Форумски липси - 7

• 41 963
  • 731
  •   1
Отговори
# 495
Редовно в мигрантската тема чета подмятания, обиди и плювни по мен  и семейството ми,  но аз все още не съм с бан и ако реша, мога да реагирам. Даун не можеше, това напрежение и обида акумулира и логично избухна.
Кои са тези обиди? Аз не си спомням теб пък въобще някой да те е споменавал.

Не знаех че Даун е осиновена.

# 496
  • Другата България
Форумът отдавна няма нищо общо с това отпреди 15 години. Това е най-голямата "информационна агенция" на България. Съвсем логично е платените тролове да са под модераторската опека. Все пак форумът се издържа от реклами и от това. Логично е, че плиткоумен трол много по-лесно ще манипулира стадото, а не мислещи и грамотни потребители. Съзнателно се прочиства форума. Затова и бановете се раздават по преценка на този, който плаща.
doh Laughing Силно се надявам, че това не го мислиш сериозно.

# 497
  • София
Е, добре де, изкарахте админите и модераторите тъпи и подчинени на някого там. Според мен всеки, ако бъде докладван и наистина е нарушил правилата, може да бъде баннат за 1-4-1000дена. И аз докладвам за последователни постове например, ами дрязнят ме и си има правила. Нали уж идеята е да разгледат случая и да преценят.
Същите наблюдения имам и аз, затова допускам за съвсем възможно банът на Даун да е заслужен. Обаче... Като чета цитати от други теми, определено не е единствената за бан – "синдром на Даун", "копеле"... Грозна история.

Форумът отдавна няма нищо общо с това отпреди 15 години. Това е най-голямата "информационна агенция" на България. Съвсем логично е платените тролове да са под модераторската опека. Все пак форумът се издържа от реклами и от това. Логично е, че плиткоумен трол много по-лесно ще манипулира стадото, а не мислещи и грамотни потребители. Съзнателно се прочиства форума. Затова и бановете се раздават по преценка на този, който плаща.

JoyJoyJoy
Не вярвах, че тази тема може да ме развесели.

# 498
Хммм, това с "копеле" е наистина супер гаадно, не прави чест на никого, на жена съвсем. И си е доста голямо провинение, не е като да наречеш някого "тъпа овца" примерно.

Особено към някой, който е споделил, че е осиновен.

Пюрелите раздават класификации на килограм, но всички трябва да мълчат, защото...MaskMask

# 499
  • София
И аз чета мигрантската тема, но не помня някой да е наричал някой копеле там. Down синдром някой спомена или в тази или в предишната за липсите, но пак нямам спомен за мигрантската. И двете са грозни, спор няма.

# 500
Пюрелите раздават класификации на килограм, но всички трябва да мълчат, защото...MaskMask

Голямо мълчание от твоя страна, цял ден пробваш евтини похвати за провокация, но да ти кажа - аз не съм Down Laughing

# 501
  • София
Мисля, че функцията "информирай модератор" трябва изобщо да бъде премахната. Много хора просто не докладват простотиите, с които се сблъскват, което не прави въпросните простоии по-малко... ами простотии. Аз например никога нищо не съм докладвала, какъв е смисълът от това? Ако не четат по сто сигнала на ден, модераторите ще имат време просто да си преглеждат определените подфоруми и сами да забележат дали има нужда от метли и банове. И без това активността е никаква, въртят се едни и същи 15 чат-теми навсякъде. Същото с личните съобщения. Има начин да си блокираш даден потребител, хора, колко трябва да си тъп да не я използваш, а да четеш нещо фрустриращо и после да го докладваш? Инфантилна работа.

Скрит текст:
Дори аз, виден темерут, който не комуникира по никакви канали с никакви други съфорумци, съм получавала обиди и клетви на ЛС от едното никакво. Не помня дори ника на подателя. В една свекървенска тема някакво момиче се засегнало от мой пост и на секундата получих десет реда тотална помия. Пооблещих се, изтрих го и забравих. Изкукуригали хора навсякъде, но никой не ви принуждава да общувате с тях, нали?

А някои хора взимат форума толкова навътре, че почивката със сигурност ще им дойде добре, принудителна или доброволна.
По темата - липсват ми Ази, Крейзи Чик, Аргун.

# 502
  • Другата България

JoyJoyJoy
Не вярвах, че тази тема може да ме развесели.
Нали? И аз го прочетох два пъти, че може да не съм го разбрала, ама явно съм си схванала всичко, което дори не е смешно, а е абсурдно.
Изобщо последните ....-найсе страници са абсолютно абсурдни, ама за убиване на време стават.

# 503

Голямо мълчание от твоя страна, цял ден пробваш евтини похвати за провокация, но да ти кажа - аз не съм Down Laughing

Ти пък къде се разпозна? Аз прекратих комуникация с теб.

# 504
  • Пловдив
Не е вярно, че има платени неграмотни тролове или, че форумът се издържа от реклами, който все пак имат нужда от определена аудитория? Не съм много по мисленето, аз съм от неграмотните, обаче неплатени потребители. Тук има хора, които са на линия по всяко време, по ключови теми. Аз, да кажем, не ходя на работа, нетрудови доходи имам, но не вися по всички теми денонощно. И не се дърля след всяка реплика и дуплика.

# 505
  • София
Аз докладвам. Особено като видя маймуница или реклама. Обиди също съм докладвала, като видя, че някоя тема е пусната неправилно...

П.П. Аз ли нещо не мога да смогна с писането... Отговорях на един пост, сега нещо не го виждам. Както и да е, не е фатално.

# 506
  • Русе
  dazel, не мисля че е така. Рекламите, те са ясни. То и телевизия и радио нямаше да има без реклами.
  Аз доколкото разбирам, просто някои потребители реагират на обиди или засягане като тръгват да водят някаква собствена война във форума, което няма как да свърши добре, щот форумът не е за това. Други, реагират с доклади. Което също не е ОК, обаче е работещо, защото е по правилата на форума.Ако пък я няма тази функция ще се пишат фермани с нападки , които ще ескалират до безкрай.Не мисля, че става въпрос за толерирани и преследвани потребители свише.Временният бан не играе в случая, ако завърналият се тръгва да дири реабилитация в още по-настървена война. Не мисля, че трябва се взема чак толкоз насериозно форумът.

# 507
Може и да звучи конспиративно твърдението на dazel, но от известно време ми изглежда все по-реалистично.

# 508
  • София
Grinning Мен ми липсва Феята Кръстница Grinning И Лиска

# 509
  • Другата България
Не е вярно, че има платени неграмотни тролове или, че форумът се издържа от реклами, който все пак имат нужда от определена аудитория?
newsm78 Ко? Нье! Stop
Това
Съвсем логично е платените тролове да са под модераторската опека.
е пълна глупост, логиката ти кърти миФки.
Това
Съзнателно се прочиства форума.
също.
А това
Затова и бановете се раздават по преценка на този, който плаща.
дори няма и да го коментирам. Tired

Общи условия

Активация на акаунт