Форумски липси - 7

• 41 995
  • 731
  •   1
Отговори
# 570
  • София
П.П. Merri_An, не мога да те спра да мислиш, каквото мислиш. Аз не мисля като тебе Simple Smile
Аз и не искам, говорим си просто.
Различни сме, мислим различно. Peace
Имаше Кенга, имаше и мама Кенга.
Тоест, две различни потребителки са това, така ли?
Аз Кенга я помня само с епичните битки с Андариел, това съм чела или поне само това си спомням.
Да, Кенга си беше нормален потребител или поне аз не я помня с някакви изцепки. Тя и мама Кенга се държеше прилично първоначално и после изтрещя титанично. Още преди да замине за Канада беше това... Боже, какви допотопни неща помня и аз

# 571
Имам една позната с прякор Кенга. Убедена съм, че не е нито една от двете, които са били тук, и само си представям ако сега реши да се регистрира в този форум с прякора си какво ще ѝ се случи Joy

# 572
А ти на някаква последна инстанция? Бая ще има да попишеш тук преди да станеш интересна някому.
Въобще нямам намерение.
Стана ми интересно тръшкането за какво е.

# 573
А ти на някаква последна инстанция? Бая ще има да попишеш тук преди да станеш интересна някому.
Въобще нямам намерение.
Стана ми интересно тръшкането за какво е.

За да ни обърнеш внимание Purple HeartTwo HeartsKissPurple Heart

# 574
За да ни обърнеш внимание Purple HeartTwo HeartsKissPurple Heart
Ми ето, обръщам ви, но не искате да отговаряте. KissTwo HeartsKissTwo Hearts

# 575
  • Ямбол
Имам една позната с прякор Кенга. Убедена съм, че не е нито една от двете, които са били тук, и само си представям ако сега реши да се регистрира в този форум с прякора си какво ще ѝ се случи Joy
Нищо няма да ѝ се случи. Стилът на Мама Кенга е разпознаваем, както и на други типични.
Затова няма как някой с подобен ник или дори нарочно да се прави на друг да го отнесе.

А имаше една, пак с доста просташки изказ, в Англия живееше, сприятели се с Катрала даже, последно имаше на аватар един задник. Какъв ѝ беше никът.

# 576
  • На топло
Белла Дона, нищо лично. Време е да спреш с арогантните включвания, през ред.

И преди да ме погне бандата на Down Under, не заслужава дори Бан за участието си в тази тема. Вечен бан....е много радикално като наказание във форум.
Не знам какво е ставало в политическите теми, не чета там отдавна.

# 577
П.П. Merri_An, не мога да те спра да мислиш, каквото мислиш. Аз не мисля като тебе Simple Smile
На мене различното мислене никога не ми е пречило. Даже еднаквото ме плаши повече. Simple Smile а с теб достатъчно често съм била на едно мнение.
Просто се чудя защо реши, че всички, които се обявихме против този бан, няма да спрем да пишем, въпреки че сме го заявили.

# 578

Ще ме изтърпиш още 10 дни.

# 579
Сума потребители тук успяват да прелистят целия форум два пъти за един работен ден, без това да им е работата.

Това не го вярвам. Просто не е по човешките възможности.
Моите впечатления са точно обратните – всеки се е окопал в някой подфорум или някоя тема и се изявява главно там. Хайде, може и няколко да са, но не и целия форум.
Има потребители, които с години си пишат локално и дори не знаят къде какво друго има.

# 580
  • Другата България
На мене различното мислене никога не ми е пречило. Даже еднаквото ме плаши повече. Simple Smile а с теб достатъчно често съм била на едно мнение.
Просто се чудя защо реши, че всички, които се обявихме против този бан, няма да спрем да пишем, въпреки че сме го заявили.
Благодаря ти за което.
Нека другото да не го коментираме /поне аз/ и да оставим тези разсъждения за друг път, друго място и друго време. Достатъчно дълго и аз съм в този форум, доста съм прочела, имам някакви впечатления от хора и характери, да речем, че някои мои наблюдения ме карат да мисля това, което казвам.  Peace

Ще ме изтърпиш още 10 дни.
smile3515 Ти пък къде си тръгнала?

Последна редакция: чт, 03 яну 2019, 18:24 от Merri_An

# 581
  • София

Моите впечатления са точно обратните – всеки се е окопал в някой подфорум или някоя тема и се изявява главно там. Хайде, може и няколко да са, но не и целия форум.

Аз винаги съм се забавлявал много с подобно положение. Когато съм пред компа и реша да надничам тук=там, отварям и го зарязвам така. Имало е случаи, когато оставям нещо отворено по цял ден, а ме няма. Важи и за форум, сурат-тефтера или друго. Случвало се е да ида до....Пловдив, например. И нечия будна съвест се намира да отбележи, че вися по цял ден в нета. Simple Smile

# 582
Ок, нека оставим времето да покаже кой прав и кой крив.
датата, защото както стана ясно, ръководството не поддава на ултиматуми.
[/quote] Е то се знае, че Москва не преговря, а протестите са забранени. Само благодарстврени манифестации може.

# 583
Аз винаги съм се забавлявал много с подобно положение.

На мен пък ми беше много забавно, когато разбрах преди години, че има потребителки, главно от отчетните теми, на които мъжете им са им направили регистрация във форума и са им сложили иконка на десктопа. Цъка на иконката и влиза в конкретната отчетна тема. Извън нея – няма нищо, пустош, диви и неизследвани територии.  Laughing

# 584
  • Пловдив
Много бързо заключиха другата тема. Преброяването щеше да е интересно......И гарантирано неочаквано. Изпуснати, пресилени, емотикони. Неочаквани реакции. Интересно е много. Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт