Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (82) - януари 2019

• 130 813
  • 1 816
  •   1
Отговори
# 1 725
  • София
Аз искам игра с пуфовете/барбарони, плажни чадъри и всякакви кухненски електроуреди.

# 1 726
Аз се чудя кога ще пуснат игра за предположения за победители на Оскарите? Може би от другата седмица нататък?

# 1 727
  • Вестерос
Да кажа ли пак , че искам моментни фотоапарати и електронни четци Grinning

# 1 728
Обаче да не са в игра с касови бележки - ако организаторите четат тук.
Организатори, не правете игри с касови бележки. Правете игри с кодове. Или ако е с касови - изисквайте снимка и ги проверявайте - консултирайте се с Зева по този въпрос. И да има лимит на наградите, които може да се спечелят - по една от вид на човек. И съответният човек да не може да се регистрира от сто фалшиви имейла, веднъж с бащино име, веднъж с фамилно, веднъж с моминското име на майка си, веднъж с женска версия на името си (уж по грешка) и т.н. Като видите, че на един адрес отиват 20 награди, не ги изпращайте, изпратете 2.

# 1 729
  • sofia
За четците и аз се нареждам и екскурзии - За Двама! Wink ако не е нахално 😂

И до сега не мога да си обясня, защо понякога наградата е екскурзия за един...кой би отишъл сам?

# 1 730
Laughing Laughing така аз искам четец, спортен сак за тенис ракети и куфар/или сак айде да не кажете, че съм притенциозна / и пуф
ПП голяма скука от игри, пък ние взехме да си поръчваме какви награди искаме

# 1 731
  • София
За четците и аз се нареждам и екскурзии - За Двама! Wink ако не е нахално 😂
Да бе, двама 😆 тъкмо децата вчера негодуваха, че всички екскурзии в НЛ са за двама, а баща им си купи десет билета за томболата. Ще стане бой вкъщи кой да отиде 😂😂😂
Какво стана с онази игра на Лидл, ваучерите за почивка и мистериозната туристическа агенция?

# 1 732
  • burgas
Ааа,много се размечтахте  ми се струва.GrinningАз съм скромничка-искам да печеля поне по една награда във всички игри които участвам.

# 1 733
  • при късмета
Моя дребния и той негодува, че наградите екскурзии са за двама. Все пита "те не знаят ли, че сме трима, ако спечелим какво ще правим?" Joy
С белвита приключих, в орео смятам да играя, че детето повече харесва бисквитите, но при последното пазаруване не намерих опаковки с кодове. мислех днес да излизам, но вали и се отказвам. Не чакам и нищо вече, голяма скука. Време е за нови игри и нови награди

Само за да се заям пуснах в Тесерум искане за служебна бележка. Не си спазиха срока от 2 работни дни, а на обявения телефон никой не ми отговаря цял ден. И тази седмица няма да мога да се добера до НАП, че детето е вкъщи, но с тях много сериозно ще се заяждам. Ще извадя писмено становище дали трябва или не трябва да удържат данък и да издават служебни бележки за награди за по левче. После на това основание ще поискам да ми заличат личните данни, които вече съм подала и по новите разпоредби са длъжни да направят. Да видя как ще ми докажат, че са го направили

# 1 734
  • София
Орео с кодове видях в нашия Т маркет, може и в другите филиали да има.

# 1 735
  • sofia
Аз за екскурзиите имах предвид да не са за един, че на Кола последните - всичко за един човек!Що за глупост?
Иначе за двама, за трима, то обикновено като са за двама има и опция с дете.
Разбрахте ме 😉

# 1 736

Какво стана с онази игра на Лидл, ваучерите за почивка и мистериозната туристическа агенция?

Една жена в темата за Лидл каза, че е спечелила. Викахме я един-два пъти да каже какво е станало, но не се появи. Май не беше от редовно пишещите. Не си спомням никнейма, тъй като мина много време, но ако беше от редовните, щеше да ми направи впечатление.

# 1 737
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=352086332043705& … d=199261523992854

Ето една игра и от мен във фейсбук, наградата е бутилка вино предполагам..

# 1 738
  • Пловдив
Аз още нямам сефте за 2019:)))
Имам нужда от пелетна каминка, едни 20 000 от нл да си стегна малко жилището,ваучерченце за моренце:)
Няма никакви интересни игри,нищо не ми грабва вниманието:((
Но в момента бих се зарадвала на каквото и да е,само да видя честито,че забравих какво е чувството!:))))))))))

# 1 739
  • София
Сега си погледнах пощата имам имейл от конкурса със снимките. Искат да се изпратят снимките, имена, телефон и адрес за доставка на наградата, но не пише каква е. Надявам са на сака, ще послужи много на сина ми.

Общи условия

Активация на акаунт