Искам да кажа ... (154) през януари 2019

• 238 577
  • 5 432
  •   1
Отговори
# 5 025
И аз съм пас за Турция. Има тооолкова по-интересни за мен дестинации от Турция, но си е въпрос на личен избор и усещане. Може би и аз съм предубедена, но така го усещам.

# 5 026
  • постоянно
Бохо ,
последно бяхме в Кемер- Анталия , хотела беше Sherwood Kemer или нещо подобно - страхотна комбинация море/планина е района.

За мен това което получаваш за парите си в Турция - другуде е трудно постижимо. Турците знаят как да те " погъделичкат"

# 5 027
  • София
Забравих да кажа, че по класацията на Мидко, снаха ми е съпруга мечта, а аз съпруга сатана ...

# 5 028
Още ядене ...
http://prikachi.com/images/604/9492604V.jpg
Съпруга мечта съм аз. Зодия Аз.Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: пн, 28 яну 2019, 17:20 от Шару

# 5 029
  • Телиш/Плевен
Сега ще се обадят само зодиите от челната тройка. 😂 Аз съм едва на 7-мо място,Овне. ☺ Ама са си прави в написаното. 😂🙈
Хайде да се обадя аз от отреденото ми 11-то място. Joy

Турция не ме блазни изобщо. Мечта ми е да посетя Чехия, Франция и Италия. И само една от тях да е, пак ще съм много доволна. Blush

# 5 030
Турците знаят как да те " погъделичкат"
Да, гъделичкат те и същевременно ти правят eye fuck.Blush Не, мерси, не ми е комфортно така, или поне не винаги .

# 5 031
  • София
Аз съм между стрелец и козирог и да ви кажа се виждам и в двете описания. Горкия ММ, ем номер 2, хем Сатана Joy

# 5 032
Ми, кво да ви кажа, номер 1 ... ама отзад напред SunglassesJoyStuck Out Tongue Winking Eye

# 5 033
  • SHOOT ME 10 $
Още ядене ...
http://prikachi.com/images/604/9492604V.jpg
Съпруга мечта съм аз. Зодия Аз.Stuck Out Tongue Winking Eye

Ти нямаш сърце...😂

# 5 034
Нямам грам предразсъдъци аз към никоя държава. Турция много искам да посетя, има уникални места, както всяка държава.
А кухнята им много ми харесва.

Титина, то хубаво круиз е супер за деца, ама нали се сещаш, че трябва да можеш и да си го позволиш.
Хората не могат за 2дни да отидат някъде...

# 5 035
  • постоянно
Турците знаят как да те " погъделичкат"
Да, гъделичкат те и същевременно ти правят eye fuck.Blush Не, мерси, не ми е комфортно така, или поне не винаги .

Непознати са ми подобни терминологии Ша , ама аз съм математичка , та нормално .......

Ако ти е неприятно , предлагам Гърция ?!?

# 5 036
Турция , Гърция, все тая, Хър. Ни математика,  ти сърце у мен виждат хората.Joy

# 5 037
  • ту тук, ту там
Селесте, къде я намери Петсън и Финдъс? 

Съни, струва ми се, че мен питаш, че аз казах за книжката. 😊
В store.bg ми излезе само. Peace

https://www.store.bg/c/p-pc/id-4548/knizhki-ot-poredicata-petsyn … akyt-findys-.html

# 5 038
  • До морето
Титина, за втори път пишеш, че круизът е рай за деца и те моля да обясниш по-подробно за русите като мен😊 Къде ги оставяш тези деца? В детски клуб ли? И вие сте някъде по палубите и басейните, така ли? Или аз не съм разбрала? А в случаите, в които се слиза по пристанища? Уморително ми се струва на мен на имаш само броени часове на някое пристанище и да влача и децата. Както и да го мисля, все много сложно ми се струва. А така ми се ходи на круиз.

# 5 039
  • постоянно
Че то и в хотелите имат детски крешове и клубове - ако човек иска да си остави детето и там опции -Бол.
За мен круиза освен ако не е Дисни уан , не е за деца ! Просто така мисля.

Ша какво сърце, какви гащи ?

Общи условия

Активация на акаунт