Искам да кажа ... (154) през януари 2019

• 239 654
  • 5 432
  •   1
Отговори
# 105
  • На брега на реката
Мидко, то може и без мазнинка, но на мен ми харесва да я поръся лекинко със зехтин.

Забравих да напиша, че не слагам нищо кисело, защото кътъка си има леко кисел вкус, но ако ти харесва, слагай. Може да я поръсиш и лютив червен пипер, ако обичаш.

# 106
Отворих последното вино от Мелник.Сипах си естествено и 'рупам ядки.Само радиото ми прави компания в момента.Кеф!

# 107
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Срам не срам, ще попитам какво е катък? Върти ми се в главата, че е кисело мляко със сирене, но не съм сигурна. Не ми звучи като нещо вкусно и никога не съм опитвала.

Моето цветенце не е съвсем във форма. Няма апетит и все му се прилягва. Според мен няма Т, ако има, не е  висока, защото не я усещам. А пък под 38 нали не бива да се сваля. Заспа по никое време преди час, нощес ще будуваме явно.
Останалите трима са си яко болни, лежат и пъшкат, само синът ми събира сили да купи нещо за ядене, плодове и лекарства и пак ляга. Та и утре ще е при мен цветенцето. Дано изкараме лека нощ. В 19 ч. трябва дам някакъв антибиотик, който се дава веднъж на 24 часа, много бил гаден и с триста зора го пиела, та стискайте палци леко да мине процедурата. Много ме е яд, че не пие никакви чайове и почти никакви сокове, не можеш да я убедиш дори да пробва. Сума ти неща приготвих - супички, компотче от дюли, дето може и като чайче и като сок да мине - обаче не. Не ще дори да опита. Зор голям, но ще трябва да се преборим.
Даунче, радвам се, че си тук отново.
Липсваше ни.

Оздравяване на всички болни желая!

# 108
Наздраве, Ренко, как е Марчето?

# 109
Свет, за компот от малини знам, че сваля температура. Пробвала съм, не мога да кажа обаче че има 100% ефект, защото едновременно с него и Нурофен съм давала.
Даун Hug радвам се да те “видя” (да те прочета тук).

# 110
  • Canada
Ланди, малко мотивация, изрових стари снимки  Crazy
Скрит текст:

И моята девойка не е във форма - отказва да яде. Направила съм й цитронада, айрян, има и сок от компот поне да не се дехидратира. И температура има  Tired

# 111
Свет, аз кътък казвам на цедено кисело  мляко със сирене и нарязани печени червени чушки. Овкусено с олио/зехтин, чесън и орехи. Вариациите са много, според това, което обича човек!

# 112
Срам не срам, ще попитам какво е катък? Върти ми се в главата, че е кисело мляко със сирене, но не съм сигурна. Не ми звучи като нещо вкусно и никога не съм опитвала.

Моето цветенце не е съвсем във форма. Няма апетит и все му се прилягва. Според мен няма Т, ако има, не е  висока, защото не я усещам. А пък под 38 нали не бива да се сваля. Заспа по никое време преди час, нощес ще будуваме явно.
Останалите трима са си яко болни, лежат и пъшкат, само синът ми събира сили да купи нещо за ядене, плодове и лекарства и пак ляга. Та и утре ще е при мен цветенцето. Дано изкараме лека нощ. В 19 ч. трябва дам някакъв антибиотик, който се дава веднъж на 24 часа, много бил гаден и с триста зора го пиела, та стискайте палци леко да мине процедурата. Много ме е яд, че не пие никакви чайове и почти никакви сокове, не можеш да я убедиш дори да пробва. Сума ти неща приготвих - супички, компотче от дюли, дето може и като чайче и като сок да мине - обаче не. Не ще дори да опита. Зор голям, но ще трябва да се преборим.
Даунче, радвам се, че си тук отново.
Липсваше ни.

Оздравяване на всички болни желая!

Свет, как сте? Не си ли правила баница? И ако си, къде ми е късмета? Само не давай на Белинда да го тегли.

# 113
  • SHOOT ME 10 $
Направих го. Голяма вкусотийка! С препечени филийки. Бубо благодаря!
Даун, как да позная коя марка няма тежка миризма на  зехтин?
Светълчо, не рискувай, щом имаш предсантиман, че няма да ти хареса...
пък знае ли човек?

# 114
Фонсе, да оздравява бързо девойката, а снимките са Heart EyesHeart EyesHeart Eyes, аз и салса танцувам, така че ако отидем - ще ми е незабравимо, усещам Simple Smile

Да оздравяват всички болни Hug. Замислих се, че след като си сложих ваксината, дори хрема не съм имала. Дали е случайност - не знам, но и миналата година не се разболявах (пак се ваксинирах), а преди това няколко пъти бях болна и с температура. Климатът тук никак не е приятен.

# 115
Като я пуснем да се поразходи,хуква да бяга като подгонена Joy .Щурава котка.А при докосване на опашката,тръгва да ме хапе,значи трябва да е добре вече Thinking .Обмисляме кастрация близките седмици,че бебета не ни се гледат.

# 116
  • София
За много години! Да сте много здрави и всички мечти да ви се сбъднат през 2019!
Даун, добре завърнала се!

Много тежък първи работен ден след 10 дни почивка, махмурлукът ми премина в оцикляне и то с голямо закъснение и сега май преминава в температура... Дано това ми е само за новата година.

Да ви покажа малко от коледните ми сладки, една трапеза с първата ми питка и една лигава котчица 😍
Скрит текст:

# 117
МиДко, обикновено са "light"  Аз купувам бутикови от ферми, но и в супермаркетите има. Ако не ти понася има от гроздови семки.

Грей, и ти беше зачезнала и ми е драго Simple Smile.

# 118
Да, компота от малини е ефикасен срещу Т. Изпробвано.

# 119
  • На брега на реката
Мидко, радвам се, че ти харесва.

Светълчо, точно цедено кисело мляко със сирене /има ги и готово, а може и да си го направиш/. Чувала съм, че в някой край на страната, киселото мляко се подквасва заедно със сиренето и било много хубаво, но не съм опитвала. Не съм сигурна катък или кътък се нарича? newsm78 Ама все тая, вкусно е.

Общи условия

Активация на акаунт