Искам да кажа ... (154) през януари 2019

• 239 727
  • 5 432
  •   1
Отговори
# 150
Аз си намерих BB крем, който не ме мумифицира, слива се добре с тена ми и матира. Rimmel 9 in 1. С всичко останало, което съм пробвала, или се чувствам като с маска, или лъщя като месечина.

# 151
Али, става въпрос за дъщеря ми. Работи в София, няма 1 месец служба, и е неудобно да ходи по прегледи в работно време, затова и търся нещо в почивните дни.

# 152
  • Sofia
Али, става въпрос за дъщеря ми. Работи в София, няма 1 месец служба, и е неудобно да ходи по прегледи в работно време, затова и търся нещо в почивните дни.
да ги свиква Овреме  Wink
Спря ли да лети тая красавица,Ая?

# 153
Аз ползвам Double Wear на EL, да скъп е, но е много икономичен и много добре се понася от кожата.
Правя пилешка супа по никое време. Не знам дали казах, че започнах “Ние удавниците”, хваща за гърлото още от началото.

# 154
От август не лети Джена, полежа 4 месеца, и сега зарАботи. Ама много и е трудно - 5 дни седмично да работиш 8 часа Mr. Green

# 155
  • Sofia
От август не лети Джена, полежа 4 месеца, и сега зарАботи. Ама много и е трудно - 5 дни седмично да работиш 8 часа Mr. Green
Crazy на мен ли ми го казваш  Mr. Green Crossing Arms Hug

# 156
  • София
Клиника Визус в Княжево също работи през уикенда. Там оперирахме на малчо клепача миналата зима след ски инцидента, ако помните.

# 157
  • Sofia
Клиника Визус в Княжево също работи през уикенда. Там оперирахме на малчо клепача миналата зима след ски инцидента, ако помните.
smile3521 newsm08

# 158
  • София
Джена ти щеше да се отказваш от работата,ама свикна.Браво!
Ая не знам до колко работи щерка ти,но в тази оптика през седмицата има очен лекар до 19.30-20 часа.В събота мисля до 18 или 19 часа.
За Визус и аз съм чувала добри отзиви.

# 159
  • Sofia
Джена ти щеше да се отказваш от работата,ама свикна.Браво!
Ая не знам до колко работи щерка ти,но в тази оптика през седмицата има очен лекар до 19.30-20 часа.В събота мисля до 18 или 19 часа.
За Визус и аз съм чувала добри отзиви.
а,не съм се отказала аз да се откажа  Joy...по-скоро те свикнаха  Mr. Green WhistlingОчаквам адекватно да ме оценят или приемам друго предложение  bowuu.

# 160
До 18ч работи до БГ мол, благодаря момичета Hug

# 161
  • Sofia
До 18ч работи до БГ мол, благодаря момичета Hug
и в БГ Мол има оптика, и в Билла, до БГ мол има оптика  Peace.А от района,до Княжево, във Визус й е близо Peace

# 162
В Дбой оптик в Била на България са преглеждали дъщеря ми, но не помня в какъв ден е било.

# 163
Ще и кажа да ги провери утре в обедната почивка. Интернет има, знае как се борави с гугъл, на мен чака Crossing Arms

# 164
  • Sofia
Ще и кажа да ги провери утре в обедната почивка. Интернет има, знае как се борави с гугъл, на мен чака Crossing Arms
на нас чака, на наааааас  Joy Wink

Общи условия

Активация на акаунт