Искам да кажа ... (154) през януари 2019

• 239 721
  • 5 432
  •   1
Отговори
# 135
  • Sofia
Меридит,  Flutter Hug
белинда,как ме нагласила  Joy,6 месечна дажба,обаче от миналата година,сега съм засилила дажбите  hahaha
Не се спогодих с Шисейдо аз  Rolling Eyes.
ББто ми е на Биодерма,лайт, с 50 + фактор,целогодишно.Редувам с Авен.  Peace
Подшушвам,че филърите в Хил Клиник са на половин цена,както и тийн одеждите в Кроп.  Whistling С вторите сдобих младежа,с първите смятам да се сдобия аз. bowuu newsm78
А и Фурли доста намалени в обувките има. Peace
Даун,добре си се завърнала. Hug
Нещо от трендовете изпуснала ли съм  newsm78...кръгли слънчеви очила,тип уголемени "джонки" ли са фИешън? Харесах едни...
Ама,какво станало? Защо Даун пак е банната? Редно е ръководството да се аргументира,моля?!

Последна редакция: ср, 02 яну 2019, 21:11 от ДжеНа

# 136
  • Canada
С Шисейдо и аз не се спогодих, имам и мн комична случка от преди години. Завъртях се покрай един техен щанд и продавачката се притесни колко ми бил дехидратиран около очния контур Joy

Онемя като й казах, че ползвам Shiseido Future Solution в момента JoyJoyJoy Безценна й беше физиономията Grinning

# 137
  • София
Благодаря много за милите думи! Ама трапезата не е мое дело само питката 😁
Фонсе, ще ти направя за напролет, че тия охлюви бяха дефектни 😁😘
Аз и фдт и крем ползвам на ла рош, понасят ми засега. Но не обичам да се мажа много нямам и навици...

# 138
Цамбур, утре ще пиша подробно. Сега се записвам, за да не ви изпусна.

# 139
  • София
Само да мъцна, че ми дойдоха парфюмите от недотам-легалните-ФБ-продавачи на UK тестери, дето Жаки ги препоръчва. Екстра си миришат, утре ще им видя трайността (макар че аз на себе си никога не усещам).

# 140
  • Sofia
Само да мъцна, че ми дойдоха парфюмите от недотам-легалните-ФБ-продавачи на UK тестери, дето Жаки ги препоръчва. Екстра си миришат, утре ще им видя трайността (макар че аз на себе си никога не усещам).
Бърдиня,какво си взе?
Рая_Никол ги препоръча,ако не бъркам,а Жаки престраши да ги тества.
Ох,излапах мнооооооого афтър-ейтки.Мням.Обичам черен шоколад с мента  Heart Eyes

# 141
  • София
Опс, сори, Райче, ако ти си ги препоръчала!
Мон Герлем и Доброто момиче си взех, Джен. Много мой тип са и двете, Герлена малко повече:)

# 142
Момичета - софиянки, знаете ли работещ офталмолог в събота, или някоя оптика, в която да преглеждат почивните дни?

# 143
  • Sofia
Опс, сори, Райче, ако ти си ги препоръчала!
Мон Герлем и Доброто момиче си взех, Джен. Много мой тип са и двете, Герлена малко повече:)
брех,да ходя да ги душа,освен  newsm78
Айде,дано са миризливи и да осмърдиш офисът  Mr. Green Hug

# 144
Момичета - софиянки, знаете ли работещ офталмолог в събота, или някоя оптика, в която да преглеждат почивните дни?

Майка ми я прегледаха в неделя в оптиката в Парк Център.  Там си направи и очилата и за един час станаха.
https://parkcenter.bg/beauty-and-acceesories/opticlasa

# 145
Благодаря Алинка, ще я търсим Hug

# 146
  • София
Душни ги, Джени, но ми се струва, че на нас ни се разминават вкусовете за парфюми. Ма то тва на душкането не пречи все пак Joy

# 147
Благодаря Алинка, ще я търсим Hug
Сега видях, има две, едната е Джой долу при Била, другата е Оптикласа на ниво нула точно срещу входа, ние бяхме в нея. Горе сложих линк.

# 148
  • Sofia
Душни ги, Джени, но ми се струва, че на нас ни се разминават вкусовете за парфюми. Ма то тва на душкането не пречи все пак Joy
едвам мЪ нави  Flutter Mr. Green Hug

# 149
  • София
Херче и на мен ми беше трудно и не се разделях с такава сума,особено за ФДТ.
На черен петък и разни други намаления,цената е малко по-поносима.
За останалата козметика на Shiseido не мога да се изкажа. Peace
Ая ние сме ползвали преглед в оптиката на Оптикласа на Витошка и от там поръчахме очила.Кога ще сте в София?

Общи условия

Активация на акаунт