На половинка юбилей ДЕКЕМВРИЙЧЕ като слънце грей!

• 19 984
  • 287
  •   1
Отговори
# 135
  • Бургас
После посетих и близък кожен лекар, който пък каза, че било от храна, след като най-големите обриви са по сгъвките.
Алекс, Саня е с хранителна алергия - пъпки й излизат по гърба, краката, дупето... Не само по свивките. Точно този критерий не ми се вижда най-сигурен. Но пък с диетата можеш да го провериш. А Кларитинът много усънчва децата, ако обривът е само от претопляне по-добре и него не давай (още повече, че ще ти обърка наблюденията от диетата). Нещо друго има ли й на Вики - червено гърло, подути лимфни възли, температура?
Покрай моята пъпчивка цяла седмица чета в Здравния за обринати деца и диагнозите според мен са пълен хаос - претопляне, алергии, вируси, шарки от различни видове...  ooooh! Съвет не мога да дам, но пожелавам да се оправяте бързо!

# 136
После посетих и близък кожен лекар, който пък каза, че било от храна, след като най-големите обриви са по сгъвките.
Алекс, Саня е с хранителна алергия - пъпки й излизат по гърба, краката, дупето... Не само по свивките. Точно този критерий не ми се вижда най-сигурен. Но пък с диетата можеш да го провериш. А Кларитинът много усънчва децата, ако обривът е само от претопляне по-добре и него не давай (още повече, че ще ти обърка наблюденията от диетата). Нещо друго има ли й на Вики - червено гърло, подути лимфни възли, температура?
Покрай моята пъпчивка цяла седмица чета в Здравния за обринати деца и диагнозите според мен са пълен хаос - претопляне, алергии, вируси, шарки от различни видове...  ooooh! Съвет не мога да дам, но пожелавам да се оправяте бързо!

И Кларитинът не давам. Оставила съм я на картофи и хляб, както каза кожния и днес обривът е значително затихнал. Аз заподозрях, че вероятно е от телешкото месо, което яде два дни подред или от новия сапун на Джонсън с бадемово масло. Сега я мия само с вода. Температура няма, нито й е червено гърлото, няма подути лимфни възли. Вчера педиатърката я прегледа най-обстойно точно за това и отрече, че е шарка, въпреки че аз си го мислех.

# 137
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Сърдечно ви благодарим за милите пожелания. Да ви се връща всичко пожелано многократно

Габи беше с обрив по гърба и корема миналата седмица и в началото мислехме че е от ягоди. Намазах я с Кларитин гели почна да се скрива. Според мен при нея беше от топлото, още повече че всички деца около нас имаха такива обриви.

# 138
  • Sofia
Ехооооо,никой ли не пие мляко или не сте ми прочели въпроса?

# 139
Чоча, сори, не бях прочела.
Адашката също пие около 200 гр. мляко за вечеря с биберон. Тя и водата си пие с биберон, сокове отказва категорично. Не мисля да я отказвам от бибата, докато сама не се откаже. Преди това вечеря 1-2 филийки, препечени или не, с масло, сирене или кашкавал. Супа също не иска да яде. Като й дам супа реагира така, че все едно ще повърне всеки момент. То е едно напъване, едно чудо, плюе, тръшка се, реве...

# 140
  • Sofia
Аз също не мисля да я отказвам.По-скоро биберона ме притеснява.Да не  й се изкривят зъбите newsm78

# 141
  • Бургас
Мойту Сание откакто го отбих мнооого рядко кусва мляко. Май само покрай Нескуика  Rolling Eyes Ама тя така си реши.

# 142
Аз също не мисля да я отказвам.По-скоро биберона ме притеснява.Да не  й се изкривят зъбите newsm78

Чоча, говорих с един виден детски стоматолог /не помня кой, ама бяха го обявили като голям експерт/, който гостуваше в ТВ преди време и му се оплаках от бибероните, щото Вики и залъгалката не си вади от устата. Той каза, че до 3 годишна възраст няма абсолютно никакъв проблем нито биберони, нито залъгалки. Така че, аз не смятам да я насилвам да се отказва.

# 143
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
И Габи пие мляко, но вече заспала с биберон. Давам и от йогурта на Май дей или Данъп. Към 19-19,30 вечеря супа и второ и после след 23 пие млякото.

# 144
Здравейте,

писах аз, писах и го затрих...
нищо, хайде пак накратко:
много прекрасни мигове заедно на Деси и Вальо!
най-сърдечни благопожелания и на Валент за РД /и аз не съм много по илюстративния материал, така че приеми тази скромна китка и си представи огромен и нежен букет от любимите си цветя:   bouquet/

Ежко пие АМ към полунощ, при първото си събуждане, ок 150 гр, знам, че вече са големи за такива среднощни занимания, но при нас нещата са малко по-различни при тази гоненица на 9-те кг... вечер бозае малко още, понякога и сутрин /официално вечеря около час преди лягането и бозаенето, но не винаги изяжда нещо сериозно/, през деня пие кисело мляко - от шише или чаша - ок 200-300 гр., напоследък предпочита плодово.

# 145
Привет банда
Емката вечеря между 18-19,30 според зависи  Wink понякога сме още навън по това време та сега е малко променлив режима според игрите  Crazy Laughing и пие мляко към 23ч. но тя си спи а аз й набутвам шишето, изпива го, сутрин щом стане си търси млякото пак, вече й пълня 240мл, и по малко мляко, редичко й го правя, че ми се струва течностите са й малко през деня newsm78

# 146
Здравейте и от нас!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ВАЛЕНТ!Много щастие,здраве и либов!  bouquet
Ние сме болни и двамата SadВирусна ангина и съответно сме на антибиотик.Направо много зле се чувствам и миничето ми също Sad Cryтака ме боли гърлото.
Дани пие сутрин  и вечер мляко,но щях да ви питам слагате ли нещо в млякото или натурално?

# 147
  • Sofia
Ние пием 250мл с 2 бисквити вътре или една по-голяма.Това към 21ч. най-късно и 21,30ч в леглото.Друго не вечеря.Буди се чак към 6-7ч сутрин за сок.

# 148
  • 42.016399,23.101179
Честит рожден ден Valent!!!
Бъди много щастлива и обичана.
newsm51
Ние също рядко вечеряме, но затова 1 час след като заспим е първото ни будене за мляко.  EmbarassedПосле до сутринта имаме най- малко още 3-4, като изпиваме 1 кофичка кисело мляко с биберон. Бях си обещал свърша ли работа да го махаме това мляко. Време е да си удържа на обещаниято си. newsm78

# 149
Марси
през ноща 3.-4. пъти даваш мляко ли не разбрах  Shocked ами по колко мл  newsm78

Ангелчето
оздравявайте и двамата бързо  bouquet в тези жеги ангина  ooooh! Rolling Eyes Hug няма да прекалявате със сладоледа  Wink Grinning

Маймунка
сега вече колко кг е  newsm78

Емката след млякото в 23ч, става към 8.-8,30ч и тогава и е следващото мляко, през ноща и двете спиме като порове  Whistling Wink Отноачало малко се притеснявах че не се събуждам да я видя... но после установих че и тя не се събужда за да ме събуди  Wink Laughing

Общи условия

Активация на акаунт