Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (82) - януари 2019

• 131 141
  • 1 816
  •   1
Отговори
# 105
Аз съм сигурно единствената във форума, която няма да попълва декларация. Не знам да се радвам ли или да тъжа Mr. Green
Не си единствената и аз няма да попълвам декларация. Не се оплаквам имам доста спечелени награди през миналата година и то без покупка са повечето.

# 106
Хубаво ми напомнихте за дюшека от Фанта...бях го забравила. Вярно, че нямам бележка за него. Ще си гледам пак бележките, но мисля, че имам да декларирам хлебопекарна и от кутиите на ДМ. Като че ли още нещо имаше ама сега не се сещам. :/
И аз ще искам сканирана бележка, че съм в майчинство и да не се занимавам да ходя до офиса.
Преди малко слушах в сутрешния блок, че наистина декларации ще се подават след 10 януари.

# 107
Не сте единствени, аз също нямам награди за деклариране. Но аз и не играех в игри с награди над 30 лв. От 1 януари ли влезе в сила новата сума от 100 лв.?

Желая ви здраве през тази година, на вас и близките ви! Това е най-големият късмет, който може има човек. Hug

Новата година ми тръгна на сладко, вчера получих смс от Милка, явно ще се дебелее. Joy

# 108
Задължително декларирайте, дори и 50 лева, че после с НАП става страшно. За сума, която е изтекла по давност, ми наложиха запор на заплатата и 4 месеца доказвах, че не дължа пари.

# 109
Maksi, аз просто не печеля нищо Joy

# 110
И аз, нали написах, че нямам големи награди - не сте сами Simple Smile

# 111
  • София
А за да декларираш, трябва ли да имаш някаква бележка от търговеца (т.е. от там, където си спечелил)? Сетих се, че бях печелила ваучер от Imaginarium тази година, но не помня да са ми давали нещо. Трябва ли да ходя да си искам? Grinning

# 112
  • София
Здравейте, да попитам тези които, са участвали в играта на милка, в правилата пише:
"Награди:За периода на играта СА ПРЕДВИДЕНИ общо 96 бр. Milka продуктови пакета, разпределени по 24 бр. за всеки един от периодите. "

Публикували са 3х24 и последната седмица само 6. Аз ли нещо не схващам или са си спестили 18 пакета? Grinning

# 113
Момичета,
Получихте ли си дневниците от домакинския панел за първото тримесечие на 2019?

# 114
  • при късмета
А за да декларираш, трябва ли да имаш някаква бележка от търговеца (т.е. от там, където си спечелил)? Сетих се, че бях печелила ваучер от Imaginarium тази година, но не помня да са ми давали нещо. Трябва ли да ходя да си искам? Grinning
Трябва да имаш служебна бележка от организатора за дохода. По нея се определя стойността, както и дали данъка е внесен. Понякога го внася платеца, а получателя само декларира.
Не трябва обаче вие да търсите бележките, организатора е със задължението да ти я издаде. Както и да вземе данните за нея, а именно ЕГН. Така, че ако организатора ви е дал наградата без да уведоми, че му трябват данни за бележка и да я декларирате, отговорността е негова

# 115
Промяната за прагът за деклариране на 100 лв. е от 01.01.2019.
И аз не съм получила дневник на домакинския панел, но и миналата година го донесоха януари

# 116
  • при късмета
Тази година декларираме доходи за 2018, т. е. награди над 30 лв. Догодина ще декларираме над 100

# 117
Аз получих дневника на 31.
Някой беше питал и дали има друг каталог за 2019 - има.
ПС: това, което бях забравила за деклариране е пасатора от Своге.

# 118
А от белла дали ще се декларират ваучерите, не се сещам искаха ли ми ЕГН- имам 50лв ваучер...ако се декларират това значи, че трябва да се чакам да дойдат за декларацията.

# 119
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Днес и аз ще си получа чашите от Каменица Grinning
Имам и смс , че печеля от играта на Милка.

Общи условия

Активация на акаунт