Искам да кажа ... (154) през януари 2019

• 238 599
  • 5 432
  •   1
Отговори
# 4 980
  • Пазете Гор
...Разочарована съм, че никой не е гледал снощи Ела, завържи ме! ..

'айде бе, чак пък никой! Е, не снощи  - с телевизиите съм скаран - но преди около две седмици, когато пак нещо се заговорихме за Алмодовар.

Аз имам работа на тавана. Ще се нагълтам с прахоляк  и паяжини, ама няма как.

# 4 981
Бърди, в хотелите има бански.

# 4 982
Мари, заминавай Simple Smile Joy

Отдавна не ми се беше случвало да ме захванат така от сутринта, че два часа, почти три да нямам време да погледна нищо странично.

Обожавам Алмодовар!

# 4 983
  • Euskal Herria
Имам много работа по града. Изпъдете ме!
Марш! Stuck Out Tongue

# 4 984
  • София
Аз чакам една мома от Плевен.

# 4 985
  • София
Бърди, в хотелите има бански.

Мислех си го и аз, Сигме, виждала съм в някои. Освен да се обадя в техния да питам.

# 4 986
Бърди, продават бански в самите спата. Казвам ти от опит, щото видната пляса беше забравила банския на детето. (после го намерих, де) 😀😀.
Сега друг е въпросът дали госпожицата ще ги одобри. Мойта още няма претенции.

# 4 987
В центъра също има магазини за бельо. Там от централният площад като тръгнеш за градската градина има отдясно. Не знам дали ме разбра. Или на пазара. Варианти бол.

# 4 988
  • София
А, Лайкче, ако изборът е с ВЕХТИ бански (Joy), но в басейна, или с никакви бански и без басейн, и да не ги хареса, ще облече.
Сигме, знам ги повечето магазини и лятно време наистина има много бански, особено около градския плаж, но обикновено през зимата не зареждат.
Синчо ще скокне сега до Еконт за всеки случай, то не пречи.

# 4 989
  • София
Бърди, във Велинград е пълно с бански по магазините. Последният ми от там съм си го купила, студено беше, някъде ранна пролет.

# 4 990
  • София
Благодаря ви много! Simple Smile Не ми се искаше да се разкарват по магазини нашите, и без това за малко отиват, но ако не успее Еконт утре да стигне навреме, ще им кажа да ходят да купуват.

# 4 991
Още ли ревем? Бохо да ми дойде веднага и да ми обясни стъпка по стъпка как се слабее от рев, щото явно и това не правя както трябва, в противен случай или щях да съм анорексичка, или доста умряла!

# 4 992
  • ту тук, ту там
За феновете на Петсън и Финдъс (Бърди 😊) влизам да кажа, че от днес по книжарниците трябва да е най-новата книжка - Веселите приключения на Петсън и Финдъс.
Онлайн засега само на едно място я намирам обаче, ама ще изчакам ден-два.

# 4 993
  • София
Ооо, благодаря, Елени!  Simple Smile Мая сега е на Малкия Никола Simple Smile Ще се зарадва на нов Финдъс.

# 4 994
  • ту тук, ту там
Моят няма какво да чете в момента и само мрънка по този повод. 🙄
Ще изчакам да се появи тази новата и ще му я поръчам заедно с Лелята на Чичо Фьодор.

Общи условия

Активация на акаунт