Искам да кажа ... (154) през януари 2019

• 238 562
  • 5 432
  •   1
Отговори
# 5 055
Етии, ще разпитвам като наближи! Simple Smile Мерси!

# 5 056
  • Варна
Ние мислим с ММ да се разходим из Странджа за няколко дни. Харесахме си семеен хотел в едно село в малкотърновско, но още не сме резервирали.

# 5 057
  • на Мелмак
Етии, ще разпитвам като наближи! Simple Smile Мерси!

Малък е острова, има онова синьо зелено, уникално. Лодки които сякаш стоят във въздуха.

Как ме върна няколко години назад Grinning Колко снимки разгледах отново Heart

# 5 058
Стейси, едва ли ще има навалица и ще ви върнат.

# 5 059
  • София

и мен,и мен,а Лайк.Отивам дагледам оферти.

# 5 060
Телето на кое място е, лягам че стана икиндия, утре ще се връщам да търся:)
И Трурция ни харесва и Гърция, на децата твърдо Турция им е по ок, заради анимацията. Жаки от 10 до 17 никва я нямаше, много заета беше. Вечер на дискотека, после шоу, каза че страхотно е прекарала, пак иска:) Миа също обича ОИ, колкото Жаки беше като започнахме да ходим в един хотел на Златните, от там има страхотни спомени. И тя по цял ден играеше на анимацията.
В Гърция обичаме двамата да си забегне със СЙ, там ни е по романтично. Обичаме малките ресторантчета и тихите плажове.
На мен навсякъде, където съм си с любимите хора ми е хубаво. Не ми е важно къде.
Всеки път като тръгваме някъде и се качим в колата Жаки казва - и нека приключението започне сегааа!!😍❤

# 5 061
Титина, мерси, ама ни свинското ни тиквичките са опция в момента...
Чудех се ако бучна парче кашкавал/пушено сирене в кифтето дали ще стане гадно или вкусно 🙄

Аз съм на 11то място, ма пък написаното е вярно 😂

# 5 062
  • Варна
Много ми се разхожда в непозната планина. Никога не съм била там. Проучвам забележителностите в района.
Ще изчакам да отпразнуваме РД юбилей на мама , и след това хващам гората. Simple Smile

# 5 063
Алечка, правя ено дето му казвам мързеливи сарми. Всички съставки като за сармите, но и зелето се нарязва на ситно. От сместа се оформят топчета, овалват се в галета ( аз ги овалвам в смлени ядки) и се пекат. Поднасят се с доматен сос

# 5 064
  • Canada
На челно място съм и аз Bowtie

От ревливите съм сега, бях мн мъжко момиче, но хормоните не прощават Joy

Че какво й е на храната на ОИ, никой на никого не я тъпче насила в устата Sweat Smile Разхищението ме дразни мен, много при това!

Последна редакция: пн, 28 яну 2019, 19:25 от Foncé

# 5 065
Не ми харесва, лино на мен. Искам да пробвам месната кухня.
Още помня първото ни ходене в Ямайка. В хотела (ОИ) храната люта, та не се кусва. Отиваме на една екскурзия. Те ни мъкнат от мол на мол...и ние купуваме хавайски ризки за всички приятели, и естественно оставаме с $10 в джоба. Спираме за обяд, оказва се , че не е вкл в цената и имаме пари само за единия от нас. Постояхме, постояхме на тротоара и аз казвам на мъжа ми, че отивам да търся ресторант. Влизаме в едно като навес...и най-прекрасното ямайско пиле, което съм яла. За двамата обядът беше $4

# 5 066
  • Canada
Навсякъде където съм ходила досега на ОИ винаги са предлагали местна кухня. Е, едно е да готвиш за 10 човека и друго за 1000, мисля това е ясно.

# 5 067
те, че предлагат предлагат, но не е наистина това, което се яде наоколо. И няма как да е. Ако пилето, което предлагаха на ОИ бне беше ужасно люто, познай колко щеше да се изяжда...и колко щеше да се изпива. Ншкой ходшт само заради безплатният алкохол.

# 5 068
  • Canada
Явно сме ходили на различни места, хапвали сме и извън резортите и фрапираща разлика не намирам.
И не съм попадала някъде, където нещо да е умишлено направено неядливо. Последният път в Куба н.пр. си отядох на омари. А те са по редки от пилето, струва ми се.

# 5 069
  • Mediterraneo
За круиза да кажа- много зависи от анимацията. На нашия кораб никакви ги нямаше аниматорите в клубовете. Бебето го оставяхме, на 15-та минути ни се обаждаха да ходим да си го прибираме, че реве! А той е уникално кротко бебе, честно. За "средните"( моята малката и големият племенник) имаше страшно много организирани неща, но реално почти нищо не проведоха; не се събираха деца ли, не знам, нашите ходиха 2-3 пъти за избрани дейности, все нямаше никой. Голямата пък само веднъж реши да отиде, за да играе на плейстейшън, имаше 2-3 момчета да чакат на опашка и се отказа.
Та много зависи от кораба! Аз им написах в обратната връзка, че са гола вода откъм анимация за децата.
Иначе за по- големи деца е яко, че можеш да ги зарежеш на кораба, а ти да слезеш на пристанище; не ги пускат да излизат от кораба без възрастен по никакъв начин. По цял ден не им виждах очите иначе, намираха къде да ходят и какво да правят.
На всяко пристанище присъстваше тематична храна от страната, където сме.
И все пак да знаете, круизът не изключва ол инклузива.

Общи условия

Активация на акаунт