Форумски липси - 7

• 41 958
  • 731
  •   1
Отговори
# 480
Щом ви харесва темата за мигрантите - ОК. Аз започнах да чета като я създадоха, но не е моето нещо, нито пък смятам, че ще е реално полезна, освен за кални нападки и освобождаване на кофти настроения. Не е това, което мисля, че е необходимо, а сега стана и ябълката на раздора, което още повече ми я почерня.

# 481
Каквото повикало, такова се обадило.

# 482
Стига де, Пюр, и ние четем. И вас с Мирела трябваше да накажат - и трите изплискахте легена, и трите трябва да поизсъхнете.

Конкретно, моля - с какво съм изплискала точно аз легена? Наричала съм някого "копеле", "синдром на Даун", "долна"?!

Изписвала съм съкратено Down (съкратено от цялото име), но не съм влагала смисъл "долна" и не съм го изписвала на български като "долна".

# 483
А какво целяха обидите "копеле", "долна" и " синдром на Даун" по неин адрес в мигрантската тема,  докато тя беше с временен бан и не можеше да реагира?

Това сериозно ли? Е ... нямам думи.

# 484
Май трайно превърнахте темата в детска градина. Сигурно не забравяте и да се докладвате старателно на „другарката“?

Какво ви става, бе хора? Не изтрезняхте ли вече?
Май наистина празниците не ви понасят. Ами да ги забранят тогава? Sad

# 485
Стига де, Пюр, и ние четем. И вас с Мирела трябваше да накажат - и трите изплискахте легена, и трите трябва да поизсъхнете.

Конкретно, моля - с какво съм изплискала точно аз легена? Наричала съм някого "копеле", "синдром на Даун", "долна"?!

Изписвала съм съкратено Down (съкратено от цялото име), но не съм влагала смисъл "долна" и не съм го изписвала на български като "долна".

Напомняш ми на една потребителка, дето пишеше всякакви помии, после сама се редактираше (ти сама се докладваш за спам Wink) и после викаше: кой? аз ли? няма такова нещо! вие си измисляте!

# 486

Какво ви става, бе хора? Не изтрезняхте ли вече?
Май наистина празниците не ви понасят. Ами да ги забранят тогава? Sad

Аз нито съм яла, нито съм пила по празниците и нищо не ми е ставало.

# 487
  • София
А какво целяха обидите "копеле", "долна" и " синдром на Даун" по неин адрес в мигрантската тема,  докато тя беше с временен бан и не можеше да реагира?
Това е изключително просташко изказване. Не чета другата тема и не знам банът на Даун дали е заслужен или не, но това изказване е дъното. Вярно е, че Даун си изпусна нервите в тази тема, за другата, както казах не знам, но след такава реплика вероятно и аз бих.

# 488
Напомняш ми на една потребителка, дето пишеше всякакви помии, после сама се редактираше (ти сама се докладваш за спам Wink) и после викаше: кой? аз ли? няма такова нещо! вие си измисляте!

На кого ти напомням, хич не ме интересува - фантазирай си на воля!

# 489
  • София
Сигурно е офф, ма кво се цели с "копеле" ? Тва не се ли употребява предимно от мъже....към мъже? Simple Smile

# 490
  • София
Е, добре де, изкарахте админите и модераторите тъпи и подчинени на някого там. Според мен всеки, ако бъде докладван и наистина е нарушил правилата, може да бъде баннат за 1-4-1000дена. И аз докладвам за последователни постове например, ами дрязнят ме и си има правила. Нали уж идеята е да разгледат случая и да преценят.

# 491

На кого ти напомням, хич не ме интересува - фантазирай си на воля!

Фантазията е твоята сила.

# 492
Хммм, това с "копеле" е наистина супер гаадно, не прави чест на никого, на жена съвсем. И си е доста голямо провинение, не е като да наречеш някого "тъпа овца" примерно.

# 493
  • Пловдив
Форумът отдавна няма нищо общо с това отпреди 15 години. Това е най-голямата "информационна агенция" на България. Съвсем логично е платените тролове да са под модераторската опека. Все пак форумът се издържа от реклами и от това. Логично е, че плиткоумен трол много по-лесно ще манипулира стадото, а не мислещи и грамотни потребители. Съзнателно се прочиства форума. Затова и бановете се раздават по преценка на този, който плаща.

# 494
Ако говорим конкретно за политическите теми, то смятам че там наблюдението от модератор или админ трябва да е постоянно, а не само при сигнал. Никъде другаде няма помия с подобни размери, дори и СО не може да се класира в подобни кални борби.

Общи условия

Активация на акаунт