Искам да кажа ... (154) през януари 2019

• 238 461
  • 5 432
  •   1
Отговори
# 5 370
  • sofia
Алечко, нямаш сърце.....сега само за мекици ще си мисля!

Да са честити Тарталетов и Бърдиньов!

На болните да им минава, другите да не се дават.

Мен ме е налегнал чутовен мързел и малкото работа дето имам я подмотвам....

Сесил, браво за пътешествието.

# 5 371
Веси, сори, ще се мъчим двете...

Сесил, бравос!

# 5 372
Алечка, охх, сърцето ми спря с тез мекиций. Simple Smile

Аз съм се отпуснала сериозно, ям в неусвест въглехидрати и съм набухнала отвсякъде.
Трябва да се взема в ръце.

# 5 373
Сесил, и аз, направо е ужас. Снощи еротично си представях как отиваме и купуваме два гига бургера и две парчета торта три шоколада, натъпкваме се като прасета и така 😂😂😂 Ужасно е. А рядко ми се случва, по принцип имам самоконтрол ама... Сиурно е от стрес. И заради зимата...

# 5 374
  • София, Младост
Значи Алечка си нЕма друга работа и пусна духа на Мекиций. Сега ще си обеля една мандаринка и ще си внуша, че е Мекиций.

# 5 375
Ох, като почнете така...
Яжте си каквото ви е на сърце,  но умерено.
Аз така правя и нямам проблеми с кг. Не купувам продукти с палмово масло, основно в къщи си приготвям сладкиши защото знам какво слагам. Но си давам сметка,  че човек има нужда от време, ако съм по цял ден на работа, няма как да става това .
Всички купешки тортички, пастички, еклери и сладкиши са  бъкани със субстанции, от които тялото буквално се задръства.

# 5 376
  • София
Добър ден!
Честит да е Бърдиния мъж!Бързо да оздравява и нататък от здраве и щастие да не се отървава! bouquet
Белиндов и той скоростно да се подобрява!
Чакам Мидко да се похвали с добри резултати и да поднесе дневното кафе.
Алечка за къде пътувате?Пропуснала съм,но лек път!И хубаво да си изкараш там,където отиваш!
Лина твоите девойки ме усмихнаха като си ги представих нагласени с прически за да са първи в градината!
Хубав да е денят Ви момичета и момче!

# 5 377
  • София, Младост
Оф, Ша, не разбираш ли че си чешем клавиатурите тука. То е ясно, че ако ми се дояде баничка или мекица ще си хапна. Сега като съм в офиса няма кака да ми долети топла мекичка на бюрото....

# 5 378
  • Germany
Бърди, честит празник на мъжа ти! Да е здрав и да се обичате!
Белинда, да се оправя и твоя половин!
Али, лек път!
Ние си имаме сняг! Пухкав, за какъвто си мечатех Simple Smile Всичко е побеляло. За съжаление почва да спира да вали и май ще е по топло следобяд и сигурно ще се стопи, докато се върнат децата от училище... Малчо сутринта пак беше със сополи и каза, че май го боли гърлото. Дано не се тръшне! Всяка година на рожденият ми ден са болни, много ми се иска тази година да размине.

# 5 379
  • постоянно
Да се оправят всички болни . Heart
Бърдита, и от мен честит празник на твоето момче- бързо да оздравява.

Алечка, лек и безавариен път ти пожелава.  Да пишеш.

От МиДко имаме ли вест ? Дано всичко е ок  от вчера.

30 минути размразявах колата - ще кажеш , че живея при Фонси-то и Контесата. При нас беше само -8.
Нормално ли е стъклото ми да се замрази ит от вътре ??? Таквоз нещо не ми се беше случвало !?

Сам и той нещо започна да кашля от снощи - дадох парацетамол и една доза Ковония, сутринта пак така . Дано се спре.

Желая на всики ви спорен ден .

# 5 380
  • София, Младост
Хърче, на мен ми се е случвало стъклото да замръзне отвътре. Ако е имало повече влага в колата.

# 5 381
  • sofia

30 минути размразявах колата - ще кажеш , че живея при Фонси-то и Контесата. При нас беше само -8.
Нормално ли е стъклото ми да се замрази ит от вътре ??? Таквоз нещо не ми се беше случвало !?
Да, може, като има влага в колата, не е загряла баш "духалката" и дишаш точно така става.

Забравих да кажа, че снощи, в Черешката Манчев вметна, че от китайското зеле ставало чудесен таратор. Тъкмо имах една залежала зелка и веднага пробвах - ми страхотно стана! Направих го по-гъсто, без да разреждам с вода.

Последна редакция: чт, 31 яну 2019, 11:50 от vesi1

# 5 382
Влагата е от парното. Станал е конденз и хоп лед и вътре.

# 5 383
Бърди, здрав да ти е мъжа, да се погаждате и обичате!
Сесил, супер за пътуването, ма спирай с въглехидратите, така беше се вталила, какво ти стана?
Аз днес съм се отпушила на плодове, коня га мре.. налЕ:)
Не устоях донесе нашата домакиня манго със стики райс и няма такива ароматни ананаси.
Гледах ги 40 Мин, налагах си воля, викам не бива, захарта ще качиш, ще ревеш утре, но подтиснах този глас на разумЪт се дадох на изкушението. Ма не така полвинчато, аз такива работи не обичам и опуках всичко! Полсе викам, аз така и така ядох вече, чакай да оправдая и тая маракуя дето и се чудих вчера, и едно личи... и изобщо... Сега съм натъпкана, с подут корем, но ми е едно хубавоооо🐷🐷🐷
Ще ида да се разходя по плажа, да ми поналекне. Ми нормалните хора ще седнат с финес, ще боцнат от тук от там, ще оставят на мъж и деца.... Аз не съм от тия обаче😂😂🤪

# 5 384
Честит да е Бърдев.

Алечка, успешно да е пътуването и да се приберете с добри новини.

Дано и при Мидко всичко е наред.

................................
2в1, за кой сериал говориш?
За този, турският, който е почнал по БТВ. Майка се казва.
Сесил, и японският, и корейският са със същото име и имат български субтитри.

Общи условия

Активация на акаунт