Астрология - 14 тема

• 53 534
  • 744
  •   1
Отговори
# 450
Транзитния марс ми е върху слънцето
Транзитното слънце ми е върху наталния марс
Как се нарича това?

Огледален аспект. Разликата е че по натал Марс е източен, а понастоящем западен. Вероятно си човек, който поема инициативата в свои ръце. Мотивирана си да предприемеш, направиш нещо, образно казано да поставиш основите на строежа, в случаите когато нещото те вдъхновява, прави ти силно впечатление, имаш изразен афинитет, желание към него. Тогава, когато спойката се осъществява на емоционално ниво. В Риби и Телец достойнства има Венера. Марс и Слънце са в триплицитет на Венера, за дневна карта.

Последна редакция: ср, 13 мар 2019, 08:10 от starinthenightsky

# 451
Благодаря ти 🌼
В натала Марс е в 7ми дом, западен е
Откъде да го чета това за триплицетите?

# 452
За Слънце в Телец, Марс в Риби е източен. Става въпрос за хелиакалната му фаза. Положението спрямо Слънцето.
-> Източни и западни планети

-> Триплицитети и не само ...

# 453
Защо ли представата за тълкуване на карти, дали Джойтиш, или Класическа астрология е свързано с "поглед" -нищо работа!

Вероятно защото на астролозите звИздите им говорят, шепнат на ушенце. Получават звездни факсове един вид. Защото тези, които нямат добра астрологична култура, смятат че астрологията е гледане и затова с поглед се получават нещата.  Smile  Човекът със знания на професионално ниво, който прави астрологични анализи и лаикът в тази област,  който го интересува астрологичен анализ, просто имат различна отправна гледна точка.

# 454
В неделя си направих прогноза, че всеки момент трябва да получа предложение за работа. И вчера се се случи Grinning. Всички аспекти в картата бяха толкова буквални, че си казах, че ако този път не се осъществи, зарязвам астрологията.
Вече приех, защото предложението е много добро, всъщност най-доброто, което някога съм получавала, а аз общо взето имам късмет с досегашните си местоработи.  Party
Ако ви се споделя, какви аспекти сте имали при започване на нова работа?

# 455
Ако датата на раждане е 25 юли 1993, часовия пояс е 3.00 East of GMT.

Точно този съм посочила, не разбирам какво искате да кажете друго.
Искам да се обърна и към другите, които са писали коментари в темата. По повод на това, че с поглед не може да се разчита картата - аз разбирам, че е така, но помолих дали някой може да го направи на добра воля. Никого не карам насила, освен това никога не съм виждала своя астрологична карта или ведическа или каквато и да било друга, така че мисля е излишно да се заяждате. Ако някой иска да предложи такава услуга професионално нека да пише на лично, а не да се заяжда в темата.

# 456
  • в 1001-та нощ
В неделя си направих прогноза, че всеки момент трябва да получа предложение за работа. И вчера се се случи Grinning. Всички аспекти в картата бяха толкова буквални, че си казах, че ако този път не се осъществи, зарязвам астрологията.
Вече приех, защото предложението е много добро, всъщност най-доброто, което някога съм получавала, а аз общо взето имам късмет с досегашните си местоработи.  Party

Честито! При мен имаше ингрес на МС по дирекции в нов знак.

# 457

Уран в 10ти дом.
Започнах работа точно където най-малко очаквах и реално имах най-малко шансове, в сфера, в която нямах никакви познания.

# 458
  • SF
Уран в 10-и дом или Уран на върха на 10-и дом?
Аз започнах работа в много хубава компания, но не е имало някакви кой знае какви аспекти. Дирекции и прогресии още не съм учила у мога само транзитите да си погледна - освен транзитна Венера върху натално слънце, Юпитер на върха на втори дом, други не съм имала.

# 459
От скромния ми опит с карти на приятели понякога събитият асе случват и без явни транзити. Напр. на една приятелка само преминаването на Юпитер през 2ри дом донесе увеличаване на ресурсите чрез повишаване в службата, нямаше активност в 10ти или 7ми дом.

# 460
Транзитите ми засягат всичко в момента, абе нямам точка или лична планета да не е засегната.
Водещите разбира се са - Уран на АС и Сатурн на МС.
Активиран е 6 дом и управител на 6 дом. 10-ти също.

# 461
От скромния ми опит с карти на приятели понякога събитият асе случват и без явни транзити. Напр. на една приятелка само преминаването на Юпитер през 2ри дом донесе увеличаване на ресурсите чрез повишаване в службата, нямаше активност в 10ти или 7ми дом.

Хехех, точно това щях да напиша.
Транзитен Юпитер ми е в точен съвпад с К2. Заплатата се вдигна. Юпитер прави тригон с натален Меркурий  - естествен управител на шести, при мен и У9, фирмата беше чужда. Също така Венера ми е в съвпад с МС и Слънце. Това по транзити. А по слънчеви дирекции К9 дирекционен съвпда с Меркурий точно.

Последна редакция: ср, 13 мар 2019, 21:31 от Пит

# 462
WOW! Предстоят ти големи промени. Дано този Сатурн на МС да е за добро.  В книгата на Грант Леви се казваше, че тази позиция показва най-високата точка, която ще постигнеш в живота - т.е. водеха го за добър период.
И аз очаквам промени - Уран ми е на Слънцето в опозиция с Плутон.

# 463
  • При децата ми
От скромния ми опит с карти на приятели понякога събитията се случват и без явни транзити. Напр. на една приятелка само преминаването на Юпитер през 2 ри дом донесе увеличаване на ресурсите чрез повишаване в службата, нямаше активност в 10 - ти или 7 - ми дом.

Защо и 7-ми дом? Това не е ли домът на личните партньорства?

# 464
На личните партньорства, но и за бизнес отношенията.

Общи условия

Активация на акаунт