Майчин дом Варна - тема 11

• 62 717
  • 760
  •   1
Отговори
# 600
Ще сменям доктора - днес реших окончателно. Утре ще говоря на регистратура да оформят нещата и дано стане сравнително безболезнено. Даже не знам какво толкова чаках досега и защо ми беше толкова неудобно. Само се надявам, бившият доктор да не е на смяна, когато раждам, че да се стане сконфузно. Макар че я ме помни, я не. Определено не се вживява много...

# 601
Кой лекар ще смениш и за кого ще го замениш?

Ще сменям доктора - днес реших окончателно. Утре ще говоря на регистратура да оформят нещата и дано стане сравнително безболезнено. Даже не знам какво толкова чаках досега и защо ми беше толкова неудобно. Само се надявам, бившият доктор да не е на смяна, когато раждам, че да се стане сконфузно. Макар че я ме помни, я не. Определено не се вживява много...

# 602
Ще “скъсам” със Сариев и се надявам се нещата да станат с Цонев 🙂

# 603
Някоя дама махала ли е лапроскопски киста в МД и при кой?

# 604
  • С изглед към морето
Да, аз съм махала, но отговорът ми няма да е полезен, тъй като докторът вече не работи там, а при тези операции операторът е много важен.
Някоя дама махала ли е лапроскопски киста в МД и при кой?

# 605
Момичета, някоя знае ли дали позволяват носенето на къса пижама, а не нощница след секцио? Приготвила съм и нощници, но ми беше интересно.

# 606
Момичета, нека някой следял се при д-р. Атанас Цонев сподели мнение!
Благодаря!

# 607
Здравейте момичета, следя темата, бременна съм за първи път и мисля да се следя и да раждам в МД, но имам малко по- различен въпрос, съжалявам, ако ви се стори тъп и некоректен, четох из форуми за това, че когато правите секс с мъжа ви и той свърши вътре не е проблем, но оня ден един приятел на мъжа ми го стреснал, че не било изобщо хубаво, после при раждането имало някви усложнения и така и аз се стреснах, та въпросът ми е има ли мами, които също са се чудили за това, понеже другия месец ще си запиша час за ЖК, мислех да се консултирам с доктора, при когото ще бъда, но реших, че мога първо да попитам тук, благодаря предварително!

# 608
Момичета, нека някой следял се при д-р. Атанас Цонев сподели мнение!
Благодаря!
Аз се следя при д-р Цонев.Много съм доволна.Прекрасно отношение.
Избрах го,защото е привърженик на естественото раждане.Надявам се да е свободен,за да мога да родя при него,не съм мислила и за друг вариант.

# 609
Здравейте момичета, следя темата, бременна съм за първи път и мисля да се следя и да раждам в МД, но имам малко по- различен въпрос, съжалявам, ако ви се стори тъп и некоректен, четох из форуми за това, че когато правите секс с мъжа ви и той свърши вътре не е проблем, но оня ден един приятел на мъжа ми го стреснал, че не било изобщо хубаво, после при раждането имало някви усложнения и така и аз се стреснах, та въпросът ми е има ли мами, които също са се чудили за това, понеже другия месец ще си запиша час за ЖК, мислех да се консултирам с доктора, при когото ще бъда, но реших, че мога първо да попитам тук, благодаря предварително!
Не знам за последствията, но защо трябва да свършва в теб докато си бременна?

# 610
Момичета, някоя знае ли дали позволяват носенето на къса пижама, а не нощница след секцио? Приготвила съм и нощници, но ми беше интересно.

Аз си носех също къса пижама, понеже мразя да нося нощници, но първите поне два дни няма как да я облечеш. Като влизаш за секцио обличаш задължително твоя нощница. След това си без бельо до раздвижването. Някъде към третия ден вече си сложих пижамата и никой нищо не ми е казал. Когато минават на визитация не е проблем да си с панталонки.

# 611
  • Varna, Bulgaria

Когато питах моя АГ за секса по време на бременност ми каза, че не е проблем, но без да свършва в мен. Не знам защо е така, но си го спазвах. Даже карах ММ да правим секс с презерватив, защото ме беше страх от гъбички и инфекции.

# 612
На мен пък моята доки ни забрани Секс, защото даже и да не свършва в мен, пак по време на секса се отделя и попада в шийката. Не знам дали е логично и така, но и се доверява на 100 %. И без това секса не е същия както преди, така че по добре да не рискуваме. Пробвахме без Секс, само с други методи, но получих Контракции. 3 дни ме болеше много корема и беше твърд. Засега сме на пауза още 3 м, ще е така. Simple Smile

# 613
Секса при една нормално протичаща бременност освен,че не е опасен е и препоръчителен. Влияе благоприятно на психиката на жената, а и на мъжът. Не живеем в праисторически времена. 9 месеца въздържание без причина не е нужно. Все пак жената е бременна, не болна.
А в последния месец дори е полезен.
Просто е хубаво да се използват презервативи,заради възникване на инфекции, а спермата омекотява шийката и може да е опасно.

# 614
Здравейте, някоя от вас да е с платена ЖК, но да е правила феталните морфологии на друго място? Приспадат ли ги от цената в такъв случай?

Общи условия

Активация на акаунт