Астрология - 14 тема

• 53 594
  • 744
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте.
Искам да попитам часа на раждане на човек влияе ли в появяването на Лилит (някаква черна точка на луната)? Смисъл ако часа не е точен може ли да се обърка и появата на Лилита или той зависи от датата на раждане на човек ? Лилит може ли да е проблем или нещо лошо с родено дете? Моля Ви отговорете , може ли да е с родено дете нещо да стане, че чета някакви неща тука за Лилит как децата нещо си лошо може да стане или е само за бременни и новородени деца ?
Ако съм зодия близнаци, Лилита по това ли се определя в кой зодиашен знак е или по акцедента? Не се занимавам с астрология , нито съм любител, просто разбрах това и сега чета някакви неща
оле ле. Моля те, не чети повече астрология.
Въпросът ти е изключително объркан. Показва склонност да се вкраваш във филми, което не е благоприятно за занимания/четене на астрология.
Относно Лилит- по часа, датата  и мястото на раждане се определят всички астрономични и астрологични показатели - планети, домове, оси, точки и пр. и се съставя космограма, натална карта. Има много безплатни програми, в които като въведеш данните, автоматично ще излезе освен всичко останало,  в кой знак и дом се намира Лилит. Не й се плаши на Лилит толкова. Някои астролози дори не я отчитат.

# 271
Благодаря Ви. Но аз не чета астрология и нищо не разбирам. На мен ми казаха тези неща, уж по часа, но се чудя да не би часа да е друг и да ми се е разместил този Лилит , защотото става дума и за забременяване. Оф нз
Здравейте.
Искам да попитам часа на раждане на човек влияе ли в появяването на Лилит (някаква черна точка на луната)? Смисъл ако часа не е точен може ли да се обърка и появата на Лилита или той зависи от датата на раждане на човек ? Лилит може ли да е проблем или нещо лошо с родено дете? Моля Ви отговорете , може ли да е с родено дете нещо да стане, че чета някакви неща тука за Лилит как децата нещо си лошо може да стане или е само за бременни и новородени деца ?
Ако съм зодия близнаци, Лилита по това ли се определя в кой зодиашен знак е или по акцедента? Не се занимавам с астрология , нито съм любител, просто разбрах това и сега чета някакви неща
Въпросът ти е изключително объркан. Показва склонност да се вкраваш във филми, което не е благоприятно за занимания/четене на астрология.
Относно Лилит- по часа, датата  и мястото на раждане се определят всички астрономични и астрологични показатели - планети, домове, оси, точки и пр. и се съставя космограма, натална карта. Има много безплатни програми, в които като въведеш данните, автоматично ще излезе освен всичко останало,  в кой знак и дом се намира Лилит. Не й се плаши на Лилит толкова. Някои астролози дори не я отчитат.
Здравейте.
Относно Лилит- по часа, датата  и мястото на раждане се определят всички астрономични и астрологични показатели - планети, домове, оси, точки и пр. и се съставя космограма, натална карта. Има много безплатни програми, в които като въведеш данните, автоматично ще излезе освен всичко останало,  в кой знак и дом се намира Лилит. Не й се плаши на Лилит толкова. Някои астролози дори не я отчитат.

# 272
stela.pavlova, внимавай и филтрирай към кого се обръщаш и кой какво ти е казвал за зачеване. Такъв важен въпрос да бъде обсъждан с положението на Лилит в картата ти, ми се струва нелепо и подигравка.

# 273
Лилит е просто фиктивна точка. И показва мястото, където Луната забавя скорост и става бавна!

# 274
Силки, Титания, благодаря за разясненията! Flowers Hibiscus

Сатурн като проявление на Вселената Simple Smile

# 275
Може ли за информация къде мога да проследя транзити за определени дни ?

# 276
Може ли за информация къде мога да проследя транзити за определени дни ?
https://www.astro.com/index.htm
Вдясно в полето Current Planets, има и бутонче Chart of the moment.
А тук
https://www.astro.com/swisseph/swepha_e.htm
са ефемеридите в pdf формат.

# 277
  • При децата ми
По указанията на Пит сега пуснах и аз транзити за деня. Обаче, идея си нямам кои са транзитити! Прекъснатите в зелено линии ли са транзитите за деня, или?Blush

Последна редакция: вт, 29 яну 2019, 22:41 от Hrispa76

# 278
Цялата карта са транзитите за деня.

# 279
Какво четиво можете да ми препоръчате, за да започна любителски да се занимавам с астрология? Грабна ми интереса и вместо хаотично да уча от тук - от там, по - добре да попия от вашия опит Grinning Приятеля ми ми се смее и ме има за хахо, като започнах да му говоря за планетите в различните домове и т.н. Помоли ме да не се превръщам в братовчедката на Алена, образно казано Grinning Това в кръга на шегата, разбира се Simple Smile Но, все пак на мен ми е интересно Simple Smile

# 280
Какво четиво можете да ми препоръчате, за да започна любителски да се занимавам с астрология? Грабна ми интереса и вместо хаотично да уча от тук - от там, по - добре да попия от вашия опит Grinning Приятеля ми ми се смее и ме има за хахо, като започнах да му говоря за планетите в различните домове и т.н. Помоли ме да не се превръщам в братовчедката на Алена, образно казано Grinning Това в кръга на шегата, разбира се Simple Smile Но, все пак на мен ми е интересно Simple Smile

3 файла 29.62 MB
Lektsii po astrologia ...pdf
https://dox.abv.bg/download?id=7b5c3c93de
Lektsii po astrologia ...pdf
https://dox.abv.bg/download?id=551491798a
NikolayDoinov.pdf
https://dox.abv.bg/download?id=ed27d057b2

Здравей, прикачил съм ти няколко книги. В едната от тях има и рисунки на различните типове хора според планетните влияния. Ще са ти интересни, ето и няколко примера:

# 281
Благодаря, много! Relieved

# 282
Николай Дойнов ми е правил  и трите обрисовки -и френология, и хиромантия, и астрология, като е сравнявал тези на сестра ми и моите, единствения, който без грам проблем  успя да сложи стрелата в десятката, правейки разлика между двете ни. И да....първата, книга, която прочетох, беше неговата книга,  "Науките на първата човешка раса ".
Много приятно,  леко четиво, считам, че като за първи стъпки за човек, интересуващ се от астрология, е подходящо.

# 283
Николай Дойнов ми е правил  и трите обрисовки -и френология, и хиромантия, и астрология, като е сравнявал тези на сестра ми и моите, единствения, който без грам проблем  успя да сложи стрелата в десятката, правейки разлика между двете ни. И да....първата, книга, която прочетох, беше неговата книга,  "Науките на първата човешка раса ".
Много приятно,  леко четиво, считам, че като за първи стъпки за човек, интересуващ се от астрология, е подходящо.
Може да ти звучи странно и абсурдно, но в този човек е живял духа на преродения Наполеон Бонапарт.

# 284

321nm
Кутията ти е пълна, не можеш да получаваш нови писма!

Общи условия

Активация на акаунт