Астрология - 14 тема

• 53 556
  • 744
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте! През последните месеци имаше 4 пъти смърт в семейството cry От години не съм чела нищо, свързано с астрологията, затова съвсем лаишки въпрос - възможно ли е да има връзка с транзитен плутон в 12 дом?

# 436
Здравейте, направих си такава карта с програмката, някой може ли да ми помогне накратко с разчитането?

Скрит текст:

Генерално за целия живот:

Относно личността: Ти си човек с висок морал и духовни стремежи, дълбоки чувства и дълбока любов, понякога студенини, защото не отразяваш малките неща, а тежките и стабилните, дълбока концентрация на емоциите и чувствата. Малко или почти никакви любовни връзки, лоялност, преданост, доверен приятел за цял живот.

Относно живота: Ще ти се налага да търпиш и чакаш, да си ограничена и поставена в ограничена среда и обстоятелства от които няма лесен изход, това учи на търпение и калява характера. Търпение, закаляване, изчакване. Бавно и дългосрочно обучение, там ти е фокуса в живота, но и там има спънки. Целта ти е да се учиш, вероятно висше образование, което трае години и е доста трудно. Според мен урока ти в този живот е да се научиш на търпение и смирение.

update: Явно в предишни животи си искала всичко да става веднага, тук и сега, да не чакаш изобщо, да се случва всичко на момента и Душата ти е избрала да се стабилизира, да се примири малко и е избрала един живот в който е нужно търпение и строгост за постигане на целите свързани с образованието и любовта. Ако трябва да се даде метафора, то твоят живот е като валяк, стабилен, с тежък и бавен прогрес, но за сметка на това стабилен и здраво стъпил на земята. И в любовта е подобна работата, трябва да намериш някой доста земен човек до теб, човек който бавно взима решенията, най-общо казано зодия Телец. Тези хора често трупат материални блага и са "бавни" и сигурни в решенията и действията си, какти в партноьорските взаимоотношения. (генерално)

Последна редакция: пн, 11 мар 2019, 12:31 от AlphaTauri

# 437
  • SF
Здравейте! През последните месеци имаше 4 пъти смърт в семейството cry От години не съм чела нищо, свързано с астрологията, затова съвсем лаишки въпрос - възможно ли е да има връзка с транзитен плутон в 12 дом?

Възможно е, но кажи какви аспекти прави.

# 438
Транзитния марс ми е върху слънцето
Транзитното слънце ми е върху наталния марс
Как се нарича това?

# 439
Здравейте, направих си такава карта с програмката, някой може ли да ми помогне накратко с разчитането?

Скрит текст:

Грешно е зададен часовия пояс, от което и самите карти са грешно построени. Часовото време е лятно  +3 GMT.

# 440
Това направо звучи като оксиморон – разчитане на шест ведическа карти "накратко".
И според Вас кой ще ги разчете? Тук всички практикуват Джьотиш на ниво напреднали?

# 441
Защо ли представата за тълкуване на карти, дали Джойтиш, или Класическа астрология е свързано с "поглед" -нищо работа!

# 442
Защо ли представата за тълкуване на карти, дали Джойтиш, или Класическа астрология е свързано с "поглед" -нищо работа!

Защото така са ги научили модерните западни астролози – тълкуване напосоки, без предварителен анализ. Направо хващаш от вратата за краката и почваш да пророкуваш.  Пет минути гледане, нищо работа.

Освен това изрично ще уточня, че производните ведически карти се разглеждат само след прецизна ректификация, каквато повечето от питащите тук очевидно нямат. И тази ректификация се прави с ведически методи, а не само със стандартни западни. Ректификации, направени от западен астролог, са ми давали гранични стойности /домификация/ в някоя от важните производни карти. И тогава цялото тълкуване отива на кино.

Последна редакция: вт, 12 мар 2019, 16:44 от Sotis

# 443

Скрит текст:

Грешно е зададен часовия пояс, от което и самите карти са грешно построени. Часовото време е лятно  +3 GMT.

Значи ще изглежда така:
Скрит текст:

# 444
Ако датата на раждане е 25 юли 1993, часовия пояс е 3.00 East of GMT.

# 445
  • SF
Как се нарича това?

Взаимна рецепция?

# 446
Как се нарича това?

Взаимна рецепция?
Каква рецепция между Марс в Телец и Слънце в Риби, те нямат сила, Слънцето е перигрин в Телец, а Марс в Риби ако картата е нощна има триплицитет, пак няма взаимно приемане.

# 447
Дневна карта, другото не го разбрах

# 448
  • SF
Извинявам се за "рецепция" - няма как да е рецепция.
Herzen, исках да блесна. Simple Smile

# 449
Един материал - медицинска астрология, с примери.
Хареса ми и затова го споделям за тези, които изучават/практикуват ведическа астрология и разбират руски. Извинявам се, но е много дълго-имам желание, но нямам време да превеждам.
медицинска астрология

Общи условия

Активация на акаунт