Искам да кажа ... (154) през януари 2019

• 238 564
  • 5 432
  •   1
Отговори
# 5 070
  • До морето
Тарти, моите са на 3 и на 6 и за момента ми се струва абсурдно да ги оставя на кораба, а аз да сляза на пристанище и да забия на някоя екскурзия. Или трябва да ги влача с нас, или и ние да седим само на кораба. Нито едното ми харесва, нито другото. Не знам, не мога да го измисля още. Попрехвърлям оферти, но нищо конкретно не съм харесала. Вие с коя компания бяхте?

За турския ОИ да кажа, че няма нищо с българските пародии на ОИ. Първо, че храната е страхотна и има огромно разнообразие, второ ние ходим в наистина големи комплекси и някак си никъде няма навалица. Та опашки и потропващи няма. За разхищението на храна, по мои наблюдения това е наш и на руснаците патент. Други не съм виждала с така преливащи чинии, които после да отиват директно в боклука.

# 5 071
  • Mediterraneo
Бохо, да, съгласна съм. Аз с такива малки деца сигурно също не бих тръгнала. НАй- малкото летяхме 10 часа Мадрид- Хавана, убийствен полет.
Ние бяхме с MSC, на Опера. Корабът е малък и стар, аз сега мечтая за Роял Карибиън Simple Smile

# 5 072
Още от Турция...
http://prikachi.com/images/618/9492618N.jpg
Турците не разхищават, напротив, тъпчат себе си и децата с огромни количесва, направо са ми събрали  очите...

# 5 073
  • тук-там
Още от Турция...
http://prikachi.com/images/618/9492618N.jpg
Турците не разхищават, напротив, тъпчат себе си и децата с огромни количесва, направо са ми събрали  очите...

Божеее, какъв е този курорт с изсъхнали палми, камънаци на брега и ....лимони , марули и ....сливи? newsm78
Турския ОИ изобщо не е това! Crossing Arms
Сподели името, да не се преца някой. Peace

# 5 074
  • Sofia
Заразихте ме с круизните мераци.Ще поразгледам и аз.ММ е навит отдавна.Предполагам и младежът ще е навит.
Турците, с които работя в момента,са много европейски и възпитани.Ама може и да е защото са на наша територия.
Аз бях единствената заслабнала след почивка в Анталия, на ОИ. Ама защото нямаше Фафли и чипс. Crazy
Утре следобяд избутвам една среща и после май планирам ваканция.  Thinking

# 5 075
  • Mediterraneo
И аз това щях да кажа. Две камари лимони, голямо чудо, няма що.

# 5 076
  • До морето
Ооо, не, не аз гледам източно и западно Средиземноморие. Нещо наблизо. Но наистина май пак ще заложа на Турция. Някой спомена Дисни корабите, ето това наистина е детсса приказка, но последно като проверявах за четиримата ни излизаше към 15000 долара 😜😜😜

# 5 077
Ми снимки, много имаме , каквото такова сме снимали Grinning То всякакви неща  има, но трябва да напълня темата с ядене. Blush

# 5 078
  • Mediterraneo
15 хиляди долара?! Уат?!

# 5 079
  • До морето

Ахам, таман толкоз 😀

# 5 080
  • София
А има ли круизи по Дунав, които да си заслужават? Предполагам ,че малки кораби пътуват като е река? Много ми  се ходи по европейски столици по Дунав.

# 5 081
Аз бях единствената заслабнала след почивка в Анталия, на ОИ. Ама защото нямаше Фафли и чипс. Crazy

Същото. 
Е това е от там. Не съм за:турци аз , ни  ти Stuck Out Tongue Winking Eye
http://prikachi.com/images/883/9492883h.jpg
http://prikachi.com/images/888/9492888O.jpg

# 5 082
  • Ямбол
Бохо, в Атлантик, Кушадасъ запазихме. Ще сме с коли с още едни приятели, мислим да се разхождаме наоколо, не само в комплекса да стоим. Засега само Памуккале и Ефес съм набелязала, но може и нещо по вода да помислим. Има време.
И аз имам едно на ум за турците, но няма да ставам близка с тях, а само услугите им ще ползвам, та тези предразсъдъци отпадат Интересни са ми, арабите също. И всички с дръпнати очи, а бе -  изток.

# 5 083
Да кажеш после впечатления.
Че аз не съм толкова прозорлива, но все ми е тая, не са моите хора, така го чувствам. Hands Thumbsup

# 5 084
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Люска, аз съм навита за Истанбул, дай да ходим двете! Както го описа, ми харесва. Не съм ходила, толкова история има там, искам да го видя. Константинопол е това, Цариград е. Много ми е любопитно.
Храната не ме вълнува особено. И с гевреци мога да мина. Обаче като заговори за старите улички и като си представих онази чудна гара Хайдар паша, която съм виждала на картинки, и Златния рог - ами приходи ми се!

Лили, до Кушадасъ с коли ли ще ходите? Доста път е, едни приятели ходиха - множко им се видя.

Общи условия

Активация на акаунт