Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (82) - януари 2019

• 130 808
  • 1 816
  •   1
Отговори
# 1 665
и аз си чакам наградата от чупата  и наградата от конкурса със снимките

# 1 666
От няколко дни не съм теглила късметчета от Верея ... но май няма смисъл падат ми се само късмети с 1 участие съм .. и от ММ с 1 ... Grinning

# 1 667
Mинавам само да напиша ЕСЕ 🤣

Ей скучно им е на някои хора.
В тази измислица "дневно" участвах няколко пъти в началото, но малко са ми шано и спрях. Видях одеве, че във фейсбук са пуснали публикация да им коментират спечелили вече. Такива коментари не видях. 🤣

Добре, че напомняте за Верея и аз пак не съм участвала от 3-4 дни, ама до сега и само на късметчета съм.

# 1 668
Аз съм с едно участие, не тегля всеки ден, като се сетя, шанс - минимален, но за спорта, късметчетата са еднообразни - нова кола и къща, на мен все това ми се пада.Joy

# 1 669
В Плевен, в Лидл на Сторгозия има Орео за играта - снимах ги, по 2 и 27 са:

# 1 670
Преди малко се връщам от кварталния и няма, аман вече.
Да ви кажа, че откакто Акти Фрая пристигна ползвам само него, кукъра замина да зимува, всичко правя в него, картофите стават уникални, зеленчуците също, в момента пека наденички с гъби, заслужава си всяка стотинка този уред за мен, а като се сетя, че ще му платя едни 20 кинта и умирам от кеф, добре че не избрах да играя за миксера, много, ама много съм доволна от София Мел, във всяка игра съм печелила по нещо и то точно това, което искам.Heart Написах си есето.....

# 1 671
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Аз във Верея имам 7 - 8 участия за ваучери.Иначе от късметите все голяма любов ми се пада..... Grinning

Последна редакция: нд, 27 яну 2019, 18:15 от Захарчето

# 1 672
  • burgas
Само късметчета от Верея ми се падат.Като стоя и си мисля ,че не съм си изхарчила още парите от картата спечелена от Белла-може пък затова да ми бяга толкова много напоследък късмета от игрите.

Последна редакция: нд, 27 яну 2019, 18:15 от nelito70

# 1 673
Здравейте! Някой играе ли в Dnevno.bg?
Аз снощи на майтап изтърках билет и днес като си отворих пощата,останах супер изненадана🙄👀🍀
Редовно ви чета,но напоследък не се включвам никъде,грипа ме тръшна много коварно и съм болна.
Бъдете здрави и се пазете!🍀
Лека и спорна седмица на всички!☕🤗

# 1 674
Забравих да споделя:

# 1 675
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

Честито! Тъкмо щях да питам дали някой е спечелил нещо в Дневно

# 1 676
Здравейте,всички ли си получихте наградите от София мел,защото аз още чакам