ГУляма ПрЪвУписТна излЪгация в автобусата преС Лукенда - 114

• 38 439
  • 743
  •   1
Отговори
# 195
  • Сф
Две награди ,моля! Да ви кажа,аз съм дърта вече и почнах да бъркам.( едно време се смеех на баба ми).Обаче днешната младеж, и не толкова младеж- не мое'м я задминем! Редовно в групата на класа се смайвам! А са с до10 години по- млади майките от мен! Дали има и толкова..И понеже класната ми благодари,че спрях детето от занималня и че е по- добре сега,защото помагам, я попитах " Какво точно очаква и от кого" ,като посочих групата.Ами толкова могат хората! Тя се засмя само..
Пример:" Децата да носат белешка утре за всеки случаи". И това по БЕЛ.Представям си по мат как помагат..Тъжно.

# 196
  • Далече, далече
Да ви кажа, аз съм дърта вече и почнах да бъркам.

Не е от възрастта, а от "лошото влияне" при честото общуване в интернет.

"Часовникът и кантара не са добри приятели на ...."

# 197
Цитат
аспиратура към въздухувода

# 198
  • Испания
Цитат
Най-големият косур

# 199
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
"Часовникът и кантара не са добри приятели на ...."
Ох, аз вече имам чувството, че правилната употреба на пълен и кратък член е някакъв висш пилотаж - единици са тези, владеещи "знанието". Прави ми впечатление, че и някои от "правописната полиция" също не са никак наясно.  Rolling Eyes

# 200
Цитат
Здравейте, момичета. Регистрирах се за да получа съвет.  Обръщам се с въпрос, най-вече към момичетата , които вече имат едно детенце. Въпросът ми е следния. Бременна съм в началото на 4-ти месец и съм в болничен , почти от самото начало, защото не съм карала никаква шарка, а работя с малки деца ( 1клас, но в у-щето има топла връзка с детската градина) Та днес ми звъннаха от работа с предложение , ако се върна на работа да ме повишът в класен и съответно да ми увеличат заплатата. Директорката ме убеждава, че от както е създадена градината , не е имало шарка  (10години) , но това не ме успокоява. Ако трябва да съм честна парите няма да са ни излишни, но от друга страна не знам точно какъв е риска. Затова към мамите, които вече имат деца- знаете ли или сещате ли се кога е пика на епидемията, дали има определени месеци, в които върлува повече или няма такава зависимост? Ще се консултирам и с лекар разбира се, но съм на преглед другата седмица, а те искат някакъв отговор още утре.

Начален учител!
(Цензурирано)

# 201
  • София
Цитат
имам вагинални бактерий

# 202
  • Испания
Цитат
имам вагинални бактерий

Бактерий = римскй ймператор от Вагинал

Цитат
и простиха фияското

на литището

Цитат
Беше интерена,първия транссексуален учасник

# 203
Цитат
  генеколок   

# 204
  • Далече, далече
Како Сийке, цял ферман си публикувала тук. Авторката може да се разпознае и да ти се кара. След това ще отиде в другите теми да се жали как си я изпортила. Joy

Pure love, това не се отнася за теб.

"за сега"
"от колкото"
"от към"
"до кога"
"до когато"

# 205
  • София
Цитат
мърсотия
Незнам вече

# 206
  • София
Цитат
вманиачявайте

# 207
Како Сийке, цял ферман си публикувала тук. Авторката може да се разпознае и да ти се кара. След това ще отиде в другите теми да се жали как си я изпортила. Joy

Малко ѝ е. Това е начален учител, не недообразована кифла все пак!
Мъка ми е за българското образование...

# 208
Цитат
Баси , ко толкова пи ? Дом Перинъон ?

# 209
  • Телиш/Плевен
Цитат
този твои тон
Цитат
перфектно структорирания коментар

Общи условия

Активация на акаунт