Спам тема (Нова Година със стари ку...купонджии) от 02.01. до когатo... примерно до 31.01. 😜

• 85 972
  • 4 019
  •   1
Отговори
# 3 900
Кифла....упс не за Варна е чайка....всичкото кифла е по шопско.

# 3 901
  • над кукувичето гнездо
А арманяка*** става. Днес съм вдигнала мерника на 5-годишния, тука се намира ена бутилчица, та да видим.
уфф, к'ви ги пиша... Арманяк не съм опитвала. Дано имам късмет! Имам някакъв арменски, ама то почти същото Joy

# 3 902
Ти май първо дегустираш и тогава пишеш..тоз става , тоз не става...признавай бръже.

# 3 903
  • над кукувичето гнездо
Вече споменах, че пея зайченцето бяло паралелно, докато чета...и само мечки ми се привиждат Grin

Маленка заспа, дано не съм ѝ пяла за коняци.

# 3 904
  • Тра-ла-ла
Много мразя да правя уговорки от два дни, да напасвам нещата с работата и детето и след като уредя всичко за да си освободя време, да ми се сервира промяна в плановете два часа преди уговореното време.
И аз обичам уговорки так-так! А не дай да видим, дай да се чуем, обади се като станеш, следобяд ще е Imp

Скоро се уговарях с един познат да го ползвам като транспорт, че ще ходи до СФ. Той ми казва да бъда готова за 10ч. След малко вика + /- 20 минути. И аз така Scream Как 40 мин. ще съм на стендбай и да не си направя сметка кога да стана, да се облеча? Добре, след 9:30 да съм биша готова. Дойде в 10:35 Trollface Днес трябва да му върна нещо. Звъня за рочен час и място - айде да сме се чуели по телефоните и да се засечем някъде. От 2ч не си вдига телефона, а аз имам план график под конец

# 3 905
  • над кукувичето гнездо
Мен с децата вече ми е трудно и на лекар да отида с уговорен час...винаги, когато имам строен план-график, някой решава, че ще спи непробудно половин ден, или се започва: не искам това да обличам, няма да излизам, ака ми се, пие ми се вода, пък малкото преобуй, че замириса точно когато си обувам обувките, ама забравих да си взема акулата, искам си акулата, мамо дай ми ръкавички...

# 3 906
...и само мечки ми се привиждат Grin

Ама е сладур мечока ...нали ?

# 3 907
  • над кукувичето гнездо
Таман като за декември месец

# 3 908
Не знаех, че графика ми за деня предизвиква такъв интерес, но определено не съм ходил по пощите. За сметка на това ходих до железарията и купих мнооого приличен сап за мотика.
  Кико, пак съм ти пропуснал фотката.
Отивам да си правя чай.

# 3 909
Таз не беше така умопомрачаваща Лан , не си изпуснал много. Само дето иска 2 пури наведнъж да лапне...едната бая дебела. Баси как и се събра в устата.  Wink

# 3 910
  • Тра-ла-ла
Ах, пидира3и.....пореден срив във системата на АПИ и не мога да си купя винетка от гише. А сигурно и олайн. И кво прави човек, ако ми трябва спешно?! Ху кеърс Imp

# 3 911
Джу караш без и се надяваш твоите кончета да са повече и по бързи от на патрулката.

# 3 912
  Кико, пак съм ти пропуснал фотката.

Не си изпуснал много, Лане, беше стратегическа тактика за разведряване на спамовата обстановка Mr. Green

# 3 913
  • Euskal Herria
Джу, преди три дни купих онлайн винетка. От тук: https://web.bgtoll.bg/

... и купих мнооого приличен сап за мотика.

И почваш агро фитнес? Wink

# 3 914
Кико, то ми е ясно, че така ще кажеш .... който видял - видял.
Тези от Амазон почват да ми играят по нервите. Искат 200$ за книга, че и повече. Май ще ги пратя на някъде ...
Янче, за друго ми трябва, ама ако знаеш, като влязох със сапа в автобуса как ми правеха място Satisfied

Общи условия

Активация на акаунт