Спам тема (Нова Година със стари ку...купонджии) от 02.01. до когатo... примерно до 31.01. 😜

• 85 961
  • 4 019
  •   1
Отговори
# 3 915
  • Тра-ла-ла
Джу, преди три дни купих онлайн винетка. От тук: https://web.bgtoll.bg/
В момента всичко е блокаж, а и имам само кеш.  Деб.карта ме чака да си я взема в Сф Joy В крайна сметка предлагат опции за закупуване за удобство на клиента, ама върви с четвъртит...

# 3 916
Лан , кви са теж книжлета по 200$ ? Ти ко четеш ? Как да проникнем във форт Нокс ( май там беше федералният резерв на САЩ )?

# 3 917
Ей такива неща
Като сложиш и шипинга и се радваш, какво имаш като крайна цена. Да не говорим, че някой специални издания удрят и 1000$ ама това е друга бира.

# 3 918
Доколкото видях имаше е e-book вариант? Не е ли по бързо , един линк на мейла , сваляш в pdf , в един копицентър и за 2 дни си готов. Няма шипинг , няма лелки в пощата.

# 3 919
В копи центъра 800 страници цветно принтиране имаш ли идея колко струват ? Подвързването като хората на такава тухла във формата на том с твърди корици и гръб отива към 20 и нагоре, в зависимост къде го правиш и с какво качество,

# 3 920
И ако не е цветно ? И на вска страница ли има снимки/схеми ?

Като говорим за поръчки по нета..в Емаг нямат Рамщайн , не моа повярвам там нещо да го няма

# 3 921
Някакви нови звезди ми лайкват постовете у спама, без да пишат. Веднага да се разпишат.... да не ги посочвам поименно! Mr. Green

# 3 922
Бързо да се разпишат, щото Кика вади камшика!

# 3 923
Камшик ми-ни-мум Laughing

# 3 924
Кико, ние си имаме постоянни читатели. Вече ги чувствам като част от спама, само се чудя защо не се престрашават да пишат. Laughing

# 3 925
И аз това питам, Осем.... то па да сме толко страшни, не сме Laughing

# 3 926
Кико, лайкват ли та, а ? Ах ти палавницо такава. Какво очакваш да правят - да ти носят шоколадови бонбони ли ? Кат та лайкват лайкни ги и ти бре аааа Mr. Green

# 3 927
  • На Марс
само се чудя защо не се престрашават да пишат. Laughing

Нямат време ... 262 страници за четене малко ли са Simple Smile

# 3 928
Кико, лайкват ли та, а ? Ах ти палавницо такава. Какво очакваш да правят - да ти носят шоколадови бонбони ли ? Кат та лайкват лайкни ги и ти бре аааа Mr. Green

Ми, аз както се канех да ги назовавам поименно и забравих ника Laughing... ма ниЙ бамбони не пием Wink

# 3 929
само се чудя защо не се престрашават да пишат. Laughing

Нямат време ... 262 страници за четене малко ли са Simple Smile
Ааа, Пънчи, някои си четат съвсем редовно. Както казвам- чувствам ги вече като част от спама Simple Smile Да слизат и те да пишат, няма само ние да се излагаме тука  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт