Искам да попитам часа на раждане на човек влияе ли в появяването на Лилит (някаква черна точка на луната)? Смисъл ако часа не е точен може ли да се обърка и появата на Лилита или той зависи от датата на раждане на човек ? Лилит може ли да е проблем или нещо лошо с родено дете? Моля Ви отговорете , може ли да е с родено дете нещо да стане, че чета някакви неща тука за Лилит как децата нещо си лошо може да стане или е само за бременни и новородени деца ?
Ако съм зодия близнаци, Лилита по това ли се определя в кой зодиашен знак е или по акцедента? Не се занимавам с астрология , нито съм любител, просто разбрах това и сега чета някакви неща
Въпросът ти е изключително объркан. Показва склонност да се вкраваш във филми, което не е благоприятно за занимания/четене на астрология.
Относно Лилит- по часа, датата и мястото на раждане се определят всички астрономични и астрологични показатели - планети, домове, оси, точки и пр. и се съставя космограма, натална карта. Има много безплатни програми, в които като въведеш данните, автоматично ще излезе освен всичко останало, в кой знак и дом се намира Лилит. Не й се плаши на Лилит толкова. Някои астролози дори не я отчитат.

Приятеля ми ми се смее и ме има за хахо, като започнах да му говоря за планетите в различните домове и т.н. Помоли ме да не се превръщам в братовчедката на Алена, образно казано