Искам да кажа ... (154) през януари 2019

• 238 522
  • 5 432
  •   1
Отговори
# 5 235
Аз си идвам май, ама нямам кола. Laughing
А и какви китни кръчми знам на Босфора.

# 5 236
  • Canada
Тути, стискам  Hug

Отдавна я подозирам Катето, че ни баламосва за годините  Heart Eyes

Тази седмица приключвам курс от едни процедури, снимах се преди да започна, щракнах се и миналата неделя. Пратих на две приятелки без да уточня коя снимка от кога е, и двете казаха, че на тази от преди процедурите съм по свежа  Mr. Green Язък ми за парите  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Днес имах травмиращ опит, 10 минути минути чаках да ми освободят входа към гаража, има наклон от около 30 градуса и от натрупания сняг двама не можеха да издерат нагоре. Официално се провъзгласявам за шофьор на шейна, не на кола  Joy

Моля да стиснете вълшебните палци  Praynig Днес е минала трансплантацията на костен мозък на Боян, до седмица-две ще е известен резултата. Дано, дано всчко е наред  Praynig Praynig Praynig

# 5 237
Добро утро!

Фонс, Тути, стискам!

Алинка да оздравява, Свет да я пропусне!

Съни, при вас как са нещата?

Титина, като се прибереш трайно пак ще идем, и без това едва ли ще можем да видим всички Истанбулски потайности на веднъж 😉 Ама бус можеш ли да караш 😂

Али, не е сложен кебапът, щом аз го направих. И е с пилешко, както е написало Лаленце.

Пицата ми стана идеш и ривеш снощи, баси много съм добра 😎

Хубав ден, банда!

# 5 238
  • SHOOT ME 10 $
Фонс, с теб съм. Стискам палци за добри резултати. И на всички, които имат нужда от подкрепа. Вярвам, че днес и мен ще зарадват с положителни резултати от К.Т..
Добро утро

# 5 239
Добра утро!
Децата са в грипна ваканция и пия кафе но спокойствие преди работа, без да бързам да стягам каката за училище.
Фонс, Тути, стискам ви палци още отсега Hug
Мидко, и на теб ти пожелавам хубави резултати Hug
Али, браво за пицата Hug трябва да пробвам някой път по този начин.
Хубав ден, момичета и момчета Hug

# 5 240
Титина, като се прибереш трайно пак ще идем, и без това едва ли ще можем да видим всички Истанбулски потайности на веднъж 😉 Ама бус можеш ли да караш 😂
Мога, баща ми имаше близо 15 години един Фолцваген, що народ и багаж сме пренесли с него. А и съм започнала на Москвич, горкият накрая беше толкова зле, че не можеше да завива.
Стиснати палци на Тити и Фонсе, ама се чудя що ли стискам като отсега знам, че резултатът и при двете ще е положителен.
Хубаво, че онзи ден отмениха полетите до Чикаго, та съпругът ми си остана тук. Утре .е е по-студено отколкото на Северният полюс.
Митко, резултатите ти ще са добро.
Алина да оздравява. И тук има грип. Утре като гледам само аз ще съм на работа. Днес изпратих единият от колегите в къщи, казах му ако утре не е добре, въобще да не идва.

# 5 241
Добро утро.
Тути, да стане, както го искаш.
Фонс, дано опетацията е успешна.
Вуйчо ми вчера в 19 излезе от упойка, нищо не чувстваше още и му бяха казали да не мърда. Той самият трудно говореше. Днес чакаме заключенията на лекарите, дано резултатът е добър.
Митко, и при теб да са добри резултатите, а Алинка да оздравява.

# 5 242
Съни, стискам за добри резултати 🤗

# 5 243
Българо- съветското лав стори, бе бурно, но кратко... Сегодня Назар уезжает. Жаки вика отлитает, ма то па така де:))
За спомен и подари кола, която става на робот, едни бисквитки с масло, две люти дъвки и ръкавели за плуване.
Жаки чакаше да го изпрати, ама, ако тръгне да ме целува не знам какво ще правя😂😂🤪❤❤ Е, само до прегръдка се стигна, сега не мога да разбра разочарована или облекчена е:)
Но ще скучае, не е млъкнала вече час.
Много било вредно да се мълчи, така щял да и засъхне езика и нямало да може да приказва😂😂😂🤪🤪🤪

Стискам палци и само хубави неща да пишете днес! И по- активно, стига мълчахте, че езиците... или пръстите в случая😂

Писна ми малко от криминални трилъри.
Ще си препрочета някоя класика, “Тютюн” или “ Желзния светилник” да започна? Чела съм ги, като ученичка, сега с други очи ще ги видя предполагам.

# 5 244
Добрутро!

Стискам палци на всички нуждаещи се.

Пия кафе и отлитам. Движа се повече пеш, когато мога съм без кола, че се обездвижих.

Хубав ден!

# 5 245
Оххх, МарИ Жаклино, изцвилих от смях и се задавих от с кафето от теб и българо- съветската дружба. 🤣🤣 Ще го изям това Жакче, егати и смешното дете. Само че да не се смея много, че май същата съдба и мен ме чака, любовникарче си отглеждам и аз. На последната почивка преследвахме един Борко от басейн на басейн. Мъжът ми вика - ама не е ли малка. Сгълчах го, че няма години за любовта. 🤣😍😍
Я ги виж как са си организирали трипче без мен! В Стамбула идвам с вас, мъжът ми категорично ми е казал, че "в тая цигания повече няма да стъпи", а аз не съм ходила и държа да го видя!
Свет, пий ударно витамин ц и дано те подмине! Алинка да се оправя бързо!
Целувки на всички! Пих си кафето на спокойствие почвам да си мисла тоалетчето за работа. Simple Smile

# 5 246
  • София
Добро утро.
Фонс,Тути,Съни,Мите да споделуте днес добрите новини!
Да преборят вируса и бацила Али и Свет.
И ние днес чакаме да снимат Наги и ако всичко е ок  може и да я изпишат.И още 20 дни вкъщи лечение.

Малка мишчица гризана ме събуди в 7 още,за наказание и изрязах ноктите.

# 5 247
Мид, дано е добре и се долекува вкъщи.

# 5 248
Жакииии 😂😂😂 Много е смешно това дете, много 😍 Аз бих започнала с Железния светилник, това май ми е любимата българска книга/книги. И Тютюн веднага след нея.

Мид, дано да ви пуснат каката. Наказанието на Елени кърти 😂

# 5 249
Добро утро,

Тути, Фонсе, Мидко и Съни - стискам палци!

Жаки, 😂😂😂😂😂, щял да ѝ изсъхне езикът 😂

Събудихме се с доста сняг за тукашните стандарти, а тъкмо вчера ми се стори по-пролетно. Явно е рано още.

Алина бързо да оздравява!
Мид, дано да я изпишат по-скоро! У дома е най-добре.

Общи условия

Активация на акаунт