Форумски липси - 7

• 40 998
  • 731
  •   1
Отговори
# 60
А най в началото, преди 2000 година, бяхме единици тези, които пишехме на кирилица.  Laughing
Нищо че менталното, интелектуалното и образователното ниво бяха съвсем други от сегашните.
Не виждам никакъв смисъл в сравняването на „преди“ и „сега“.
“Времето е в нас и ние сме във времето“ – както е казал „класикът“. Надявам се, че и вие знаете кой е.

# 61
Добре де, това нали е интернет форум? Как може някой да ви липсва? Като се харесваш толкова с някого, намираш други начини за общуване с него. Останалите за какво да ти липсват? Не знам, аз отказвам да приема това за истинска форма но общуване. Графити с пунктуация.

# 62
Липсват по-скоро като принос към темите, с мнения и пр. Ясно е, че ако някой е имал намерение и желание да се сближава с други потребители, че да има връзка с тях, в случай, че спрат да пишат тук, че да не му залипсват наистина, е щял да го направи.

# 63
Добре де, това нали е интернет форум? Как може някой да ви липсва?

Ами така. Липсват ми хора, които съм чела тук и са ме впечатлили по някакъв начин. И нито ги знам кои са в реала, нито къде другаде се подвизават.
За тези, които знам къде мога да ги намеря – не ми липсват. Поне не много.
Защото общуването тук е на друго ниво, по-различно от това в реала или фейса, или друго някое място.
Малко или много тук играем някакви роли, които, колкото и да се стремиш да бъдеш себе си, не са точно 1:1 с реалната личност. Дали никът, дали аватарът, дали нещо друго, но все има какво да влияе.
Точно на това се дължат и вълните от разочарования, за които сме чели безкрайно много във форума. Аз тази/този си я/го представях така, а на практика... Като че ли хората са виновни за собствените ти представи.

# 64
Е, Чек, в такъв случай и фейсбук, вайбър и SMS-те биха влезли в графа “графити с пунктуация”. Нищо, че са с една идея по-“задушевни”.

# 65
Несравними са ФБ и този форум. Както и с други форуми.
Изобщо не е същото.

# 66
Защо търсачката не открива потребител Лиска?!

# 67
Защото не е влизала от векове, съответно не е приела това чудо с личните данни и профилът й автоматично е закрит.

# 68
 А от коя година съществува форума? Аз теми от преди 2004 не виждам никъде.

# 69
Мисля, че от 2002година.

# 70
Е, Чек, в такъв случай и фейсбук, вайбър и SMS-те биха влезли в графа “графити с пунктуация”. Нищо, че са с една идея по-“задушевни”.

Е не са, доколкото във ФБ можеш да намериш приятел, чиито дири си загубил. SMS няма нищо общо.

# 71
Защо търсачката не открива потребител Лиска?!

Че търсачката кога е откривала нещо?  Whistling

# 72
За това, да, но пак е пространство, в което лесно се поддържа фалшив образ и комуникацията отново е буквички и точки.

# 73
Несравними са ФБ и този форум. Както и с други форуми.
Изобщо не е същото.

Точно. Тук срещнах познати, които знаех от други форуми. Ами съвсем различни бяха тук и там. Във фейсбук пък, където пишат с истинските си имена, съвсем...

# 74
Мисля, че форумът е от 2003 година. Но основната ядка първоначални потребители дойдоха от форумите в Дира, та можем да сложим още едни 2-3  години познанство и натрупани впечатления.

Общи условия

Активация на акаунт