Астрология - 14 тема

• 53 550
  • 744
  •   1
Отговори
# 420
Adriana, рибата към какви професии предразполага? Мен много ми се иска нещо по-креативно, ала все намирам работа без капка креативност. Счетоводство, обработка на документи и подобни, където се изисква прекалено внимание към детайлите. И си страдам мълчаливо. Със северен възел в риби трябвало да се опитвам да виждам голямата картина и да развивам креативност. Но как ще стане с моето скучно образование (икономическо)? Търсят ме само за подобни дейности.

# 421
Ама възела няма нищо общо с работата.
Ако питаш за кариера, по-скоро гледай управителя на 10д и как е разположен.
Аз съм Риби, със северен лв в Риби - нямам абсолютно никакъв афинитет към “рибешките” работи. Нито се занимавам с благотворителност, нито рисувам, пиша и т.н.

Точно обратното, много съм далеч от тези професии Simple Smile

Управителя на 10д при мен е Меркурий, който за съжаление в натала също е в Риби-заточен. Но пак, по Меркурий кариерата и работата е съвсем различна Simple Smile

# 422
  • При децата ми
За желанията по Новолуние, трябваше да гледаме и в кой дом ни попада Новолунието, нали?

# 423
  • в 1001-та нощ
На първо място знака, след това дома и да не е без курс.

# 424
  • SF
Сега при мен акцентът е работата и Северният Лунен възел ми е в точен съвпад с Медиум Цели. Южният, съответно е върху Имум Цели. Точно този месец ще имам изпит и 2 срещи с директорите. Днес дори пристигна (не заради мен Simple Smile ) и чуждестранният управител.
На 8.03., когато е първата от поредицата важни срещи, транзитно Слънце е в съвпад с натален СЛВ. Съвпадът е в 5-и дом, което не е много по работата, но и транзитен Нептун е там със Слънцето. Дано не ме отплесне да им наприказвам някакви глупости. Simple Smile Или да не си изпълня изпита от недоглеждане...

А Юпитер ми е напуснал 2-и дом и не ми донесе богатство!!! Ах, този Юпи...! Ще го чакам още 12 години да се върне пак там!  Simple Smile (Шегувам се. Докато Юпитер ми минаваше през втори дом, имах няколко предложения за работа, започнах на две от тях и сега работя на второто място, на което искам да остана.)

СЛВ върху МС? Добър знак е, нали! Simple Smile

# 425
СЛВ върху МС? Добър знак е, нали! Simple Smile
Това са контакти, връзки, взаимоотношения, взаимодействия, на нематериално ниво. Можеш да провериш дали правят някакъв аспект с друга планета за да разбереш от какъв тип са връзките.

# 426
  • SF
Какъв е Орбисът на лунните възли?
Правят квадрати с АСЦ и планетите в съвпад с АСЦ - Юпитер и Меркурий.

# 427
Аз ги приемам като планети и слагам орбиси както при тях: за квадрати,тригони и   съвпади до 5 градуса, секстили 3 гр. ,за творчески и кармични 1гр.

# 428
  • SF
Днес всичко беше наред след разговора.
Другия петък, пак важна среща, тестове и т.н. Транзитен Юпитер ще бъде в опозиция на натална Луна - 3-9 дом. Но Луната ми е У10.

# 429

Лунните Възли са фиктивни точки, или места от орбитата на Луната, в която тя пресича
плоскостта на Еклиптиката. В точката на възел Лената, или планета променя ширината си.
Примерно Луна в съвпад със Сев. Възел, Луната е разположена точно на Еклиптиката и
започва да се движи на север,. Или Лунните възли не са енергийни точки, по-важни са тяхните диспозири.
В прогностиката имат значение да се разглеждат, когато имаме планета в съвпад с възел,
а под прогностика визирам, примерно в солар имаме възел в съвпад с планета...
Транзитните възли не са информативн, и не маркират събития.

# 430
В прогностиката имат значение да се разглеждат, когато имаме планета в съвпад с възел,
а под прогностика визирам, примерно в солар имаме възел в съвпад с планета...

Означава ли това, че моята Уранова опозиция, която започна на 5.03. и е в съвпад със ЮЛВ ще е нестандартна, защото Слънцето ми е заедно с Уран и Меркурий в Скорпион в 5ти дом?

Прекалено драматична ли ще е тази Уранова опозиция, или да не очаквам повече катаклизми?
Какво всъщност бих могла да очаквам, освен промени? Кармична разплата ли ме чака? Да вадя ли метафоричната брадва, или ще е бой с вятърни мелници?

Предварително благодаря за отговора.

# 431
Опозицията винаги дава избор - може би ще си блъскаш акъла на някаква дилема, ще се чудиш кой път да хванеш.

# 432
Опозицията дава и отказ от съдействие от околните,но по важно в случая какво ще излезе от миналото,когато Уран активира наталния ЮЛВ.Понякога има и отвеждащи позитивни аспекти,така ,че нещата да имат приемливо развитие.

# 433
Благодаря за отговорите! bouquet

Нещо наистина започна да излиза от миналото, и то още при Слънчевото затъмнение във Водолей през януари миналата година- ситуация и избор отпреди 20 години се показаха отново.
В деня на Лунното затъмнение (кървавата Луна през лятото във Водолей) имаше нов тласък на същия въпрос. Може би сега, когато Уран ми е на ЮЛВ, нещата ще се разрешат.

Това лято ще се върна там, където бях тогава, но за малко. Ще видим. Може да получа някакво прозрение.
Струва ми се невъзможно да се преместя обратно. Не мисля, че го искам дори.
Определено ще си блъскам главата кой път да хвана.

# 434
Здравейте, направих си такава карта с програмката, някой може ли да ми помогне накратко с разчитането?

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт