Искам да кажа ... (154) през януари 2019

• 238 593
  • 5 432
  •   1
Отговори
# 4 965
  • София
Аз имах няколко години без грам сълзи и в Хамбург на една литургия в българската църква като ревнах... 3 часа ревах като магаре. Нямам представа какво ме провокира, но се разчувствах жестоко. Та от края на 2018г. се завърнах в редиците на ревлите. Линковете, които пуснахте по обясними причини ще гледам довечера.

Ползотворна и усмихната седмица, момичета!

# 4 966
Ох, Патрашкова я обливат горещи вълни в ефир като види красиво момиче. Ми никой е й е виновен, че се е родила крокодил , какво само набутва тея математици и мрънка, че никой не говорел за математичките, а само а моделките . Ми то красотата върти света, не математиката. Странно е жена на нейната възраст да не го е разбрала, още повече отдавна да се е примирила.

# 4 967
  • София
    Има ли днес лунуване или греша? Сега виждам, че съм се объркала, ядох сутринта, но малко. Ще гледам до 23 часа да не ям, а вероятно и след това.

Има, има, ама много гадно като часове. От 23ч17 снощи...
Аз лунувам, ама от сутринта пих аспирин комплекс горещ, АЦЦ ... сопола ми тече, отврат! Отивам да си купя джинджифил, че добре действа и на апетита, обаче в наше село продават все един такъв спаружен ...

През 10 години рева на Цар Лъв ... Първо с племенника, после с внука  Blush

# 4 968
  • Телиш/Плевен
Маре, объркА ме с някой, баници не съм изброява  Naughty
Аз бях. Blush
Мари Hug
Един път и аз да направя резюме. Joy

Усмихната и успешна да ви е седмицата! Hug

# 4 969
  • София
Добро утро!
Не спахме, ревахме, имам пет санта морави кръгове под очите, а днес трябваше да съм красива и държелива на пиене Weary Как да стане, как?!
Направила съм си кафе, на което пише, че по скалата от 1 до 12 е силно 13 Open Mouth Белким оцелея...

# 4 970
Добро утро!
Сякаш нямам нищо за казване. Това мъгливо, дъждовно и влажно време май ме смазва психически. На работа съм и най-вероятно от напрежението в нея последните два месеца /последният се наложи да работя сама две  длъжности/, се чувствам адски уморена и не ми се прави, и говори май нищо.Май съм за оплаквачешката тема.. Confused
Пожелавам ви хубава седмица Hug

# 4 971
Аз бях голямо перде преди, но с годините станах по-чувствителна. И ПМС ми се случва да ме тресне, такова нещо до преди година-две не беше ми се случвало.

Изгледах This is us аз, първите два сезона (май има трети, но го няма в Amazon). Емоционален е сериала (макар че ми е страшно нереалистичен точно от емоционална гледна точка), все със сълзите на очите бях, но така и не успях да ревна как си требе, а имах нужда да се нарева.

На моето момче му излязоха срочните оценки. Има F (двойка демек) по музика, ще падна. Останалото бива.

Четох ви семейните любовни истории. В моето семейство няма интересни такива или поне аз не зная. Майка ми и баща ми винаги съм се чудила защо точно са заедно, никога не са показвали някаква нежност един към друго.

# 4 972
Маре, объркА ме с някой, баници не съм изброява  Naughty
Аз бях. Blush
Мари Hug
Един път и аз да направя резюме. Joy

Усмихната и успешна да ви е седмицата! Hug
Извинявам се на Ая официално, и поднасям упреците си към Лаленцето!

# 4 973
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
На реклами и аз не плача, се оказа. Пробвах се сега с вашите, не. Но без мааалко все пак да пусна една сълза, когато малката гимнастичка слезе от гредата, защото си спомних абсолютно същата случка с мен, на същата възраст и как  майка ми изкрещя в залата "Нееее!"

Обаче смешните ме разсмяха, обичам всичко смешно аз.
Тази на Хър не мога да кажа, че я разбрах дума по дума, не ми е толкоз силен английският, но я разбрах и най-много се смях на жената, която попита "това законно ли е?!"

Разочарована съм, че никой не е гледал снощи Ела, завържи ме!
Много изпуснахте, много. Истинско, хубаво кино. Човешко, чувствено и искрено. Кинематографична рядкост. Особено в последните години.

Лаленце, наистина заслужаваш ежедневни благодарности за това, което правиш за нас с Говарската книга. Hug bouquet

# 4 974
Аз реших да си направя квас за хляб, вчера го започнах, да видим дали ще се получи нещо. Стиснете по един палец. Около 6дни трябва да се "храни". Simple Smile

# 4 975
  • Телиш/Плевен
Извинявам се на Ая официално, и поднасям упреците си към Лаленцето!
Виноват! Blush Hug

Емче, Светълче Heart Hug
Радвам се, че е полезна темата и както вие за пореден път ми благодарите, така и аз сега за пореден път ще кажа, че за мен е удоволствие да я поддържам. Heart Eyes
Всъщност и аз имам да благодаря - благодаря ви, че ми дадохте възможност да се заема с Готварската книга! Heart
Помня когато обсъждахте кой да я поеме и аз пишех съвсем отскоро при вас, но все пак реших да се "кандидатирам". Blush

Сесил, сигурна съм, че ще се получи, но стискам палци, щом ги искаш. Hug

# 4 976
  • София
Сесил, не е трудно и ще стане! Ако мога да те посъветвам за съхранението му.... Когато беше готов моя квас го изливах на тънък слой върху готварска хартия /буквално само намазвах хартията с него/ и чаках да изсъхне. Става на коричка. После го правех на прах и в бурканче го държах в хладилника. Когато ти трябва забъркваш от брашно и вода гъста каша, слагаш една лъжица от прахчето и след 24 часа имаш готов жив квас. Много ми беше лесно така, а винаги ползвах брашна с много малко глутен /трудно втасващи/ и нямаше грешка.

# 4 977
Ха добър ден! 🤗
Умишлено снощи не гледах рекламите,че да не рева в 1 нощес. 😂 За това пък по Нова загледах един филм по роман на Нора Робъртс,който скоро го четох. Разочаровах се обаче,орязали яко и го зарязах,заспах си. 😃 Иначе като гледам филм,колкото и да ми се спи, го гледам целия и после заспивам. ММ от всеки филм гледа по 10 мин и после филма гледа него. 😂🙈
Нещо мига тока при нас,а се топлим на ток и не е добре. Че и пералня съм пуснала. Трябва да къпя кучето,да готвя нещо за вечеря,нещо сладичко да забъркам.. Много задачи. 😃

# 4 978
  • София

Разочарована съм, че никой не е гледал снощи Ела, завържи ме!
Много изпуснахте, много. Истинско, хубаво кино. Човешко, чувствено и искрено. Кинематографична рядкост. Особено в последните години.

Снощи не, но съм го гледала и както всичко на Алмодовар - J'adore Heart  Снощи обаче си бях пуснала друг испански филм - Todos lo saben (Everybody Knows) - последният филм на Пенелопе и Хавиер заедно. Не можах да отлепя очи от тази жена значи, как едно движение не на място няма, едно излишно изражение, чудо е!
Светълчо, а на теб специално ти благодаря, че ме побутна все пак да изгледам Бохемска рапсодия - хареса ми. Е, най-вече музиката ми хареса де, мнооого забележки имам по сюжета и захаросването на историята от страна на групата, ноооо .... като музикален филм, става.

Хора, голям съм заплес! Дребната нали е във Велинград при свекърва ми и мама специално се обади по-рано да каже, че ще гледат да отидат за 2-3 дни там на спа и да я вземат да се видят и те с нея. И чак днес се усетих, че не съм сложила банските в багажа, ще се гръмна. В тая дълбока зима като знам как лесно се намират бански в цяла София, в Пазарджик и Велинград хептен се съмнявам да намерят. Сега ще пращам по Еконт, надявам се да пристигне утре преди да тръгнат.

Само добавям за кваса на Сесил - свекърва ми си го замразява във фризера готовия и после си вади. Става.

# 4 979
Имам много работа по града. Изпъдете ме!

Общи условия

Активация на акаунт