Астрология - 14 тема

• 53 573
  • 744
  •   1
Отговори
# 255
23 ян. 2019, 08:24 ч.
Можете ли да ми кажете как
ще ми се отрази въпросният транзит Saturn conjunct Neptune...Благодаря Ви !

https://imgur.com/RC1BUGi <--- natal
https://imgur.com/yKB3xvX  <--- progressed

# 256
Здравейте, какви проявления могат да се очакват от преминаването на Уран през IC? Благодаря Simple Smile

А най-вероятно нищо няма да се случи, или ако има прояви, то Уран няма да е причината:smiles:

# 257
Здравейте! Моля за мнение по тази карта! Благодаря, предварително!

# 258

Браво! Супер човек, духа му е щедър, любвеобвилен дарител, който го обичат. Контролира си чувствата, контактен е с жените, има проблем с държавната власт или някаква структура, която ограничава свободата му. Популярна личност, но... може и на моменти да не е добре психически, заради Нептун, ако не е духовно развит това ще се прояви като един вид неорганизираност, хаус, обърканост, неадекватност. Ако духовността му е развита - той ще е за пример, интелектуален водач, лидер, източник на знания. Иска семейство, въодушевена и артистична натура. Любовта на тази личност е огромна, търси физическа близост, любов... Има собствени идеи въпреки съпротивата и обстоятелствата, концентрирана и мощна мисъл.

Последна редакция: пт, 25 яну 2019, 20:13 от 321nm

# 259
Ще има нещо общо с чужбина заради партньор.

# 260
Здравейте! Искам да ви помоля за помощ. Моя приятелка се колебае дали да закупува жилище. Имам нейното разрешение да кача картата й тук. Достатъчно ли е картата да е с транзитите за деня на споразумението за предварителен договор? След това тя ще разполага с 30 дни за подписване.

Последна редакция: пт, 25 яну 2019, 20:47 от pet_pet

# 261
Аз съм външния кръг, можете ли да ми кажете ще се развият ли отношенията ни или всичко е приключило? Тази моя Венера в 12 дом близо до Сатурн как я тълкувате, ще съм ви много благодарна за отговора.

# 262

Браво! Супер човек, духа му е щедър, любвеобвилен дарител, който го обичат. Контролира си чувствата, контактен е с жените, има проблем с държавната власт или някаква структура, която ограничава свободата му. Популярна личност, но... може и на моменти да не е добре психически, заради Нептун, ако не е духовно развит това ще се прояви като един вид неорганизираност, хаус, обърканост, неадекватност. Ако духовността му е развита - той ще е за пример, интелектуален водач, лидер, източник на знания. Иска семейство, въодушевена и артистична натура. Любовта на тази личност е огромна, търси физическа близост, любов... Има собствени идеи въпреки съпротивата и обстоятелствата, концентрирана и мощна мисъл.
Благодаря!
В общи линии добре ме описа Simple Smile
С държавната власт нямам проблеми, или поне за сега Simple Smile
Но бих искала няколко думи по солара, тъй като аз виждам гадни неща. Но пък интересът ми по астрологията е отскоро и се хващам за 1 аспект...Например- Плутон и Сатурн на нат.АЦ. Веднага си мисля за загуби, раздели и пр...

# 263
Ще има нещо общо с чужбина заради партньор.

Благодаря и на теб за включването Simple Smile
Ако не е много нахално и нещо повече да кажеш, моля!
За насоки- интересува ме инвитро (второ дете) и партньора (нямаме проблеми, но може би заради Плутон влизам във филми)

# 264

Благодаря!
В общи линии добре ме описа Simple Smile
С държавната власт нямам проблеми, или поне за сега Simple Smile
Но бих искала няколко думи по солара, тъй като аз виждам гадни неща. Но пък интересът ми по астрологията е отскоро и се хващам за 1 аспект...Например- Плутон и Сатурн на нат.АЦ. Веднага си мисля за загуби, раздели и пр...
Плутон и Сатурн предизвикват ограничено развитие, знака "STOP", забавяне на движението, от променлив към прав ток, намалена циркулация, от вълнение към затишие... свързани с асцендента тези енергий се проявяват като някакво временно ограничение спрямо останалите, възможно е да е раздяла, но рестриктивна. Тоест някакъв вид променено отношение, което подлежи на правила. Може и да е неудовлетвореност във взаимоотношенията с най-близките ти хора.

# 265
от 24.01 имам Сатурн в съвпад в трети дом  /Saturn conjunct 3rd house cusp - capricorn 8°32' 1"/. Прочетох, че е много важен транзит. Какво да очаквам Simple Smile

Последна редакция: нд, 27 яну 2019, 02:24 от chance4u

# 266
Всички транзити на Сатурн са важни. Simple Smile През трети дом освобождава от ненужни контакти и довежда в живота ни малко, но стойностни нови хора, от които можем да научим много.

# 267
от 24.01 имам Сатурн в съвпад в трети дом  /Saturn conjunct 3rd house cusp - capricorn 8°32' 1"/. Прочетох, че е много важен транзит. Какво да очаквам Simple Smile
Може да влоши отношения с кръвни роднини  /брат/сестра/,съученици,съседи.Някой от тези хора може да се премести или да напусне живота Ви,като Ви освободи от дълго носена тежест.Възможно е също да започнете някакво сериозно обучение или курсове във връзка с работа,също да поемете допълнително натоварване с умствена работа,която да Ви изкачи в служебната йерархия.Трябва да се видят и аспектите.

# 268
Здравейте.
Искам да попитам часа на раждане на човек влияе ли в появяването на Лилит (някаква черна точка на луната)? Смисъл ако часа не е точен може ли да се обърка и появата на Лилита или той зависи от датата на раждане на човек ? Лилит може ли да е проблем или нещо лошо с родено дете? Моля Ви отговорете , може ли да е с родено дете нещо да стане, че чета някакви неща тука за Лилит как децата нещо си лошо може да стане или е само за бременни и новородени деца ?
Ако съм зодия близнаци, Лилита по това ли се определя в кой зодиашен знак е или по акцедента? Не се занимавам с астрология , нито съм любител, просто разбрах това и сега чета някакви неща

Последна редакция: нд, 27 яну 2019, 17:47 от stela.pavlova

# 269

Силки, Титания, благодаря за разясненията! Flowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт