Искам да кажа ... (154) през януари 2019

• 238 569
  • 5 432
  •   1
Отговори
# 5 085
  • Sofia
До Анталия ходихме с кола ние...17 часа...щях да погина. Хем,че обичам да се возя/шофирам.На връщане исках на аероплана  Crossing Arms

# 5 086
  • тук-там
До Анталия ходихме с кола ние...17 часа...щях да погина. Хем,че обичам да се возя/шофирам.На връщане исках на аероплана  Crossing Arms

То, вече с аероплана е по-евтино! Peace

# 5 087
  • Sofia
До Анталия ходихме с кола ние...17 часа...щях да погина. Хем,че обичам да се возя/шофирам.На връщане исках на аероплана  Crossing Arms

То, вече с аероплана е по-евтино! Peace
о,и тогава беше...ама возихме и другари...абе  Crazy,схема,дето най-не обичам-на един му се пие,на друг му се пикае... Crossing Arms

# 5 088
Ние ходихме с чартър до Анталия, ама на връщане Кати лепна стомашен вирус, та чуден полет изкарахме. После естествено го хванахме и аз, и баща и. Едната вечер ни беше толкова зле, че викнахме свекърва ми и свекър ми да я вземат у тях, та така хубаво ги заразахме, че свекър ми лежа в болницата.
Абе като цяло "прекрасни" спомени имам от Турция, не ща да чуя за там.

# 5 089
  • Ямбол
А, Светълчо, ей го къде е, на 750 км.
Искаме да можем да се качим на колата и да си обикаляме - до центъра, до съседен град, а не само на едно място да се въртим или да се навираме в организирани излети.
Ще почиваме по пътя и ще стигнем. Няма да бързаме. Вие тука ще ни стискате палци, нали Wink

# 5 090
Има круизи по Дунав, гледам тук се въртят едни реклами.
На Дисни цените въобще не са от посоченият порядък. Сега го погледнах, каюта с изглед към океана, за3-ма за 7 дни, Карибите $5000. Гледам за скъпият сезон. Това са цени без каквито и да е намаления. Boho, къде си гледала?
До Кушадасъ съм ходила преди години с атобус. Със снаха ми, тогава все още гадже на брат ми. Варна, Истанбул, Кушадасъ.много го харесах това градче, много слънчеви и добри хора, като че ли главната улица ни бяха осиновили. Извън сезонът беше, тихо, спокойно... да кажа, че и на стоп пътувахме.

# 5 091
  • До морето
Ми ние сме 4-ма, вие сте 3-ма. Ние сме тук, вие сте там. Ето ти ги 10000 долара разлика.
Иначе 14.07 -Disney Magic -$10099
             17.08 - Disney Fantasy- $9399 и като сложиш самолетни билети до Флорида, нощувки и разходи на кораба -15К даже няма да ни стигнат. За една седмица ми идва лееееекинко извън бюджета 😁😁😁

# 5 092
За Дисни Фантазия, тръгване на 21.05 от Маями, със самолетни билети, за 4-ма $6,418. Самолетни билети
4х $754=$3016.
Това са цени, без никакво търсене.
При по-задълбочено търсене има и 4 дневни по $285 на човек.
Общо взето, цените зависят от времето, когато ще е круизът, ако е по време на ваканции, забрави да намериш добри цени.
Гледам колегите правят трансатлантически круизи и там има по-добри цени
Опитвам се да се сетя, колко беше бакшишът, който плащаш задължително.

# 5 093
  • До морето
Няма смисъл да спорим. Казах, че на нас ни излиза 15К. Това означава, че аз си имам определени дати, условия и обстоятелства, с които се съобразявам.Не съм казала намери ми най-евтината цена когато и да е, където и да е. А дори и това, което си намерила е 10 000 и не е тотал, защото както казах, имаш и нощувки, и разходи на кораба, които, когато си с 2 деца, съвсем не се изчерпват с бакшишите. 4-дневните круизи пък въобще няма да ги споменавам. Струва ми се абсурдно някой да тръгне да пътува по 2 дни в посока, за да е на 4-дневен круиз. Иначе, ако живееш в Маями, има круизи и за по 200$ на калпак, ама ако си в Маями. Ако си във Варна, трябва да добавиш туй-онуй към цената 😊 Абе , мислила съм го, не е като да не съм, но засега Дисни са принудени да плават без да се радват на нашето присъствие 😂

# 5 094
  • на Мелмак
Добро утро, мацки!

Как сте?

# 5 095
Добро утро,
отново на работа, хич не ми се работи. Искам да почивам. В Турция ми хареса, бяхме на ОИ в Бодрум. Много любезни и отзивчиви хора. Много далече ми идва морето в Турция та затова не ходим, Гърция по близо, за 2 часа и сме там. Гърците са готини хора, поне в по голямата им част, нямам оплаквания. Морето им е чисто, градовете също и е спокойно през повечето време.

# 5 096
Добро утро!

И аз на работа вече...

Снощи така и нищо не сготвих, ядохме омлети, че много окъсняхме... Довечера. Ама май ще направя пак султан кебап с тая кайма, поне няма шанс да стане сухо и неядливо.

Спи ми се

# 5 097
Добро утро.  Ще надничам за идеи за готвене днес.

# 5 098
  • на Мелмак
Grinning

Погледнах султан кебап-а, хареса ми, тази седмица ще го пробваме.
Алечко, благодаря!

# 5 099
Добро утро.
Айде стига се потурчвали бе, султан кебап, ала- бала,  не че го знам какво е, ама аман де Grinning
С кола е добре човек да е, но аз също не обичам дългите пътувания, въпреки, че колата ни е комфортна, широка, детето и да спи може и всичко.
Със самолет бяхме ние в Турция. Навън са дружелюбни и мазни турчетата,  но на летището в Бодрум от полицаите косата ми настръхна, егати кръвожадните  башибозуци. Гледат така, че си спомних "Среднощен експрес."
Бях с бейзболна шапка,  само по корените на косата където не ми ровиха. Вероятно и мъжа ми нещо криминален им се видя, та малко ни забавиха с оглеждането.
Големи шовинисти са. Тоя полумесец навсекъде го веят, по пътищата огромни знамена.
Завиждам им малко, че така дърпат и  държат на своето.
Ние не сме така, разбира се. Angry

Общи условия

Активация на акаунт