Форумски липси - 7

• 42 038
  • 731
  •   1
Отговори
# 585
  • Другата България
А имаше една, пак с доста просташки изказ, в Англия живееше, сприятели се с Катрала даже, последно имаше на аватар един задник. Какъв ѝ беше никът.
Трой ли?
Нищо общо нямаше тя с Катрала, грешка си.
Трой е много готина и точна мацка. Ако нея имаш предвид, и не е с просташки изказ.
Но аватарът ѝ беше такъв, да. Grinning

# 586
  • На топло
Белла Дона, нищо лично. Време е да спреш с арогантните включвания, през ред.

Ще ме изтърпиш още 10 дни.

Сега целия форум като започне да ти се моли 😅 и да плаче.
 А мъжката част с лични съобщения (онзи, тираджиите, сандо)
Ще видим...

# 587
  • Ямбол
А имаше една, пак с доста просташки изказ, в Англия живееше, сприятели се с Катрала даже, последно имаше на аватар един задник. Какъв ѝ беше никът.
Трой ли?
Нищо общо нямаше тя с Катрала, грешка си.
Трой е много готина и точна мацка. Ако нея имаш предвид, и не е с просташки изказ.
Но аватарът ѝ беше такъв, да. Grinning
Да, Трой беше. 97% съм сигурна, че се свързаха двете и си комуникираха. Катрала е споделяла.

# 588
  • София
Е то се знае, че Москва не преговря, а протестите са забранени. Само благодарстврени манифестации може.

Мисля си, дали има някъде статистика на доносите? newsm78
За да си дадем сметка, чии са най- големите заслуги за бановете....
Защото, според мен, модераторите се превръщат в голяма част от случаите, в изпълнители на поредното "обществено недоволство", успяло да завоюва моментно мнозинство.

# 589
Скрит текст:
Белла Дона, нищо лично. Време е да спреш с арогантните включвания, през ред.

Ще ме изтърпиш още 10 дни.

Ще видим...

Ти нали няма да си от тях?

# 590
  • Ямбол
Кое наричаш "донос", АбсурТ?
Изобщо знаеш ли значението на тази дума?
Ако аз информирам, че се оливаш със спам, поредни постове, опити или директни обиди, това донос ли е?
Информирам, когато стане темата досадна, само защото ти или някой с подобен манталитет е решил да се драчи.

А какво стана с Кикамора? Тук ли е още? И разбра ли се коя е била преди това. Много го докарваше на Трой.

# 591
  • София

Ще видим...
А, аз на нея съм хвърлил око отдавна и я преследвам редовно. Белким, сега на финала, да ми върже. Laughing

Мисля си, дали има някъде статистика на доносите?

Защото, според мен, модераторите се превръщат в голяма част от случаите, в изпълнители на поредното "обществено недоволство", успяло да завоюва моментно мнозинство.
Че на "общественото недоволство" или както искаш там го наречи и доносите, знак за равенство ли трябва? Simple Smile

# 592
Хората се групират по интереси и умствен капацитет. Нормално е да се сформира групичка от тетки с мозък колкото маслинка и държание като в детската градина, които веднага да долитат, ако на някоя от членките им са й задърпали плитките. После се почва едно “А! У! Госпожо Модератор туй, госпожо Модератор онуй”, едно бясно натискане на бутона за докладване, с ентусиазма, с който и Гошо от четвърти вход не си трие лотарийните билетчета.

Подобна порода потребители са злобни, отмъстителни и ходят по петите на всеки набелязан. Те не биват докладвани, защото или “жертвите” им нямат енергията и ниското ниво да им отговарят, или защото разчитат на адекватна модераторска и админска намеса, която уви, не се случва.

# 593
Имам една позната с прякор Кенга. Убедена съм, че не е нито една от двете, които са били тук, и само си представям ако сега реши да се регистрира в този форум с прякора си какво ще ѝ се случи Joy
Нищо няма да ѝ се случи. Стилът на Мама Кенга е разпознаваем, както и на други типични.
Затова няма как някой с подобен ник или дори нарочно да се прави на друг да го отнесе.

Troy, мисля че беше.
Жозефина я виждам във ФБ. Добре е жената. Живее си живота. Като всички нас. От време на време провокира дискусии и й се получава.

Последна редакция: чт, 03 яну 2019, 18:53 от Анонимен

# 594
Не можах да проследя цялата данданията, но хванах някои основни неща.
За съжаление видях как започна всичко и как някои потребители обидиха Даун и не само нея. Сбъдваща понесе крайно неприятни определения по свой адрес. Още тогава се зачудих защо Даун получи бан, а обиждащите не. Реших, че съм пропуснала нещо основно, защото се измете всичко скорострелно.

За окончателният бан съм още по-озадачена. Вече всичко е премахнато. Да приемем, че на Даун наистина не са ѝ издържали нервите. Добре, има правила, но съм крайно изумена защо авторката на "синдрома на ..." даже ме е срам да го изпиша няма бан. Това, ако не крайно неуместно, обиждащо и в разрез с правилата, нямам представа кое е.

Според мен наистина има нужда от преглед на начина на модериране и ако наистина е възможно да се преразгледа наказанието на Даун. Твърде крайно е вечна забрана за публикуване.

С две думи искам да попитам, защо има двоен стандарт при модерирането, най-вече в създалата се ситуация?

# 595
  • Пловдив
Не следиш внимателно темата. Заради конспирацията е.

# 596
  • Другата България
Да, Трой беше. 97% съм сигурна, че се свързаха двете и си комуникираха. Катрала е споделяла.
hahahaЗначи все пак има 3% вероятност да бъркаш.
Не знам, не споря, защото не съм съвсем сигурна, но познавам Трой и съвсем не е проста жена, нали знаеш, че понякога форумния образ създава лъжлива представа за истинската същност на човек.

# 597
  • София
днес, прочитайки темата от вчера до днес, получих своята "форумна дефлорация". не по стандартния за тук начин, но...

тъпи работи.
не е офтопик, Липсва ми Обективност.

# 598
Не следиш внимателно темата. Заради конспирацията е.

Да не се сетих Joy

Но пък и от филмите знам, че когато има конспирация то тя идва от горните етажи и обикновено го отнася добрия герой Wink

# 599
  • Ямбол
hahahaЗначи все пак има 3% вероятност да бъркаш.
Не знам, не споря, защото не съм съвсем сигурна, но познавам Трой и съвсем не е проста жена, нали знаеш, че понякога форумния образ създава лъжлива представа за истинската същност на човек.
Съгласна съм. Но не е задължително да си прост, за да имаш просташки изказ. А такъв го помня след многото ѝ обръщения към мен, каква ли не ме е наричала.

Общи условия

Активация на акаунт