Искам да кажа ... (154) през януари 2019

• 239 629
  • 5 432
  •   1
Отговори
# 90
  • Бургас
Момичетата в градината са правили новогодишни картички. Госпожите са написали пожеланията им за нас (без редакция)
Голямата: '' Честита Нова 2019 година! Желая ви да бъдете здрави и живи и много добри майка и баща"
Малката: "ЧНГ 2019! Желая ви да сте здрави и да се веселите на новата Коледа"  Sweat Smile

# 91
  • ту тук, ту там
Лина, може госпожите да са ги питали какво искат да напишат в картичката и да са написали дословно чутото. Така звучи някак си. 😁

Последна редакция: ср, 02 яну 2019, 17:49 от elleni

# 92
  • Canada
Ланди, ОИ и на място ще изберем от предлаганите еднодневни екскурзии. Проучвали сме и други опции, но засега този вариант е най-удачен за нас. Практикуваме шнорхелинг и това е определящо за избора ни на място Blush

Флорче, съвсем безопасно е за сама жена, с компания е по-забавно, разбира се.

# 93
О, бързи салати бол. Шопска, снежанка… Айсберг, рукола, бейби спанак (или просто зелении от пакетче), чери доматчета и пармезан, овкусени със зехтинче и някакъв по-засукан оцет (малинов ползвам аз). „Зимна салата“ – настъргани ябълка, ряпа и морков, овкусени със сол, зехтин и лимон.   

Ау… в Куба искам и аз. Майтапа на страна, съвсем сериозно, не мога да си намеря компания, а не мисля, че е за сама жена там.

Аз съм навита.  Иначе е безопасно, става и за сама жена. Ако си сериозна, давай да правим план.

Абсолютно съм сериозна. Мечта ми е от много време насам, а почти съм се отказала точно защото няма с кого да ида.

# 94
  • Бургас
Ми да де. Госпожите са ги питали и те са казали това.
Чакай да прочета какво съм написала на предният пост

# 95
  • На брега на реката
Да ти е сладко, Мидко. Аз, за вечеря правих от другата /майонеза със патладжан и чесънче/. Чесън трябва да има в туй грипозно време.

Лина, твоите кукли са страхотни сладурки. По-рано видях и ревюто, ама забравих да кажа, че много ми харесаха.

# 96
  • ту тук, ту там
Явно аз не съм те разбрала първия път. 🙂

# 97
  • SHOOT ME 10 $
Бубо, подстрекателко,
Зехтин не понасям. Ще сложа шарлан. Не се ли овкусява с лимон или оцет...?
Оживя ми на корема тая салата ся...оффф😜

# 98
  • ту тук, ту там
О, Карз, успех ти желая на новото място! Всъщност ти ходи ли вече? Или утре? 😊🤗

# 99
  • Бургас
Дауннн, добре си се завърнала, да не се повтаря повече наказанието!
Елени, на работа съм в момента.
Ок е за сега! Няма проблеми! Колежките не ги слушат главите изобщо 😂

# 100
  • В Космоса
О, Мари, благодаря, че ни извести! Отивам да видя. Не бях печелила до сега.

# 101
  • някъде ... тук ...
А бре, Дауне, шило в торба не седи. Къде се засили за следващ бан. Сопри се малко, кротни се тука при нас. Не си заслужава да се дракаш по други щекотливи теми.
А за много години!

# 102
Дауне, добре "завърнала" се!
Кътък обожавам, правих и за Коледа и за Нова година, ама втория си го ям само аз...И след тази вечер остана, та утре и кокошките ще хапнат.Иначе- лесни салатки- Капрезе, салата с макарони, с леща.
Карзче, как е, разказвай подробности, моля, какъв е този телеграфен стил.

# 103
  • Бургас
Анжи, утре сутрин ще разказвам, че сега не мога. Почивката почти свърши 😂

# 104
Добре заварили на всички. много ми липсвахте Simple Smile.

Мидко, има зехтини, които не миришат на зехтин. И аз не харесвам тежката миризма.

Общи условия

Активация на акаунт