Пазаруване от Amazon - тема №81

• 85 482
  • 750
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте, чудех се къде да питам..... Но откъде мога да поръчам часовник swatch? В официалния сайт няма никакви намаления, а дори тук в магазина им в софия има модели с по 20% намаление. Очаквах, че онлайн ще има много повече намалени модели.

# 466
  • Бг
Здравейте, извинете, но нямам време да прочета абсолщтно всичко, а и бързам с покупката... Та, искам да поръчам количка Chicco Ohlala  от английския сайт. Виждам, че става от 5-9 дена. Въпросът ми е дали    ще има проблем някакъв, защото е количка. Въпреки че тя е 4 кг само. Доставката до адрес ли е и с коя фирма се извършва тук?
Благодаря предварително!

Няма проблем да си поръчаш количката. Ако ще я пускаш до английски адрес провери превозвачите дали няма да ти я таксуват на обемно тегло.
Иначе ако я пускаш до Бг адрес ще ти изпише дали ще ти я достави куриер и кой по-точно, след като пуснеш поръчката и я изпратят. Може да е с DHL, може и с UPS, може и по пощата, но няма как да знаеш предварително.

# 467
Seti Beti  в Амазон има доста голям избор. Ето примерен линк:

https://www.amazon.co.uk/s/ref=sr_st_price-asc-rank?keywords=swa … rt=price-asc-rank

# 468
Докато се намотам да оформя нова поръчка с бонбони и Линда поскъпнал. Пуснах от тези Ferrero Rocher.

# 469
  • софия
Значи, да ви кажа, много лошо правите с тези бонбони. Току-що получих Линд, сега Фереро. И всичко след Коледа и НГ.
Може ли някой да препоръча хубаво кафе на зърна, което си заслужава да се поръча. С бонбоните да си върви, де.

Някой беше препоръчал този препарат за кухня. Наистина е много хубав и на символична цена. Днес получих препарата за дървен под и за баня на същата фирма. Надявам се и те са със същия ефект.

# 470
Силно препоръчвам BUONDI в къщи червеното се харесва най-много, но го взимам директно от магазина на Нестле.

# 471
# 472
  • София
Ръсел е с керамично покритие, а другата не мога да разбера какво е? И кое по принцип е по-добро ....
Като чета отзивите на АЕГ-то - има много оплаквания че тече, дори и като е изключена.
На Ръсела като че ли има по-малко оплаквания

Последна редакция: пт, 25 яну 2019, 15:48 от dioni

# 473
  • Luxemburg
Докато се намотам да оформя нова поръчка с бонбони и Линда поскъпнал. Пуснах от тези Ferrero Rocher.
За кои бонбони те е яд? Аз днес получих златните и коледните в синята опаковка. И двата вида не са моят тип. Коледните са два вида и тези с пълнеж от печена ябълка ми допадат, но аз и такъв чай обичам

# 474
Получих този Персил, някой ме помоли да дам отзиви като пристигне.
Persil Powergems Non Bio Washing... https://www.amazon.co.uk/dp/B073V252L9?ref=ppx_pop_mob_ap_share

Приятен аромат, не прекалено силен. Мисля че добре пере, не мога да преценя тъй като нямам силно замърсени дрехи. За ежедневно пране идеално. Струва ми се че една идея по-меки са ми дрехите(ползвам омекотител на амуей и сега и с предходния препарат за пране).
Беше на същата цена

# 475
  • Luxemburg
Аз питах за отзиви и си пуснах също един за проба. Утре трябва да е при мен. Реших, че за тая цена няма какво да чакам. Когато по детските има петна слагам Ваниш, ама не съм сигурна, че и той ги маха, така че вече не гледам кой знае колко.
Пуснах си тази формичка сега. Мисля, че за цена под4€ си струва https://www.amazon.de/gp/aw/d/B00NLVPSF2/ref=ox_sc_act_image_2?s … 3YHRQ1T&psc=1
Получих тези ботуши https://www.amazon.de/gp/aw/d/B0792JFD79/ref=ox_sc_saved_image_2 … R8XB7XF&psc=1. Отпред е кожа, а горе нещо като велур, но е изкуствено. Много са хибави и точни. Аз ги взех за догодина уж, но щерката каза, че можела и сега да ги носи, понеже не били много големи.

# 476
Нямаш проблем, че е количка. Има няколко фирми превозвачи, аз ползвам ggbg и gabco. Правиш си регистрация в сайта на превозвача, който ти генерира номер и ти дава адрес в GB. Въвеждаш ги в сайта на Амазон според указанията. И купуваш. Естествено, можеш да си поръчаш до собствения адрес, но е солено.

# 477
Количката е за България Simple Smile

# 478
Количката е за България Simple Smile
Ясно,че е за България. Повечето хора в темата използваме фирма превозвач,тъй като обикновено поръчката до адрес в съответната държава(Англия,Германия..) е по-евтина. Поръчваме на адрес на превозвач и той ни транспортира нещата до БГ. После му заплащаме за услугата. На предпоследната стъпка можеш да видиш каква сума ти начислява до БГ. и си преценяваш,дали да поръчаш с директна доставка или да ползваш превозвач.

# 479
Количката не се ли води и от стоките без ддс в Англия? Ако е така ще е доста по евтино да се поръча с превозвач.

Общи условия

Активация на акаунт