Таис.
Има щастие навсякъде.
Аз го мога, за вас, не знам.
Слагам розавия ореол, нааканите гащи и съм 6. Joy

# 124
  • София
Коя Мария - с изящното Вайо ли?  Mr. Green Добре, че беше тя, да ме открехне какво е това чудо. Много смях падаше с нея, въпреки че тя си беше фалшив герой.
ахаха, аз тази я помня. тогава бях само четяща още.
личеше, че е фейк. забавно беше.

# 125
Има една потребителка, Лоана, също пише като в стих.
Да не е инкарнация на Лиска?

Аз също четях доста преди да се регистрирам, но не съм я срещала. Или поне нямам някакъв спомен. От откъслечни теми не ми допада.

Касита много грозно хапеше Вилико, мисля, че има "принос" в оттеглянето ѝ.

# 126
Тази личност не съм я засичала.

В интерес на истината ми липсват старите качествени сблъсъци между потребителите. Сега едни вяли провокацийки, едно детинско дърпане на плитки, слаба работа. Къде ти rainbow и Лиляна, Мамасита и онази Laura_SG, аватарните караници и още много други.

# 127
  • Наблизо

В интерес на истината ми липсват старите качествени сблъсъци между потребителите. Сега едни вяли провокацийки, едно детинско дърпане на плитки, слаба работа. Къде ти rainbow и Лиляна, Мамасита и онази Laura_SG, аватарните караници и още много други.
И на мен.Сега всички се фръцкат обидено или си обясняват колко са прекрасни една друга..

# 128
  • София

O, това беше титанично, рядко съм се смяла толкова на битка.

Онзи, ЧНГ! Три пъти те прочетох като ''и съм на 6'' Wink

Лоана пише точно по този начин, аз не мога да я чета и прескачам.

# 129
Тогава за пръв видях Мамасита да излиза от кожата си. Макар и фалшив образ, Laura я биваше да опъва мамаситените нерви до краен предел. Жалко, че бързо я разкриха и изчезна.

Чек и Андариел в темата за третото дете бяха епични, също. Впрочем, последната с постоянен бан ли е?

# 130
Оооо...темата за 3-тото дете...
Лиляна и Прахосмукачката даже спечелиха последните номинации с техните култови сблъсъци. Grinning

# 131
  • Пловдив
Мда. Днес никой не носи на вар, киреч и тухли четворки. Голяма драма.

# 132
Оооо...темата за 3-тото дете...
Лиляна и Прахосмукачката даже спечелиха последните номинации с техните култови сблъсъци. Grinning

Къде е тази тема? Линк може ли?

# 133
Може, но най-епичното е заметено отдавна, отдавна.

http://m.bg-mamma.com/?topic=829019

# 134
А тя само една тема ли е за третото дете и за броя на децата по принцип? Струва ми се, че е от шлагерните топици като изневярата и през определен период се коментират и пускат подобни теми.

Общи условия

Активация на акаунт