Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (82) - януари 2019

• 130 826
  • 1 816
  •   1
Отговори
# 1 710
Някой може ли да ми каже как се публикува клип в спаркса?

Когато споделяш миг, в полето за коментар слагаш линка към клипчето. Примерно трейлър от филм, копираш линка от youtube пастваш го и той се появава.

# 1 711
дойде куриера на спиди, мислех си, че всичките награди от близалките ще ми ги донесе накуп, като предния път, да да ама не, само първата награда дойде
Свързах се с Ментос, до края на януари ще изпратят наградите

# 1 712
Има ли някой неполучил наградата си от Бела от последното теглене?

# 1 713
Спечелих от играта на Додис във Фб Simple Smile Наградата са три козметични продукта изненада - интересно какво ще изпратят.

# 1 714
  • Пловдив
И при мен мина Спиди само със сладките награди(моята и на мама) на Чупата.Якето явно сега са го поръчали.Ще се чака.

# 1 715
При мен още няма никой спечелих шал ама нито смс имам от спиди нито нищо сигурно ще се чака

# 1 716
  • burgas
Някой ако има бележка за четка за зъби от Орбит, може ли да ми изпрати и на мен едно копие.

Писах ти на лични!

# 1 717
  • София
Сутринта спечелих суитшърт от Орео. Simple Smile Резултата е 2:1 - доволна съм.

# 1 718
Здравейте момичета, в сайта на Адрес.бг има анкета за попълване и наградите са лаптоп или смартфон. Шанса е минимален, но все пак..  Yum

# 1 719
Обадиха ми се от Капи, че печеля чорапи.

# 1 720
И аз с чорапи.

# 1 721
Те, тези чорапи нямат обуване, а за събуването няма да отварям дума. Joy Joy

# 1 722
Миналата година Капи имаше две игри, една след друга, в едната раздаваше 6 сока, а в другата трябваше да правим коктейли, да ги снимаме и за награда бяха термоси и термометри. Сега играта е една, много дълга и с не особено интересни награди. Да бяха направили такава със сокове пак, ама няма. Ще ядем чорапи.

# 1 723
Аз чакам Спаркса да пуснат пак предметни награди. Без колонки и слушалки, моля Relaxed

# 1 724
Аз пък искам игра на кафе - докато още е студено. Лятото не пия. И наградите да са много, но да не са тениски и чаши. Слушалки може, ако са като тези, които раздаваха Якобс - безжични Сони, много са добри, ползвам ги често. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт