Астрология - 14 тема

• 53 680
  • 744
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте! Някой може ли да каже нещичко и за мен? 🥰
Жена(Теодора), София, 23.11.1992 - 23:10часа

# 376

Според моите изчисления, личността ти е по-различна от другите, заради лунните нодове:

За съжаление отново раздели и прекъснати отношения. Добри взаимоотношения с по-възрастни хора от теб, вероятно баба, дядо или по-възрастен партньор. Трудно осъществяване на връзки. Целта ти е прокреативност, имаш конкретни неща за постигане и гониш целите си, лидер, целенасочени действия. Неуморима си докато работиш и си натоварваш тялото, работиш ли с машини? Високо кръвно налягане и сърцебиене, лесно се гневиш...

Последна редакция: пн, 25 фев 2019, 17:31 от AlphaTauri

# 377
Здравейте, изтеглих Astro 123, може ли на тази програма да се следят транзити за деня ?

# 378

Това е най-неподходящият въпрос.
Попитайте по -добре за тема, която Ви интересува, възможността да получите
смислен отговор е по-голяма.Yum

# 379
Здравейте, имам чувството, че съм в дупка и че всички се държат с неприязън към мен. Случвало се е преди години. Може ли някой да ми каже нещо за периода и колко ще продължи? Жена, родена на 25.09.1979, в 17:45 часа, град Асеновград, България. Благодаря

# 380
Здравейте, отново тренирам си днес главата с един соларен хороскоп Simple Smile и тотално блокирах. Има струпване на планети в 6 ти и 12 дом, стигнах до заключението, че ще е здравословен проблем, дълго лечение, терапия. В 6 ти дом са слънце,венера и северен възел в 12 ти луна, марс, сатурн. Наистина, въпросното лице, на което изчислявам е преминало през дълго лечение на лимфите, но въпросът ми е защо след като правя солар 2019-2020 ми излизат минали събития ?Аз ли нещо бъркам в изчисленията. Соларната карта я направих в Astro.

# 381
  • в 1001-та нощ
А защо изобщо гледаш солара, за да правиш "генерални изводи"?

# 382
Само по солар не се правят прогнози, а пък без карти някой да се изкаже....Освен ако не е ясновиждащ!

# 383
По солара може  да се даде само някаква насока за творческата активност  на натива,т.е. къде ще си хвърли силите за периода.

# 384
Аз и наталната гледам. Там също има предпоставки. Общо взето сега се уча- гледам, чета. Отворих натална карта, след това соларна. https://www.astro.com/cgi/showgif.cgi?lang=e&gif=astro_32gw_ … 3.png&res=100

# 385
Според  БПХШ  Кету е стхира карака/т.е. постоянен сигнификатор/ на дядо по майчина линия.
Раху - карака на  дядо по бащина линия. 
В някои текстове добавят и че Раху е сигнификатор и на баба по майчина линия, а Кету на баба по бащина линия.
По важно е, че Кету е Мокша карака, но в съвременния свят в който живеем, кой ли се интересува от Мокша Relaxed

# 386
Hristo Ivanov 587320,
благодаря много за подробния отговор  Hug
Има такива души, дето се стремят към Мокша, някои осъзнато, други съвсем неосъзнато. Според мен даже е по- хубаво да се стремиш без да си се още напълно ориентирал що е то "Мокша",  защото после сякаш има малко риск за "корист".... т.е. тенденцозно " мокшенизиране" на мисли,чувства и поведение.

# 387
Здравейте, имам чувството, че съм в дупка и че всички се държат с неприязън към мен. Случвало се е преди години. Може ли някой да ми каже нещо за периода и колко ще продължи? Жена, родена на 25.09.1979, в 17:45 часа, град Асеновград, България. Благодаря
В момента имаш квадратура  транзитен Сатурн  - Плутон и опозиция(179) транзитен Нептун - Меркурий. Не съм правила сметка до кога ще продължи, но няма да е ден, два, по-дълго, тези планети се движат по-бавничко.  Нептун  завоалира нещата. може и да грешиш, че е така. Simple Smile

# 388
От 23-ти този месец до ~30 Май тази година влизаш в нов цикъл с успешни дни в работата и едно по-високо ниво на изпълнение на задачите. Относно лошото отношение няма дълготрайни транзити. От 30-ти Януари до 3-ти Февруари е имало малко по-кофти период свързан с Венера.

# 389

Това е най-неподходящият въпрос.
Попитайте по -добре за тема, която Ви интересува, възможността да получите
смислен отговор е по-голяма.Yum
Добре, имам теми, които ме интересуват.
Ще имам ли деца и скоро ли ще бъде?
Ще се получат ли нещата в работата ми?
Ще намеря ли истински приятели?
Семейството ми здраво ли ще бъде?

Според моите изчисления, личността ти е по-различна от другите, заради лунните нодове:

За съжаление отново раздели и прекъснати отношения. Добри взаимоотношения с по-възрастни хора от теб, вероятно баба, дядо или по-възрастен партньор. Трудно осъществяване на връзки. Целта ти е прокреативност, имаш конкретни неща за постигане и гониш целите си, лидер, целенасочени действия. Неуморима си докато работиш и си натоварваш тялото, работиш ли с машини? Високо кръвно налягане и сърцебиене, лесно се гневиш...
Не работя с машини, освен ако електрическа пила за нокти се брои. Нямам високо кръвно и сърцебиене, но лесно се гневя. Много благодаря за отговора! 🤗

Общи условия

Активация на акаунт