Астрология - 14 тема

• 53 550
  • 744
  •   1
Отговори
# 405
Ако са заложени промени в годината, то те ще се случат..без значение дали сме празнували в чужбина, без значение дали не сме празнували рожденият си ден!

# 406
Обаче е хубаво,човек да отиде някъде,да поеме друга ,различна енергетика и да се върне ,зареден с нея!!!

# 407
Добре е човек да отиде някъде, където има желание да отиде, да изживее приятни моменти, а не където астролог го е посъветвал, че ако отиде някъде ще промени заложеното в картата, или ще избегне реализирането на някакви събития!
И е добре да се знае, за да не се спекулира и тиражира, че отивайки някъде на рождения си ден, то можеш да промениш Съдбата си!

# 408
Не спекулирам, написах, че бих съчетала нещата. Миналата година мястото беше Истанбул. От години искам да отида там, но половинката ми не желае. Е, съгласи се да  отидем - защото астрологът така каза Simple Smile. Благодаря за отговорите, ще си избера място по мой вкус.

# 409
Ако  човек  е запознат  добре с картата си или астролога му е преценил, че е добре да се разходи до чужбина, за да активира нещо положително в  наталната  карта, не виждам  нищо лошо.  Хората променят месторабота, местоживеене, имената си и т.н.  Правят го, ако е предпоставка за развитие, показано  в хороскопа. Целта е, не да се бяга от съдбата или кармата, а за по-добро проявление, в света в който сме.   

# 410
Не спекулирам, написах, че бих съчетала нещата. Миналата година мястото беше Истанбул. От години искам да отида там, но половинката ми не желае. Е, съгласи се да  отидем - защото астрологът така каза Simple Smile. Благодаря за отговорите, ще си избера място по мой вкус.
Не визирах вас, че спекулирате?
Тъкмо обратно, добре е че питате.

# 411
Ако  човек  е запознат  добре с картата си или астролога му е преценил, че е добре да се разходи до чужбина, за да активира нещо положително в  наталната  карта, не виждам  нищо лошо.  Хората променят месторабота, местоживеене, имената си и т.н.  Правят го, ако е предпоставка за развитие, показано  в хороскопа. Целта е, не да се бяга от съдбата или кармата, а за по-добро проявление, в света в който сме.   

Ако на някой в хороскопа е прописано да замине в чужбина да живее, дали временно или постоянно, то за това си има време и в картата се открива от астролога.
Но Солора няма да активира каквото и да било, ако някой го празнува на друго място. Няма как да промениш прописаното с няколко дни престой в чужбина.
Би било много лесно и всички бихме променили предполагам, или успяли да избегнем някои ситуации, но за съжаление, не можеш да "излъжеш" звездите

# 412
Релокационната астрология е тази, която може да Ви предложи информация по въпроса. В смисъл къде може да си прекарате готино уикенда, отпуската,  да отидете на екскурзия, кои локации са Ви готина тръпка, защото Вие на база рождената си карта, имате хармонична взаимовръзка с тях. Рождената карта е основната, т.е. релокационната е обусловена от нея. Вървежът по някаква тема, която искаме да подобрим, е въпрос на по-подходящото за нея време, дори и свързан с някаква конкретна локация по земното кълбо т.е. няма как да се активира само защото го искаме и когато го искаме.
Релокацията сама по себе си извън този контекст, не притежава свойството на вълшебна пръчица.

# 413
Eleida  мисля че съм написал ясно:   Правят го, ако е предпоставка за развитие, показано  в хороскопа.  Коментирам от гледна точка на Ведическата астрология.
Дори една разходка до Банско,  може да активира Йога, Даша или Накшатра, ако сме в период на планетите, които ги управляват или участват в тях. Пример: Имаме Юпитер в 9дом, аспектиран от Марс в 3дом и сме в Махадаша на  Юпитер и Антардаша на Марс. Този взаимен аспект е Гуру-Мангал Йога, която си е много хубава и дава висок статус, богатство. 3 дом са кратки пътувания и с отиването до Банско  се активира Марс и самата Йога. Т.Е провокираме събития, които са заложени в натала  и очакваме резултатите.

# 414
Астрологията изразява холистичния принцип. Банско е просто географска посока,  която може да се проектира от хола ни та чак до Северна Америка. В такъв смисъл не е необходимо физически да отидем до там през по-подходящия период, за да я активираме. Метафорично казано, за да влезем в нейната енергия. 
В днешно време не е трудно човек да черпи от енергията, да има отношение, да е свързан, с която и да е точка по света. Посредством телевизия, радио, интернет, книги, вестници, музика, кино, театър, хора от друга държава пребиваващи в България, изучаване на чужди езици, местни обичаи, култура, история.

# 415
На теория е абсолютно вярно. Но практически знаем, че нещата стоят доста по-различно.
Проявлението на енергията в материални форми не се постига само с пожелания по новолуние, в което няма нищо лошо, разбира се Simple Smile
Аз лично, бих се радвал да се запозная с човек с подобни възможности, за да му стана ученик.
Затова ми е интересна Ведическата традиция.

# 416
Значи нещо не знаете или недоразбирате като идея от това, което съм вложила в написаното. За мен е изградено във времето мнение по въпроса , в резултат на знания, практически опит и наблюдения по въпроса. Като астрологически дялове с това се занимава астрокартографията, астрологията на  локалното пространство.

Последна редакция: пн, 04 мар 2019, 23:10 от starinthenightsky

# 417
Добре! Така да бъде Simple Smile
Мисля, че ще е полезно за хората от форума, да отворите тема свързана с тази идея или поне да споделите източници, за да се запознаем с приложението и на практика. Що се отнася до Астрокартографията, не съм поставял под съмнение ползата и.

# 418
Здравейте, хора! Някой знае ли как да се справим с лунните възли? Нали те са свързани с кармата? Аз съм от тези със северен лунен възел в риби (южен в дева). Естествено никой съученик не остана за постоянно живеене в чужбина, защото южния ни възел ни прави по-дискриминиращи и приемащи всичко чуждо и ново за опасност. Работохолици сме и мислим аналитично, но забравяме да развиваме вярата и чувствата. При мен северния възел е в 7-ми, а южния - в 1-ви дом и съвсем ми е трудно да избера професия например. Но и нямам особен успех в начинанията изискващи аналитично мислене и вглеждане в детайлите като счетоводство. От друга страна постоянно в работата си срещам невероятно дребнави двуличници и гадняри. Знам, че трябва да избягам от своята дребнавост и аналитичност, но артистичните професии не плащат добре... всъщност никога не мога да създам приятелства на работното място, само врагове.

# 419
Chato, при мен възлите са разположени като при теб.
Аз живея в чужбина от много години, приемам различните култури и вярвания, но не и когато ми се натрапват.
На мен също ми отне доста време докато преценя какво искам в професионален план, в момента работя в тази посока, но е трудно. И аз се сблъсквам с доста проблеми и двуличие, но то къде го няма? Едва ли при другите е много по-различно.

Общи условия

Активация на акаунт