Искам да кажа ... (154) през януари 2019

• 239 625
  • 5 432
  •   1
Отговори
# 75
Даун, Hug Много се радвам Hug

Фонсе, къде ще ходите през март? Аз продължавам да си искам Куба, има само една причина, която би ме отказала, да видим - има време.

# 76
  • SHOOT ME 10 $
Down Under
Цитат
Стига де, ти си набор почти. Даваха го през късните 90.
 "Спешно отделение" Simple Smile

Не разчетох абревиатурата.
"Смешно отделение" го помня
Между другото, някакъв гениален испанец е казал, че думата "почти", почти не е дума  Joy

# 77
Ланд,от сърце ти желая,след 2-3 години да посетиш Куба Hug !
Даун,добре завърнала се!
Готвя грах,че ми втръсна от салати и скара.

# 78
  • На брега на реката

Фонсе , как се справи твоята девойка  с организацията на партито?
Бубе, благодаря че попита Hug Пълен провал е било партито, но не по нейна вина. И полиция се е намесила. Иска да напусне тя, шефа й г-н Х*й не я пуска 😂

Винаги ме докарва до смях, фамилията на шефа й. Горкия човек, добре, че не знае какво значи на български. Joy А за напускането, ако не се чувства сигурна и спокойна, нека не си го причинява повече. Тя е голямо момиче и ще си прецени правилно.

Лайкче, най-бързите салати за мен са:
1. Айсберг, риба тон и млечно-майонезен сос.
2.Катък, печени пиперки, чесън и малко зехтин.
3.Печен патладжан с майонеза.

# 79
  • София
Даун, добре си си дошла! Липсваше много!  Hug

# 80
  • Canada
Фонсе, къде ще ходите през март? Аз продължавам да си искам Куба, има само една причина, която би ме отказала, да видим - има време.

Точно там, Ланди. Хайде, среща на плажа Hug И ще стискаме палци да се върнете с подарък оттам Kissing Heart

Бубе, още по зле - собственото му име е Joy Това й казахме и ние, по никакъв начин не е вързана там. И съм сигурна, че бързо ще намери нещо по добро.

# 81
Хора, смилете се над мен и дайте идеи за бързи и лесни салати, които могат да станат за един час. Wink Ще спасите живота на един закъсал мъж, който ми нахендри гости в последния момент и то баш утре, като съм на работа. Simple Smile
Снежанка. Няколко краставици на дребно и цедено кисело мляко. Чесън на прах, зехтин и сол.

# 82
Фонсе, ами засега го мисля аз края на март или началото на април (да ми е подарък за рд Simple Smile ). Вие сами ли си го организирате или е ОИ?

Дрийми, на обяд си взех много приятна салата с пене, рукола, моцарела, пармезан, каперси, орехи, песто и зехтин. Струва ми се, че ще стане бързо, ако имаш продуктите.

# 83
Заради ето това
Добър вечер, каза учтивият лос.
Прочетох си го на ум, но с преправена интонация(на стар човек) и си те представих как отваряш врата на стая, в която се вихри купон и ни казаш "Добър вечер, аз съм вашата леля".....Heart..... Все едно "Партито може да започне....сега!"

# 84
  • На брега на реката

Бубе, още по зле - собственото му име е Joy Това й казахме и ние, по никакъв начин не е вързана там. И съм сигурна, че бързо ще намери нещо по добро.

Ужас, мислех, че няма накъде повече.  ooooh!  Joy

А за другото, сега и е времето да опитва различни неща и да избира дали и харесва или не.

Последна редакция: ср, 02 яну 2019, 17:22 от Бобулина

# 85
Благодаря, момичета! Пълни сте с идеи. Simple Smile Ще го пратя сега за продуктите, та утре като се прибера направо да действам. За основното ще отговаря той.

# 86
Заради ето това
Добър вечер, каза учтивият лос.
Прочетох си го на ум, но с преправена интонация(на стар човек) и си те представих как отваряш врата на стая, в която се вихри купон и ни казаш "Добър вечер, аз съм вашата леля".....Heart..... Все едно "Партито може да започне....сега!"

Хи хи хи, Идиотка Simple Smile

# 87
О, бързи салати бол. Шопска, снежанка… Айсберг, рукола, бейби спанак (или просто зелении от пакетче), чери доматчета и пармезан, овкусени със зехтинче и някакъв по-засукан оцет (малинов ползвам аз). „Зимна салата“ – настъргани ябълка, ряпа и морков, овкусени със сол, зехтин и лимон.   

Ау… в Куба искам и аз. Майтапа на страна, съвсем сериозно, не мога да си намеря компания, а не мисля, че е за сама жена там.

# 88
  • SHOOT ME 10 $
Ааайде,  краднах си идейка
Цитат
2.Катък, печени пиперки, чесън и малко зехтин.
Ще се прави тая вечер. Тъкмо мислих как да ги приготвя, имам в наличност червени печени пиперки
 smile3534

# 89
О, бързи салати бол. Шопска, снежанка… Айсберг, рукола, бейби спанак (или просто зелении от пакетче), чери доматчета и пармезан, овкусени със зехтинче и някакъв по-засукан оцет (малинов ползвам аз). „Зимна салата“ – настъргани ябълка, ряпа и морков, овкусени със сол, зехтин и лимон.   

Ау… в Куба искам и аз. Майтапа на страна, съвсем сериозно, не мога да си намеря компания, а не мисля, че е за сама жена там.

Аз съм навита.  Иначе е безопасно, става и за сама жена. Ако си сериозна, давай да правим план.

Общи условия

Активация на акаунт