Искам да кажа ... (154) през януари 2019

• 239 682
  • 5 432
  •   1
Отговори
# 120
Истински катък се прави от овче мляко, което се изварява дълго време, посолява се и отлежава с месеци в глинен съд. Става гъсто-солено-киселко и чудно на вкус. Няма сирене в него.
Баба и дядо правеха навремето през лятото, когато млякото е най-подходящо. Сега се сетих и за друг деликатес, който баба правеше - Бял мъж (нещо като каша от прясно, несолено сирене и малко брашно).

Даун, липсваше Hug.

Не се давайте на пустите вируси. Чесън, греяна ракийка, червено винце.... борете ги, да им се не види  box #2gunfire.

# 121
2в1, и аз така знам , че истинския кътък е това, което описваш/и което аз няма да опитам никога/, но в тези нашите условия, аз така го правя. Понякога не слагам сирене, а само с цедено мляко

# 122
Мер, липсваше! Страхотни сладки, трапеза и кот!

# 123
  • София
Оу, и аз се впечатлих от трапезата на Мер Open Mouth Много красиво, браво!
Сервирала си на Джена дажбата за шест месеца.

# 124
  • Canada
Мери, браво, момиче Hug Страхотна колекция и трапеза! А третата купа с охлювчетата направо ми я пращай Heart Eyes

Шугарита къде е Rolling Eyes

# 125
  • постоянно
Мери , много хубава трапеза , изглежда красиво и вкусно 😋🥰

Даунеску , добре си се завърнала . 💗

# 126
  • София
Даунче добре дошла отново! Hug
Липсваше,ти си го знаеш,но не дърпай дявола за опашката!
Надявам се да наваксаш с писането!
Мередит страхотни сладки,страхотна трапеза,браво на теб!И столовете ми харесаха.
А като те “видях” се сетих,че е време да си купя Приорин.
Изпуснах актуалната тема за кремовете,коментирана по-рано.За кремовете всеки си има предпочитания.Години наред ползвах Galenic бях доволна.Случайно ползвах преди време Clarins и също останах много доволна.Сега покрай черния петък пак се върнах на него.
ФДТ започнах да ползвам последните години и залагам на Shiseido.Много съм доволна,лек е,изравнява тена,а същевременно разликата е едва доловима между местата с ФДТ и без ФДТ.
Болните да съберат сили и по-бързо да оздравяват!
Свет дано не прихванеш и ти!Пази се,а ако имаш нужда от нещо,пиши по съседски!

# 127
Даун, добре завърнала се!
Мер, и масата е красива, ама сладките са трепач.  Crazy
Фонс, страхотни снимки. И на мен ми желана дестинация Куба, а и цялата Южна Америка също.

# 128
Даун, добре дошла отново.
Пак има болнички, да се оправят всички.
Катък с печени чушки много обичсм, това закусвах и обядвах. След като поотпусна душста, стомаха и колана по пеазниците, влизам в ритъм с по-диетично меню. А ми се яде сладко.....
Допълвам за кремовете, и аз като Белинда все се чувствам като с маска без значение ФДТ, бб или сс крем. А така искам да намеря продукт като за мен.

# 129
  • Ямбол
Даун се е завърнала, но нещо явно я тормози и не може да преглътне.
В другата тема търси под вола теле и ако продължава банът вероятно ще стане постоянен.
Според мен не си заслужава, особено за такава битка, но тя не съм аз.

Това с печените чушки и аз го правих за нова година, но със сирене, сварено яйце, кисело мляко и чесън. Аз му казвам разядка.
Обичам подобни бъркочи. още правих - червен боб, кисели краставички, праз лук и лютеница.

# 130

Нека новата година да е прекрасна!

Последна редакция: чт, 03 яну 2019, 06:15 от Анонимен

# 131
Контиии, хубаво е да си влезеш в къщи, това търчане и работа са сладки! Пожелавам ви да изпълните дома си с уют и много смях! За другото съм сигурна, че ще е прекрасно!

# 132
  • София
Оу, Али, Шисейдо?! Къде работиш, да дойда и аз да кандидатствам Laughing Тъкмо вчера една мацка в Сефората ме убеждаваше, че един техен крем за около 200 лева ще е супер подходящ за мен, пък аз любезно й благодарих и й казах да си го ползват със здраве Laughing

Менкахме си потниците с големия. Това дете не може да разбере, че немският не е като родната реч в 3-ти клас. Писна ми да съм пъдар Rage

# 133
Благодаря, така е. Няма такова удоволствие.

Последна редакция: чт, 03 яну 2019, 07:20 от Анонимен

# 134
  • постоянно
Али , права си за Шишейдото , но са друг клас козметика и ми е трудно да се “ разделя “ с толкоз пари за козметичен продукт . Виж за прахосмукачка и повече може 😂😂😂

Общи условия

Активация на акаунт